24sata-astro

ZVEZDE IM NISU naklonjena, ALI SE magnetski privlači: Horoskopski znakovi koji ne mogu jedni bez drugih

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Rak i Vaga, Jarac i Lav … Bez obzira na loš horoskop, ovi znaci se jako i strasno vole!

Ljubav nikada nije jednostavna, s tim što se pojedini ljudi klone osoba za koje im je jasno da im ne bi odgovarali dok druge baš ta suprotnost nevjerojatno privlači. Veliki usponi i padovi u emotivnom odnosu koji dižu adrenalin jeste ono što ih motivira da ostanu s takvim ljudima, jer kad nije komplicirano onda njima nije zanimljivo. U vezama znakova koji nisu horoskopski usklađeni mora mnogo više da se radi i uloži truda ali kada stignu do cilja sreća je neopisiva. I oni mnogo više znaju cijeniti svoju ljubav jer znaju koliko im je bilo potrebno da se usklade da bi uspjeli.

Voda i Zrak
Veze između pripadnika ova 2 elementa su prilično turbulentne i, sa strane gledajući, djeluju kao da bi svaki čas mogle da se okončaju. Vodenim znakovima (Rak, Škorpion, Ribe) osjećaji su najbitinije u životu dok je zračnim znacima (Blizanci, Vaga, Vodenjak) intelekt glavna vodilja kroz život. Daleko od toga da oni ne umeju da vole, jer znaju da gaje veome jake i postojane emocije ali je problem što to ne umeju da pokažu. Oni smatraju da se podrazumijeva da partner zna koliko im znači pa im nije jasno otkud tolika drama što gotovo nikad nemaju izljeve emocija. Vodeni znaci nikako ne mogu to prihvatiti, jer je njima neophodno da im se iz dana u dan pokazuje koliko su voljeni i nezamjenjivi. Njima je kraj svijeta ako se njihov partner ponekad fokusira više na svoje prijatelje, jer su zračni znaci poznati po svojoj druželjubivosti, umjesto na njih. Međutim, kad zračni znak konačno shvati koliko su njegovoj vodenoj polovici dokazi prijeko potrebni i počne iskazuje svoje osjećaje na pravi način, nema sretnije osobe od jednog Raka, Škorpiona ili Riba. S druge strane, vodeni znak bi mogao shvatiti pozitivnu stranu te emotivne “uštogljenosti”, jer jedan Blizanac, Vaga ili Vodenjak teško da mogu biti opsjednuti kontrolom u vezi tako da ih neće gušiti.

Rak – Blizanci

Kako bi opstali, Rak mora biti prestane biti konzervativan po pitanju ljubavi, braka i obitelji i da ne potencira svoju ranjivost. S druge strane, Blizanac mora obuzdati svoju lepršavu prirodu, da se ne ponaša kao da je u pubertetu i da konačno shvati što želi od života.

Rak – Vaga

Za njih dvoje neophodno je da se poštuju i da shvate da su ravnopravni u vezi a ne da se svađaju tko je tu glavni. Dobra stvar je što oni nikad jedno drugome neće tajiti što grize onog drugog nego će zajednički probati da nađu problem za svaku poteškoću.

Rak – Vodenjak

Kad Vodenjak konačno proba shvatiti Rakovska patrijarhalna i rigidna životna načela, kao i nepostojanje želje za velikim promjenama, a on uvidi da je njoj zaista stalo iako mu djeluje kao da je baš briga njih dvoje će se naći na pravom putu.

Škorpion – Blizanci

Da bi uspjeli, Blizanac mora malo smanjiti doživljaj sa flertovanjem jer će inače Škorpion da odlijepi od ljubomore. S druge strane, Škorpion mora shvatiti da ga Blizanac voli iako ne provode 24 sata dnevno kao što bi on to najviše želio.

Škorpion – Vaga

Škorpion mora obuzdati svoju strastvenu prirodu i potrebu za dramatiziranja jer Vaga na svaki mogući način pokušava izbjeći svađu pa bi to moglo je uplaši. Također, Vaga mora shvatiti da njeno neobavezno koketiranje s drugim ljudima može izazvati erupciju ljubomorisanja kod Škorpiona.

Škorpion – Vodenjak

Oboje su jake ličnosti i kada konačno prevaziđu razlike i suzbiju tvrdoglavost i svojeglavost počeće da surađuju što će dati sjajan rezultat. Prije svega, oni su jedno drugom najbolji prijatelji i odlično se razumiju a zatim i strastveni ljubavnici.

Ribe – Blizanci

Oni mogu biti idealan par ako ne pokušaju da uguše dječju stranu kod onog drugog. Blizanac mora shvatiti da treba više da se fokusira na svog partnera dok Riba ne smije gušiti svojom brigom i željom jer će to prestraviti blizanačku lepršavu i pomalo neobuzdanu prirodu.

Ribe – Vaga

Iznimno romantičan spoj koji se temelji na međusobnom uvažavanju i poštovanju. Čak i kad naiđu na velike probleme, oboje će učiniti sve što je u njihovoj moći da spasu ono što su stvorili zajedno.

Ribe – Vodenjak

Njih dvoje sve međusobne razlike uspijevaju prevladati zahvaljujući toleranciji i iskrenoj želji da saslušaju i posavjetuju jedno drugo. Romantična Riba će učiniti sve da otopi led s Vodolijinog srca i da je nauči da je otvoreno pokazivanje emocija sasvim normalna stvar.

Zemlja i Vatra
Između pripadnika ova 2 elementa magnetska privlačnost se vidi na kilometar. Koliko god da mogu biti u teškom ili destruktivnom odnosu, oni opet mogu trajati. Međutim, država (Bik, Djevica, Jarac) može Vatri izgledati kao preoprezna ili konzervativna, kao i potiskivati ​​svoje emocije pa zbog toga može doći do nesuglasica. S druge strane, Vatra (Ovan, Lav, Strijelac) zbog toga može iscrpi svog partnera pa on može osjetiti kao da gubi tlo pod nogama u vezi. Ipak, oni su nevjerojatan tim kad prihvate ili zanemare obostrane razlike, jer Vatra postaje pragmatičnija zbog utjecaja Zemlje a država postaje mnogo aktivnija i zahvaljujući Vatri budi joj se veća životna radost. Avanture i uzbuđenja kod ovakvog spoja nikada ne manjka jer se njihove energije savršeno nadopunjuju.

Bik – Ovan

Pravi spoj ljubavi i strasti, s tim što Bik ne treba pretjeruje s lenstvovanje jer to ubija u pojam Ovna koji je po prirodi energičan. Međutim, Ovan mora priuštiti Biku dovoljno romantike i ponekad mora usporiti jer nije sve ni u seksu na brzaka.

Bik – Lav

Možda će im se stavovi oko mnogo čega puno puta razmimoilaziti ali doklegod vjeruju jedno drugome to je ok. Moraju naučiti otvoreno komuniciraju a ne da pokušavaju kontrolirati jedno drugo. Kad to shvate, biće nezaustavljivi u ostvarivanju svoje sreće.

Bik – Strijelac

Kad Strijelac shvati koliko je Biku potrebna stabilnost i postojanost, a Bik da ne treba da se upire da suzbije Strelčevu avanturizam sve će biti kako treba. Kada postignu najnužnije kompromise spremni su uživati ​​u svojo ljubavi na svim razinama.

Djevica – Ovan

Ovan otkriva sve ljepote i prednosti zajedničkog života pored Djevice koja je izuzetno vjerna i spremna saslušati. Ipak, ona mora malo manje da taktizira i da ne bude preveliki sitničar, a on da neozbiljnost i impulzivnost svede na minimum kako bi dugo potrajali.

Djevica – Lav

Oni jedno u drugome pronalaze sigurnost i povjerenje. On je njen zaštitnik a ona ga hvali na sva usta gdje god stigne. Međutim, Lav treba da se okane teatralnosti koju ona ne podnosi dok Djevica ne treba zapada u malodušnost svaki put kad stvari u njihovoj vezi krenu nizbrdo.

Djevica – Strijelac

Ovaj par je otvoren za kompromise i promjene jer su svjesni da jedino tako njihova ljubav može opstati. Zato on treba da ne potiče svoju hazardersku prirodu jer je Djevici neophodna stabilnost dok ona mora prihvatiti njegov pomalo neozbiljan pristup životu, opusti se i bar na kratko proba da život gleda njegovim očima.

Jarac – Ovan

Ova 2 rogata znaka ne bi trebalo da doživljavaju jedno drugo kao rivale već raditi za zajedničko dobro. Ipak, Jarac ume svojom mentalnom snagom da slomi Ovna i njegov hiperaktivni duh. Kad svoje različite energije uporabe u pozitivnu svrhu, postižu impoznatna rezultate.

Jarac – Lav

Jarac inicira promjene u ljubavnom odnosu a Lav je tu da ga podrži u tome. Ipak, on bi morao shvatiti da povremeno svoj društveni život svede na razumnu mjeru jer je Jarcu prijeko potrebno provesti više vremena nasamo. Lavu svakako imponira što je toliko neophodan Jarcu.

Jarac – Strijelac

Između njih dvoje postoji jaka fizička privlačnost koja se vremenom pretvara u pravu ljubav. Prijateljstvo i predanost jedno drugome je ono što ih drži na okupu. Ipak, Strijelac mora da dovoljno prostora Jarcu koji je veliki karijerista i zaljubljenik u svoj posao, dok Jarac mora prihvatiti da Strijelac ima mnoga interesovanja u koje njega ne uključuje. To ne znači da ga ne voli već da želi i da ima vremena samo za sebe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM