24sata-astro

24sata astro savjet

24 sata-Nama se veruje!

24 sata astrologije,tarota ,numerologije,ezoterije i magije,istraživanja sudbine ,sagledavanja prošlosti ,sadašnkosti i budućnosti!Sa nama počinje svaki dan ,sa nama se leže i ustaje…..

Najsavremeniji portal u Hrvaskoj o ezoteriji prestavlja vam planete,horoskopske znakove ,brojeve i sagledava vašu sudbinu.

24 sata Vaše želje da sagledate budućnost,promenite sadašnjost i protumačite dogadjaje iz prošlosti uz pomoć astrologa,numerologa,vidovnjaka,tarot majstora ,poznavaoca ezoterijskih disciplina,vičnih u sagledavanju i istraživanju sudbine da li kroz tarot karte ,da li kroz brojeve i kroz astrološke discipline.Uvek su tu kada vam zatreba pomoć,jer na žalost nevolja ne bira ni mesto ni vreme!

24 sata istine jer to je ono čemu svaki čovek teži,a mi smo tu zbog Vas ,baš 24 sata dostupni,7 dana u tjednu,365 dana u godini.

24 sata horoskop

Svako jutro ,veliki broj ljudi u Hrvaskoj počinje sa čitanjem dnevnog horoskopa .Zato je 24 sata astro neprikosnoven.Vaš dnevni horoskop vas čeka na našem portalu svaki dan za svaki horoskopski znak.Da li će danas tvrdoglavi Ovan popustiti pod uticajem Meseca ,da li će Bik dobiti novac a Blizanac ostvariti ljubav koju sanja ,da li će Rak biti opsednut svojom porodicom,Lav ostati narcis ,Devica biti u svom svetu,a Skorpiju niko neće razumeti ,Vaga tražiti ravnotežu,Jarac ići glavom kroz zid,Strelac želeti još više a Riba se ljutiti,znaćete svaki dan čitajući vaš dnevni horoskop na portalu 24 sata astro,portalu kome se veruje kako u Hrvaskoj tako i u regionu a i u dijaspori.Dnevni horoskop masovno čita Hrvaska dijaspora u Švicerskoj,Austriji,Švedskoj,Nemačkoj.

Svakog tjedna čeka vas i tjedni horoskop gde od ponedeljka do nedelje ,u 24 sata tjedni horoskop možete planirati ljubav,posao,finansije iz dana u dan!

Mjesečni horoskop 24 sata sagleda sve astrološke aspekte pojedinačno za svaki horoskopski znak.

Uz 24 sata horoskop dobijate jasnu sliku čemu da se nadate i u kom smeru da se orjentišete.Sobzirom da je horoskop uopšten i da je radjen za ceo horoskopski znak ,a da je svaki čovek različit astro savjetnici,tarot majstori i vidovnjaci iz astro tarot centra 24 sata astro spremni su uvek da vas saslušaju urade vašu osobnu natalnu kartu i odgovore pojedinačno na vase svako pitanje.

24 sata daje odgovor na pitanje –Šta je astrologija?

Naizgled jednostavno pitanje na koje se može dati jednostavan odgovor,ali nije baš tako . Ovo je jedno od onih pitanja gde ne možemo napraviti definiciju u jednoj rečenici bez da tu rečenicu detaljnije objasnimo a što se na portal 24 sata astro sadrži u hiljadama objavljenih tektova.I povrh svega,nit u nema jasnog odgovora! Jasan I tačan odgovor daje se kroz sagledavanje osobne natalne karte svakog pojedinca od strane astro savjetnika astro tarot centra 24 sata astro.Definicija poput –Astrologija (grč.: αστρολογία = άστρον + λόγος) je pseudoznanstvena disciplina koja se bavi proučavanjem simboličkog međuutjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela i time na zbivanja na Zemlji, te čovjekovu osobnost ili slijedove događaja,u suštini pojedincu ne znači ama baš ništa.Ali kada vam astro savjetnik protumači kretanje planeta kroz vašu natalnu kartu I kada vas usmeri šta bi ste trebali preduzeti u narednom period da bi vaš život bio harmoničniji ,onda definicija astrologije dobija svoj pravi smisao!

Pozicija planeta po kućama tj. po poljima horoskopa, pokazuje u kojim segmentima života određena planeta ima svoje delovanje; kao glumci na sceni u kojoj se predstava odigrava, a životnih scenografija ima mnogo.Sve se to može shvatiti u raszgovoru sa stručnjakom za astrologiju,astro savjetnikom iz astro tsrot centra.

Natalna ili astrološka karta predstavljaju najprecizniji horoskop za pojedinca a taj horoskop možete dobiti uživo od astrologa na 24 sata astro . Astrologija je autentično čitanje horoskopa, jer se bavi jedinstvenim podacima osobe I baš zbog toga ,ne postoje na ovom svetu dva šoveka sa istim osobnim horoskopom. Tačan datum i vreme rođenja osobe su neophodni podaci kako bi se natalna karta formirala i očitavala jedinstveni horoskop,te stoga uvek kada zovete astro savjetnike iz astro tarot centra 24 sata astro pripremite vase tačno vreme ,datum I mjesto rodjenja. Vreme i datum rođenja predstavljaju  sliku neba i raspored zveda pod kojima je neko rođen. Onog momenta kada se rodimo, zvezde su unapred definisale naš  životni put,a astro savjetnici iz astro tarot centra 24 sata astro mogu vam samo reći istinu o vašoj prošlosti,sadašnjosti I mogu vam pomoći da usmerite svoju budućnost.Poznata je činjenica da se astro savjetnicima iz našeg astro tarot centra veruje a razlog tome nalazi se u činjenici što će te uvek čuti istinu,I što iza njih stoje godine I godine iskustva u istraćivanju I sagledavanju ljudse sudbine!

Astro centar

S pravim stručnjacima saznajte što vas čeka u životu i kako se riješiti problema.
pozovi

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM