24sata-astro

Tarot

Vrele karte tarota datiraju još iz vremena drevnog Egipta. Na pitanje što je tarot i zašto je stoljećima izazvao veliko zanimanje među mnogima, može se reći da je to sustav mističnih poruka prošlosti. Tarot je bio cijenjen duhovni alat za prikazivanje sreće. Otajstvo i tajnovitost prožimaju svaki simbol i sliku ovog čarobnog sustava. Tarot kao drevni oblik znanja sastoji se od 78 karata.

U interpretaciji Velika Arkana prikazuje koncept života i prirode svakog pojedinca. Mala Arcana u tarotu simbolizira sve one mentalne karakteristike, procese i okolnosti. Simbolika tarota predstavljena kroz ezoterijske simbole simbolizira vrata duhovnog svijeta i kozmičke tajne. Mnogi ljudi, želeći naučiti tajne svoje sudbine, koriste ovu preciznu tehniku ​​koja, za razliku od drugih, može dati sveobuhvatan i detaljan odgovor.

Karte tarota kao okultni sustav okružene su mnogim mitovima i legendama. Poznato je da su egipatski svećenici koristili tarot sustav za mnoge mistične rituale. Mnogi istraživači, ali i ljubitelji tarota, vjeruju da su tarot karte poruke misterioznih znakova. No kako bismo mogli otkrivati ​​skrivene dijelove ljudske duše kroz ovaj drevni sustav, potrebna je mudrost i proširena percepcija. Analizirajući prošlost, sadašnjost i budućnost, tarot nam jasno daje mogućnosti da izbjegnemo nepotrebne pogreške. Općenito, tarot je carstvo misticizma, okvir kroz koji nam svemir šalje odgovore.

Što znači riječ TAROT?

Mnogi istraživači vjeruju da sam naziv TAROT znači “na kraljevu putu”. Ali prema drugom mišljenju, postoji vjerovanje da je ime nastalo od riječi talijanskog podrijetla “tarocchi”, što u prijevodu predstavlja špil karata. Tarot proricanje danas je visoko cijenjeno, ali ujedno i jedno od najrasprostranjenijih. Zbog svoje mistične prirode, tarot se smatra oblikom astralnog prijenosa energije. Svaka kartica nosi ezoterične simbole preko kojih se mogu prikazati događaji zabilježeni na životnom putu osobe. Tarot kao duhovno sredstvo smatra se posebnim jezikom simbola pa se s njim mora postupati vrlo pažljivo.

Astro centar

S pravim stručnjacima saznajte što vas čeka u životu i kako se riješiti problema.
pozovi

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM