24sata-astro

24sata astro centar

24 sata Astro Centar

Astro centar 24 sata astro  okuplja tim najboljih tarot majstora, numerologa,bioenergetičara,vidovnjaka i astrologa u Hrvatskoj. Otvoren pristup i sveobuhvatna analiza najrazličitijim tehnikama preko astro linije omogućuje klijentima da saznaju povoljne i nepovoljne planetarne cikluse, sudbinske događaje kakou natalnoj karti tako I u  tarot kartama i otkriju psihološke utjecaje mnogih sudbinskih događaja s kojima je povezana astrologija jer istraživanje sudbine od strane naših astro savjetnika I tarot majstora prestavlja njihovu brigu za svakog našeg klijenta Dugogodišnji pristup astrologiji i tarotu kroz točne dugoročne prognoze u našem astro centru opravdalo je povjerenje vielikim brojem zadovoljnih korisnika. Naši vrhunski tarot majstori, vidovnjaci i astrolozi pomoći će vam da dobijete prave savjete,koji su vam neophodnih u planiranju vaših poslovnih,ljubavnih I zdravstvenih problema. Naš 24 sata astro centar je otvoren od 00 do 24 svakim radnom danom I vikendom . Nazovite astro centar i saznajte kako odabrati najbolji smjer u budućnosti,kako sagledati prošlost a I usmeriti tokove sadašnjosti.

Zašto kontaktirati astro centar 24 sata astro ?

Astro centar 24 sata astro je dobro kontaktirati kako bi ste dobili odgovore na sva ona pitanja koja vam drugi ne mogu reći. Jer jednostavno ne znaju odgovore na njih. Poznati astro savjetnici tumače nebeska tijela koja su usklađena s vašim datumom rođenja te tvore jedinstvenu sudbinsku sliku posebno za svaku osobu,pa vas molimo da kada pozivate astrologe iz astro centra 24 sata astro pripremite vase tačno vreme ,datum I mesto rodjenja I da se pripremite za razgovor sa astro savjetnikom jer će vam otvaranjem vase natalne karte mnoge stvari postati puno jasnije I moćiće te brže sagledati realnost dogadjaja u vašem životu.

Koje su prednosti astro centra 24 sata astro ?

Najveća prednost ovog astro centra jesu ljudi koji ovdje rade. Preko 20 godina iskustva i na hiljade klijenata pružilo nam je priliku da im pomognemo.Pozovite,Ivi će te dobiti pomoć! Kroz godine rada postali smo vodeći astro centar na Balkanu a I vodeći astro centar za ex-yu dijasporu, te kod nas rade samo vrhunski poznavaoci ezoterije. Mi astrologiju,tarot,I numerologiju doživljavamo kao nauku,naši astro savjetnici I tarot majstori se svakog dana usavršavaju jer pomoć vama kao klijentu je na prvom mestu.Naša dijaspora pre svega iz Švicerske,Austrije,NJemačke I Švedske pronašla je u našim astrolozima prave strućnjake I zadovoljni smo što sun am ukazali poverenje.

Kada radi astro centar 24 sata astro ?

Radno vrijeme astro centra 24 sata astro  je od 0-24, 7 dana u tjednu bez prestanka. Najbolji astrolozi tako su vam na raspolaganju kada god poželite I kada god imate potrebu ili osetite želju da rešite neku nedoumicu ili imate neko pitanje. Trudimo se da vam ponudimo I najpovoljniju cenu poziva po minutu jer smo svesni da baš novaca niko nema na pretek.Astro centar 24 sata astro može se pohvaliti,da pored toga što u njemu rade najkvalitetniji astro savjetnici,tarot majstori,vidovnjaci I numerolozi da kao za Hrvasku tako I za zemlje regiona a I za našu dijasporu pre svega u Švicerskoj,Austriji ,Nemačkoj I Švedskoj imamo najpovoljnije cene poziva.Nemojte nam verovati na reč,proverite to sami ,pa nas pozovite…jer 24 sata astro uvek priča istinu!

 

Astro centar

S pravim stručnjacima saznajte što vas čeka u životu i kako se riješiti problema.
pozovi

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK