24sata-astro

ZA NJIH NE POSTOJI VAŽNIJA STVAR: Ovim horoskopskim znakovima je SEKS NA PAMETI 24 SATA!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

One žive da bi se seksale i za njih nema bitnija stvar od zadovoljenja vlastitih tjelesnih potreba.

OVAN

“Dama” bez blama. Kad se naloži, samo ti se prikrade i još nisi svjestan njenog prisustva a ono hop, njena ruka je već u tvojim hlačama. Ona nema problem da ti kaže što želi, odnosno bez ijedne riječi će ti vrlo jasno staviti do znanja koji dio tebe joj je neophodan odmah. Nema veze ako su oko vas ljudi, ako situacija nije najprikladnija, ima da kidiše na tebe čak i kad ste na groblju jer ne može suzbiti svoje erotske impulse. Nju predigra ne zanima, ona je odmah za konkretnu akciju, što grublje i brže to bolje, a nema ništa protiv ni da je istovremeno zadovoljava nekoliko muškaraca, sve da su i braća rođena. Sprijeda, straga, postrance, oral, anal – ma kod nje sve može, ona ne bira ni partnere, ni mjesto ni vrijeme. Ako, daleko bilo, mora apstinira makar 48 sati ona je kao leš koji hoda, mrtva iznutra. Nekad joj je bitniji kvantitet od kvaliteta, jer ona bi stalno htjela samo još, još i još.

BLIZANCI

Ona već svojim stilom odijevanja poziva na seks, njiše kukovima dok hoda ne bi li što više napaljenih mužjaka usnimio, a kad vidi da je primjećena kreće ispaljivati ​​arsenal dvosmislica sa seksualnom konotacijom uz neizbježni hihot. Odvukla bi ta i dečka svoje kćeri i najboljeg druga svog sina na parking samo da im pokaže u kolima kako teta zna znanje, zato se ne čudi što se bezobrazno upucava tvom momku ili mužu pored tebe žive. Voli kretati u raznolikim društvima i lako uspostavlja komunikaciju jer tako ima što veću mogućnost za izbor žrtve, a ako se ne nađe valjan muški primjerak i žena će joj itekako poslužiti svrsi. Neusporedivo je u trojkama, nije joj problem je li treći muško ili žensko, a ono što je najviše potajno pali jeste svingeraj, ali nema svakodnevno prilike da uživa u toj vrsti zabave za svoja napaljena čula.

ŠKORPION

Svjesna je što sve zna i umije i uopće se ne libi da to i pokaže. Njoj je seks kao lov, prvo vreba žrtvu pa je zaskoči i na kraju … Prvo se pravi da je nezainteresirana a dok trepneš okom već te je dovukla u svoju jazbinu. Još uvijek si pod stresom što ti je raskomadala odjeću a već ti je nabila kuglu u usta. Ostavit te nakratko u tom izdanju samo da bi se kostimirala u dominu i onda će te uz pomoć brojnih pomagala iz njene bogate zbirke natjerati da joj budeš rob. Kad poslije 5. puta izjaviš da zaista ne možeš više, s gađenjem na licu će te pitati hoćeš li pozvati ortaka ili brata da te odmeni. Ovaj scenarij je za slučaj da je uspjela da se strpi da te dovede svojoj kući. Češće ne može suzdržati pa su joj omiljena mjesta za seks haustori i pothodnici. Što veća šansa da je netko vidi, to bolje jer prosto uživa u tome a i smatra da svaki voajer ima što vidjeti i naučiti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM