24sata-astro

ŽIVOT je podijeljen NA SEDAM CIKLUSA: Provjerite u kom se vi nalazite

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Po Miletu Duporu, začetniku astrologije na našim prostorima, život je podijeljen na sedam ciklusa. On to objašnjava da je život vođen ciklusima Sunca i Mjeseca čije su mene svakih sedam dana, Saturn obilazi kvartal za sedam godina, Uran se toliko zadržava u jednom znaku, Pluton u dekadi. Znanost je već utvrdila Hipokratovu postavku da se totalna izmjena stanica u čovjeku događa svakih sedam godina. Sedmične etape su primijećene u mnogim pojavama među živim bićima, a astrološki se mogu pogledati i kroz sedam životnih ciklusa.

Dakle, do sedme godine se oslobađa energija djeteta. Veliki su glava i oči (Sunce i Mjesec), radost, početak školovanja i ova etapa završava odbacivanjem mliječnih zuba.

o 14. godine čovjek pokazuje majmunski nemir, oponašanje, znatiželju, igra, nestašluk. Sve je pod simbolikom nestašnog Merkura.

Do 21. godine se javlja melankolija, obline, pubertet. Sve pojave oponašaju osobine

Prvi znaci starosti

Neke astrološke škole tumače životne cikluse po redoslijedu planeta. Nisu određene precizne godine, ali prvi znak starosti ukazuje dominacija Saturna, a to je onda kada čovjek počinje blijedi i tamni u licu, gubi težinu i visinu i postaje zaboravan. Nakon sedmogodišnjeg takvog ciklusa nastupa ciklus Urana, kada se često kaže da osoba podetinje. Nakon toga nastupa carstvo Neptuna, čovjek je gluh, dementan, slabovide … To su znaci da je odlazak u vječnu tišinu blizu.

elegantne zaljubljene i provoda željne Venere.

Do 28. godine nastupa mladalaštvo, razvoj mišića. U ovom periodu čovjek je svadljiv, borben, spreman za bitke. Ekscentričnost je identična osnovnim osobinama koje opisuje Mars.

Do 35. godine čovjek stvara obitelj, djecu. U ovom periodu ga muče dileme i nemiri uslijed nesređenosti pa se to povezuje s nemirnošću asteroida.

Do 42. godine je razdoblje uspona, vrhunskog uspjeha i staloženosti što odgovara simbolici Jupitera.

Do 49. godine završava zrelost, talenti i mogućnosti su već ispoljeni, put je utvrđen, a osoba postaje sve više konzervativna i mirna. Lice poprima boju zemlje, sporije se kreće, počinje kostobolja kao i prve kronične bolesti. To odgovara ponašanju Saturna.

Nakon ovog ciklusa život se svodi na vegetiranje i vraćanje unatrag do senilnosti. Po Hipokratu je 63. godina kritična, a 72. granica života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM