ZAUVIJEK ĆE OSTATI SAMI? Ova TRI horoskopski znak NAJČEŠĆE ne pronađu partnera za cijeli život

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Danas je jako teško naći svoju srodnu dušu, a svi sanjamo o toj velikoj ljubavi, o kojoj se izgleda samo priča u knjigama i filmovima. Mada, neminovno je da trebamo vjerovati i da se nadamo. Za neke horoskopske znakove to ide teže, kako predviđaju njihove zvijezde. Za njih nema “mi”, već samo “ja”.

Blizanci

Za članove ovog zračnog znaka je karakteristična radoznalost i priroda djeteta. Njihova ogromna radoznalost ih nagoni istraživati ​​svijet i upoznaju se s različitim ljudima. Za ovo ponašanje pomažu im komunikacijske vještine i činjenica da su uvijek prijateljski nastrojeni. Oni rijetko imaju bilo kakve predrasude, i ta karakteristika ih često dovodi do emocionalnih problema.

Blizanci često biraju emotivno nedostupne partnere ili osobe koja su već u vezi ili braku.

Oni su u stanju enormno pate, ali ne odustaju od ideje da će se druga strana promijeniti. Najveći problem Blizancima je da je njihova glava često u oblacima, tako da ne izgledaju dobro u stvarnost. Zato se konstantno zaljubljuju u osobu koja je nedostupna za njih.

Oni vjeruju da imaju dovoljno strpljenja i pažnje i da mogu sve okrenuti u svoju korist. Kako to obično biva, oni gube mnogo vremena u iščekivanju onoga što žele i na kraju ponovno budu povrijeđeni i slomljeni. Najgore od svega je da oni zaista žele brak i djecu, ali u većini slučajeva ne biraju odgovarajuću osobu za provođenje ovih planova.

Lav

Lav je zaista pravi predstavnik vatrenih znakova – pun energije, zabavan i dinamičan. Članovi ovog znaka su vrlo pričljivi, pa lako privlače pažnju suprotnog spola. To je upravo ono što im omogućava da ostvare svoju najveći želju – biti obožavani i da im se dive. Veze su često seksualne prirode, iako druga strana često očekuju više od toga.

Lavovi lako slome nečije srce i ne uzimaju u obzir da li su nekog povrijedili svojim ponašanjem. Ali, kao po pravilu, čak i za njih uvijek postoji osoba koja je fatalna. U tom trenutku oni su spremni da joj doniraju svijet i izraze svoju ljubav na neobične načine. Bez obzira koliko je intenzivan taj odnos, Lav je prepušten sam sebi, jer druga strana ne može podnijeti njihovu impulzivnost.

Zapravo, najveći problem je u tome, što Lav želi osobu koja je uvijek tu za njega, ali i dalje misli da najbolje funkcionira ako je sam. Bez obzira na linkove koje prate fatalnu ljubav, on često provodi godine sam, razmišljajući o tome kako bi njegov život bio drugačiji da je ostario zajedno s tom osobom.

Vodenjak

Članovi ovog zračnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, tako da u kombinaciji s njihovim jakim šarmom postaju gotovo neodoljivi. Međutim, ove funkcije često ne pomažu da budu sretni i emotivno ispunjeni. Bez obzira koliko dobro znaju kako savjetuju druge o ljubavnim problemima, oni sami sebe dovedu do propasti.

Uvijek slušaju svoje srce.

Vodenjak je jasna od samog početka, njegova priroda ga poziva da ostanu u tom odnosu da bi vidjeli što će se dogoditi na kraju. Oni ne znaju kako odlažu procese i partneru se daju 200 posto. Nihovom partneru neće smetati sloboda misli i drugačiji pogled na svijet koji ih odvaja od ostatka.

Oni pokušavaju prilagoditi, ali obično bježe prije nego što bude prekasno. To bi se moglo dogoditi čak i nakon formiranja svoje obitelji, jer je idilična obiteljska fotografija pred svima manje važna od njihove vlastite. Onine žele igrati po pravilima, već da žive u skladu sa svojim uvjerenjima, a samim tim i da usamljenošću plate da se to ostvari.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €