24sata-astro

VOLITE NEKOG blizancima? Ovdje saznajte sve njihove vrline i jednu opaku MANU

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Za njih vrijedi da su izrazito komunikativni, vrlo kreativni, ali i brzopleti. Sigurno znate jednog Blizanca, a evo karakteristika koje će vam pomoći da ga još bolje upoznate …

1. Odlični su u komunikaciji.

Zahvaljujući kombinaciji inteligencije, Britkog uma i entuzijazma, Blizanci su odlični u komunikaciji bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze. Vole učiti i rado dijele stečeno znanje, a vrlo rijetko će uzmaći kada je potrebno da izraze svoje mišljenje i braniti čvrste stavove. Kada su veze u pitanju, Blizanci će uvijek gledati da istog trenutka rješavaju sve probleme umjesto da čekaju da se nagomilaju ili sami od sebe nestanu.

Vrlo teško kriju nezadovljstvo pa će ponekada reagirati previše burno. Vole tračare, a idealan su sugovornik ukoliko vam je potreban savjet, ali isto tako umiju i pažljivo slušaju. Sve u svemu, Blizanci imaju krajnje jedinstven pogled na svijet.

2. Brzi su.

Vrlo brzo razmišljaju, govore i rade stvari. Bilo da je u pitanju psoao, ili privatan život, Blizanci nemaju strpljenja za neaktivnost. I dok su prilično opušteni i ne traže puno, od stagnacije i dosade im se diže kosa na glavi. Ako osjete da je vrijeme da nastave svoje putovanje sami, to će i uraditi. Ako ne možete ih pratite, plašimo se da ćete zaostati za njima.

3. Kreativni su.

Blizanci posjeduju brojne talente i vrlo često u isto vrijeme im pažnju zaokuplja nekoliko stvari. Međutim, ovo nije dobra stvar. Manjak jasnog puta vrlo često ih dovodi u situacije kada započinju puno, a završavaju jako malo. U slučaju da im date pravi projekt, budite sigurni da će biti gotiv.

4. Imaju nekoliko lica.

Blizanci su poznati po tome što imaju duple ličnosti. Zapravo, ponekada u pitanju može biti i mnogo više ličnosti od dvije. Vrlo su prilagodljivi i intuitivni. Zbog toga reagiraju na energiju drugih ljudi, pa tako na površinu isplivava njihova druga “verzija”.

Ovih ličnosti može biti puno – za svaku ličnost i situaciju koju susretnu. Razlike između njih nekada mogu biti suptilne, a nekada ogromne ovisno o tome s kim imaju posla.

5. Vrlo ih je teško “pročitati”.

Blizanci su izuzetno slobodnog duha i sloboda za njih nema cijenu. Ne vole osjećati vezano i povućiće se ako osjete da ih netko guši. S obzirom na to da im je vrijeme izuzetno važno, mogu izbjegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragocjeno vrijeme. U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. Ljubavno se najbolje slažu sa osobama koje gaje avanturistički duh, neovisne su i učinkovite.

6. Strastveni su.

Kada su u ljubavi, Blizanci vole svim svojim bićem. Mogu postanu iracionalno ljubomorni ako osjete prijetnju po tu ljubav. U naletu bijesa po kući će letjeti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave ispričati i počistiti sav nered – kao da se ništa nije dogodilo. Tako da da, Blizanci su pomalo ludi, ali samo kada im je do nekoga duboko stalo i jedino kada za to imaju jako dobar razlog.

7. Površni su.

Ovo se manifestira na nekoliko načina – vole kada su u centru pažnje i vrlo često previše vrednuju površne stvari. Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može desiti da pogrešno procjene nekoga ili određenu situaciju. Ovo je vjerojatno ujedno i najveća mana blizanaca. Ponekada će te morati potrošiti sate kako bi ih natjerali da promjene mišljenje jer mogu donijeti pogrešan zaključak za jako kratko vrijeme.

8. Neodlučni su.

Možda je u pitanju stvar koja najviše nervira sve oko Blizanaca – jednog dana su presretni da bi narednog stvari postale isuviše komplicirane. Raspoloženje im se može mijenjati kako vjetar dune i stalno preispituju svoje odluke, pod uvjetom da su opće uspjeli je donesu. Stalno se preispituju i mogu biti velike cjepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

9. Velikodušni su.

Čak i kada su pred njima teška vremena i dalje će biti velikodušni prema bliskim i dragim ljudima. Nisu previše vješti kada je novac u pitanju i troše više nego što bi trebalo.

10. Opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju.

Slon bi se mogao nazvati srodnom dušom Blizanaca. Iako lako opraštaju, nikada neće zaboraviti ako ste se ogriješili o njih. Kada je Blizancu stalo do vas, neće mu biti teško prijeći preko grešaka koje ste napravili.

Međutim, pošto nikada ne zaboravljaju, morat ćete se potrudite da ponovo zaraditi njihovo povjerenje što će stvoriti dodatnu negativnu atmosferu.

Drugim riječima – ne zamerajte se Blizancu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM