24sata-astro

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SVIBANJ! Koga čeka POVRATAK STARE LJUBAVI, a koga SEKS AVANTURA?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mjesec maj je idealan za zaljubljivanje, romanse, ljubavne avanture, ali nekim horoskopskim znakovima ovaj mjesec i neće ostati baš u lijepom pamćenju …

Ovan

Ako ste u vezi:

Bračni Ovnovi i oni koji su u dugim vezama, ovoga puta prenaglašeno dokaze ljubavi doživljavaju na jedan materijalistički način.

Želite od partnera veću pozornost kroz poklone, večere u restoranima, zajedničko putovanje ili bi kupiti novi automobil, namještaj, obnovite vašu i dječju garderobu. Moguće su sitne svađe i nezadovoljstva vezane za potrošnju novca i lošiju komunikaciju. Sve do 22. svibnja, dok god se planet Merkur kreće retrogradno, nećete lako naći razumijevanje s partnerom. Budite mudriji i pričekajte kraj svibnja i sve će se složiti onako kako vi želite. Potrebni su vještina i kompromis!

Ako ste slobodni:

Obje planete koje su važne za vaš ljubavne osjećaje (Sunce i Venera) se sada nalaze u vašem polju novca. Sigurno je da ćete ga imati i da ćete ga trošiti, na sebe i druge. Vi uglavnom nemate problem sa sigurnošću u sebe, ali novac će vam dati dodatni stimulans, tako da ćete ga iskoristiti da sebi ostvarite priželjkivani luksuz i kretanja u takozvanom visokom društvu. Tu vas može privući jedana galantan Škorpion, Vaga, Blizanac ili Lav. Da bi ovojili jedno srce, budite parlamentarni u komunikaciji i ne namećite tvrdoglavo svoju volju, jer toleranti stavom krajem mjeseca možete očekivati ​​ulazak u jednu izazovnu vezu.

Sasvim mladi predstavnici Ovnova će se ludo zabavljati u drušvu i zabavama. Bit ćete svuda gdje vas pozovu kao dobrodošli gost. Oko peroda Mladog Mjeseca 7. svibnja. ili od 23. svibnja, na jednoj od zabava možete se zaljubiti i započeti romantičnu vezu.

Bik

Ako ste u vezi:

Bikovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi se nalaze još uvijek u fazi harmoniziranja odnosa s partnerom. Vi se osjećate izuzetno dobro, puni ste energije i ljubavnog žara i sada intenzivno tražite pažnju partnera i definiranje vašeg odnosa. Vaš partner je preokupiran sobom i svojim problemima i nije sposoban vas shvati. Ipak, za vas nije došlo vrijeme za drastičnu promjenu, jer ne ide vam na ruku energija retrogradnog kretanja većine planeta i zato je najmudrije da održite stanje ovakvo kakvo jest. U vezi s vašim seksualnim životom stvari ce se postepeno mijenjaju na bolje, au posljednjoj dekadi svibnja uspostavit i pravu komunikaciju. Strpljen spašen!

Ako ste slobodni:

Na svibanjskom suncu sve izgleda ljepše, a vi mladi Bikovi ćete posebno zablistati. Svojim novim imidžom osvajate i kradte čežnjive poglede suprotnog spola. Uživat ćete punim plućima u ljepoti trenutka, u flertu i po kojoj kratkoj vezici. Privlačite pozornost jednog Bika, Jarca, Vage ili Škorpiona.

Međutim, u prvih desetak dana svibnja, s vremena na vrijeme, javljat će vam se nostalgična osjećaje prema prošloj ljubavi. U narodu kažu – da je valjalo ne bi prošlo! U prilici ste birati i iznenadit se koliko niste pogriješili ako odaberete novog partnera. U posljednjoj sedmici svibnja, bit ćete već zagrljeni i zaljubljeni. Sjajno!

Blizanci

Ako ste u vezi:

U ovom perodu zauzeti Blizanci otežano izražavaju svoje osjećaje, želje i namjere. Još se osjećate skučeno, zarobljeni u brizi zbog vašeg odnosa s parnerom, te tako sami sa sobom razgovarate, analizirate i prepirete se. Možete djelovati čudno partneru s brojnim promjenama raspoloženja i zato bi bilo najbolje za vas da se otvorite partneru i iskreno porazgovarate. Suzdržite se do 9. svibnja, jer tada ćete dobiti podršku od planeta Jupiter i vaš će partner biti raspoloženiji da vas sasluša. Situacija ima šanse da se postupno popravi, au posljednjoj dekadi svibnja i da zablista. Odjednom ćete osvježeni maksimalno popraviti odnose i mnogi parovi će početi planirati datum vjenčanja.

Ako ste slobodni:

Mjesec svibanj će vam donijeti pregršt ljubavi, bez obzira na prividnu nezaintresovanost i zauzetost drugim stvarima. Iz trenutne povučenosti može vas prenuti jedna stara ljubav ili vas može zaintrigirati zabranjeno voće. Prepustit se ljubavi, ali u diskreciji i daleko od pogleda radoznale JAVNOTO. Ovo raspoloženje će vas držati sve do 20. svibnja odnosno do momenta kada Sunce uđe u vaš znak i kada ćete pod utjecajem ove pozitivne energije promijeniti ploču i poželjeti da se ponovo eksponirate. Vratit ćete se veseli u društvo i javno prikazati vašeg partnera.

Mlađi Blizanci će uglavnom večeri provoditi u društvu, međutim u posljednjoj dekadi svibnja zaljubiće se u jedanog Strijelaca, Vagu, Lava ili Ovna. Sretno!

rak

Ako ste u vezi:

Većina planeta se premjestila sa zapadne strane i koncentrirala na istočnu, djelujući svojim energijama na vas stimulativno u smislu osobne promjene. Vi ste se mjesecima trudili ugoditi i zadovoljite druge, a sada je došlo vrijeme kada treba da se izborite za sebe i osobnu sreću. Polako se okrećete sebi i svojim potrebama, a ova novonastala situacija će biti vidljiva i može se ispostaviti kao smetnja harmoniji u braku i partnerskim odnosima. Partner će pokušavati na razne poznate načine da vas vrati u predhodnu poziciju, ali u tome neće uspjeti. Mala igra snaga neće bitno pomaknuti odnose. Vaša svakodnevnica će biti daleko sretnija, a vaš društveni život intenziviran. Snaže samopouzdanje!

Ako ste slobodni:

Pred vama je lijep mjesec ispunjen događanjima i emocijama. Daje vam se priliku da iz drušva u kome se krećete upoznaju zanimljivu osobu. Privući će vas jedan Bik, Škorpion, Riba ili Djevica. Naglašeno ćete biti romantični i izražavati svoju emociju kroz brojne sms poruke. Potrudite se da budete jasni i konkretniji, da ne bi došlo do nesporazuma. Vrlo je vjerojatno da ćete – ukoliko odugovlačite – ostati kratkih rukava i ljubavni život svesti na po koji flert. Iskoristite svibanjski mlad Mjesec 7. svibnja i hrabro učiniti prvi korak prema osobi koja vam se sviđa.

Oni Rakovi koji su se nedavno zaljubili uživaju na svibanjskom suncu iu zagrljaju partnera.

Lav

Ako ste u vezi:

Od polovice svibnja, Lavovi koji su braku ili dugim vezama mogu očekivati ​​postupno stišavanje napete situacije nastale u proteklim mjesecima. Računajte da su se podigle bijele zastave i da je zavladalo primirje. U tome je dobrim dijelom pomogao novac koji je stigao u kuću i vaš uspjehom poneseno dobro raspoloženje. U posljednjoj sedmici svibnja vratit će se i stare strasti u vaš krevet i konačno će se poboljšati i vaš seksualni život.

Ako ste slobodni:

Slobodni Lavovi će pamtiti mjesec svibanj po ludim zabavama, intresantnim ljudima, brojnim udvaranjima, flertu i avanturama. Ova vrsta provoda će se stišavati u posljednje dvije dekade svibnja, kada vam se dogodi da se iz jednog za vas prolaznog seksa, rasplamsaju nevjerojatne strasti. Za to će biti zaslužna, jedna vrlo obrazovana i dobro situirana osoba iz grupe Lavova, Ovnova, Vaga, Vodenjak i Strijelaca. Da li ćete izgubiti tlo pod nogama?

Mladi Lavovi svojim energijom i šarmom osvajaju primat u društvu i postaju popularni i zanimljivi svojim vršnjacima. To je baš ono što vas hrani i daje polet i smjelost da otvoreno priđete onome tko vam se sviđa.

Djevica

Ako ste u vezi:

Tijekom svibnja posvećeni ste problemima na poslu i malo imate vremena za partnera i on se s pravom može pobuniti. Najmudrije je da rasčišćavajte sve nejasnoće odmah, da vam se ne potkradu nesporazumi i uvuku obostrane sumnje u vrijednost vašeg odnosa. Konačno i vama treba predaha i opuštanja i zato kad god je moguće povedite partnera na neki lijep ručak, večericu ili zajedno odgledajte kazališnu predstavu ili film. Obiteljski izlet u prirodu je također jedno od rješenja. Ovim postupcima umirit će partnera i sebe i zadovoljstvo i kućno mir je zagarantiran. Opustite se!

Ako ste slobodni:

Slobodne Djevice mogu iznenaditi kvarovi na sredstvima za komunikaciju (telefon i komjuter), što je za vas u neku ruku spas, jer treba da se izvučete iz kuće i obveza i potražite društvo vani. Svjež zrak i razmjena misli s drugima će vam prijati. Kako su vama emocije vrlo važne a tražite partnera koji vas intelektualno potiče, ljubav čete naći na poslu, putovanju ili fakultetu. To će biti osoba istih načela ili intresovanja iz grupe Bikova, Vaga, Rakova, Riba ili Blizanaca. Posljednje dekade svibnja veće su šanse da se dublje zbližite s osobom koja vam se sviđa.

Sasvim mlade Djevice naći će prvu ljubav u školi, na nekoj aktivnosti ili tečaju. Zanosno!

Vaga

Ako ste u vezi:

Vage koje su u braku ili dugim vezama, u svibnju, ostvaruju s partnerom vrlo skladan odnos i najveću energiju crpe iz tog polja. Bez obzira na male nesuglasice u vezi odgoja djece i potrošnje novca, vi sada imate veliku podršku partnera. On će vam pomoći savjetima, uslugama i novcem. Ove pozitivne prilike potiču seksualna privlačnos između vas i vašeg parnera, te ćete kompletno osvježiti vaš odnos.

Vagama su harmonija i ljubav neophodni, isto toliko koliko i zrak i zato vi ovih proljetnih mjeseci leprša, smeški se i širite u okolinu dobro raspoloženje.

Ako ste slobodni:

Slobodne Vage će iskoristi lijepo vrijeme i aktivno nastaviti potragu za ljubavlju i zadovoljstvima. Šarmantno i lako ulazite iz flerta u avanturu s osobama koje vas privlače, ali sada vam se može dogoditi da se baš zaljubite u osobu koja vam se ranije uopće nije sviđala. Život ponekad pravi takve zamke i mijenja kriterije. Može biti da vam je ta osoba do sad bila nadobudna i nesimpatična, a desiće se da vas je snažno ponijela strast i da ćete prekršiti svoja pravila. Danima nećete izlaziti iz zajedničke postelje. U pitanju može biti jedan Lav, Strijelac, Ovan, Bik, vaš ogledalo Vaga ili Vodenjak. Slatka vrtoglavica!

Škorpion

Ako ste u vezi:

Zauzete Škorpioni sada punim plućima mogu udahnuti ljubav, jer se partner prema vama ponaša zaštitnički, nježan i velikodušan. Doživjet ćete najljepše ljubavne trenutke s partnerom u ovoj godini. Društveni život je također bogat i dinamičan. Čak i manji obiteljski problemi i odnosi sa starijim ukućanima, postaju lakši uz ovakvu podršku partnera. Prepustite se ovom fantastičnom osjećaju i čaroliji ljubavi i strasti koja traje!

Ako ste slobodni:

Proljeće i sunce u svibnju je pokrenulo slobodne Škorpiona i intenzivirala se želja da se nađe romantična ljubav. Imate veliku potrebu za emocijom i pravim partnerom. Vaše samopouzdanje se uvećalo zahvaljujući novcu, koji je stigao na vrijeme iu većim količinama od očekivanog. Svuda ste iu izlascima i na društvenim mrežama, a partnera kojeg tražite srešćete na jednoj zabavi ili kulturnoj manefestaciji, koncertu ili kazalištu. Bit će to netko iz višeg kruga poznanika i privući će vas jedan Rak, Bik, Vaga ili Strijelac. Ovoga puta inicijativu prepustite drugima.

strijelac

Ako ste u vezi:

Tijekom svibnja zauzeti Strelčevi trebaju održati hladnu glavu, da ih sitnice ne bi beskorisno iritirale i kvarile odnose. Naoružajte se tolerantnošću i razumijevanjem za partnera i ne upuštajte se u prazne diskusije. Sada je prilika je naći sklad u rutinskim stvarima, kao što su zajedničko kuhanje, šetnja ili rekreacija. Sa partnerom uživati ​​u sitnicama i malim radostima. Partner će vam pokazati svoju zahvalnost i privrženost u posljednjoj dekadi svibnja. Ah, te sitnice koje život znače!

Ako ste slobodni:

Slobodni Strelčevi u svibnju nemaju mnogo energije za izlaske i druženja. Više vam prija kućno mir i mjesta gdje nešto novo i lijepo možete saznati. Kretaćete se po izložbama, kazalištu, koncertima ili slobodno vrijeme provoditi u kinu. Iz nekog sasvim slučajnog susreta ili iz nekog razgovora na ulici, jedan Blizanac, Ovan, Vaga ili Lav, može dati prijedlog da se ponovo vidite. Stvari će se odvijati sporo, ali krajem mjeseca situacija će se promijeniti i vi tada možete uću u zagljaju jedne zanimljive osobe. Sjajno!

Sasvim mladi Strelčevi na ekskurziji ili nekom istraživačkom putu mogu sresti jednu nešto stariju osobu, koja će ih munjevito privući i sa kojom će imati prva ljubavna iskustva.

Jarac

Ako ste u vezi:

Tijekom svibnja, zauzeti Jarčevi, treba da ostave probleme s posla na kućnom pragu, kako ne bi tenzijom izazvali nepotrebne konflikte i svađe s članovima obitelji. Vaš ljubavni odnos s partnerom je ćudljiv i promjenjiv, jer vaše misli lutaju i nisu usmjerene na partnera. Nesloga u kući i na poslu najvjerojatnije će vam izazvati pojačanu nervozu, a da bi skunuli smrknutu i ljutitu masku s lica, najviše bi vam prijalo da se opustite na zabavama iu društvu. Obogatite vaš zajednički zabavni život, jer podrška planeta ukazuje na odlično razumijevanje s partnerom u ovom segmentu. Također, bazirajte se na konkretne i praktične stvari, koje zahtijeva od vas obitelj i kuća.

Ako ste slobodni:

Mnogi predstavnici Jarčeva obično nisu pretjerano romantični, niti vole iskazuju svoja oduševljenja, ali ovoga mjeseca, otkriće nešto drugo u sebi i shvatiti koliko su dugo potiskivali svoje osjećaje. Na nekoj zabavi, rođendanu ili slavlju, srešćete neodoljive oči jedne Vage, Ribe ili Bika i može vam se dogoditi ljubav na prvi pogled. Vi ćete se zaljubiti do ušiju i uz malo strpljenja biće to obostrano. Imate prilike da otkrijete u sebi romantično biće, koje će ovoga puta činiti ludosti, koje vam nisu svojstvene. Čarobno!

Vodenjak

Ako ste u vezi:

Vodenjaka koje su u braku ili dužim vezama u ovom mjesecu će dosta vremena provoditi u kući, jer tamo nalaze svoj mir, ljubav i potporu. Topli familijarni odnosi su ovoga puta izvor vaš energije. Čak i nesuglasice s partnerom oko odmjeravanja snaga autoriteta će biti ublažene obiteljskom harmonijom i ljubavlju. Manja renoviranja stana ili kuće, zajednički ručkovi i obiteljski skupovi ispunit vas velikom radošću.

Mnogi mladi parovi će poželjeti da oforme obitelj i zakazat datum vjenčanja. Nekima će stići prinova u kuću.

Ako ste slobodni:

Slobodne Vodenjaci će biti raspoložene organizirati kućne zabave, a krenuće od proslave Prvog maja, zatim skoro svakog vikenda biće prilike da dovodu društvo u kuću ili vikendicu. Sve ovo će biti savršeno organizirano uz puno hrane, roštilja i pića. U domaćoj atmosferi i opuštenosti, privući ćete jednog Lava, Vagu, Ribu ili Djevicu. Iz drugarskih odnosa desiće se po koja avantura, au posljednjoj dekadi svibnja imate mnogo šanse da se zaljubite i uđete s nekom od poznanika u ozbiljnu vezu.

ribe

Ako ste u vezi:

Bračne Ribe i one koje su u dugim vezama, tijekom svibnja imaće promjenjivu situaciju. Djelovanjem vanjskih okolnoto, vaš partner je u težoj situaciji i treba mu više vašeg razumijevanja i pažnje. Posebno u prvoj dekadi svibnja bavit ćete se rješavanjem problema novca, doma i djece. Bez obzira, što nećete imati mnogo vremena jedno za drugo važno je da se usuglasite, jednako angažirate i podržavate. Ova situacija nije mnogo romantična, ali je harmonična i zbližiće vas na jedan dublji način. Napetost ne traje dugo, jer će se se prilike promijeniti već nakon 9. svibnja, kada Jupiter iz vaše kuće partnerskih odnosa krene direktno i doda više sreće. Izlaskom iz teškoća imaćete vremena jedno za drugo i volje za lijepe trenutke i ljubav. Na muci se poznaju junaci!

Ako ste slobodni:

Ribe koje nisu u vezi, svoje slobodno vrijeme češće provode na kućnim žabama i sedeljku u poznatom društvu.

Kratkotrajne avanture možete doživjeti na nekom izletu ili putovanju, gdje ćete privući pozornost jednog Raka, Bika, Jarca, Vodenjaka ili Vage. Planetarne pozicije, a time i okolnosti se mijenjaju krajem svibnja, kada Merkur vaša planeta ljubavnih odnosa, krene izravno i omogući vam da se više zbližite s osobom koja vam se sviđa. Posebni dani za ljubav će biti 22. i 25 svibnja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK