24sata-astro

Vaša SRODNA DUŠA prema horoskopu je …

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pročitajte što vam zvijezde poručuju – ako je partner u znaku koji se slaže s vašim budite sigurni da ste upoznali svoju srodnu dušu.

Ovan

Vodolijin ćud i nepredvidljivost će sve vrijeme održavati vašu zainteresiranost, a to znači da se u vezi nikad nećete dosđivati. Slobodan duh Vodenjaka vam u potpunosti prija, a možete je naći u kafićima među društvom i na nekim humanitarnim akcijama.

Bik

Biku najviše odgovara Djevica. Djevice su koncentrirane na zdravlje i fizičku kondiciju, pa ih najlakše možete pronaći u teretani ili parku, a pošto su obično stidljive, vi ste ta ili taj koji će morati napraviti prvi korak.

blizanac

Vi se najbolje slažete s Vagom. Vage su u potrazi za intelektualnom stimulacijom obično možete pronaći u knjižarama, u političkim diskusijama i na mjestima gdje je edukacija u centru. Vole i društvo, pa ćete na njih lako naletjeti i na nekoj zabavi.

rak

Rak će s Ribama naći harmoniju koja mu je potrebna. Oni su vodeni znaci i svijet promatraju iz emotivne perspektive. Ribe ćete naći u knjižari, kraj morske obale ili nekom romantičnom mjestu. Snažne emocije između vas dvoje će se pojaviti u trenutku kad se oboje opustite i pokazati svoju maštu.

Lav

Strijelac je znak koji vam najviše odgovara. Da biste pronašli svog Strijelca, idite na krastarenje ili jednostavno češće putujte. Oboje volite izlaziti i upoznajete nove ljude tako da su velike šanse da ćete se lako sresti. Samo nastavite raditi to što već radite, a putevi će vam se jednom sigurno ukrstiti.

Djevica

Djevicama najbolje odgovaraju Bikovi. Obje su senzualne duše i poznate su po svom dobrom ukusu, pa ćete se najprije pronaći na boljim mjestima na kojima se prodaje ili služi ukusna hrana ili tamo gdje se piju fina pića.

Vaga

Sljedeći put kada budete išli u galeriju na izložbu, obratite pažnju na najpričljiviju osobu. To je možda vaša srodna duša – Blizanci. Priđite i prokomentarišite događaj na originalan način i to je odlična prilika da započnete razgovor.

Škorpion

Škorpion će svog Jarca pronaći na nekom predavanju o napredovanju na poslu. Osoba koja najpažljivije prati predavanje, može biti vaš Jarac i vaša srodna duša. Priđite mu, ali prođite ispred njega i iskoristite svoj zavodnički pogled dok mu se budete izvinjavali. Ako od tada počne s manje pažnje pratiti predavanje, znat ćete da imate njegovu pozornost i dalje ćete znati što da radite.

strijelac

Lav je vaša srodna duša. On voli uveseljava druge, pa zato na sljedećoj žurci na koju odete, obratite pažnju na osobu koja je u središtu pozornosti. Lavovi vole i djecu i često su u njihovom društvu, pa obratite pažnju i na takve osobe.

Jarac

Za vas su idealne Škorpiona. Mjesta na kojem se raspravlja o psihologiji ili misterijama su idelana mjesta pronaći neku od njih. Ako vidite da se održava neki seminar na ove teme, idite tamo i sigurno ćete sresti svoju Škorpiona.

Vodenjak

Svog Ovna ćete naći u teretani ili na nekom sportskom terenu. Vodenjaci i same vole sport, pa vam ne bi trebalo predstavljati poteškoću da se malo više aktivirati na tom polju i da pri tome pronaći i svoju srodnu dušu.

ribe

Vaš idealan partner je Rak, a Rak voli biti u svom domu ili blizu njega. Pronaći ćete ga u trgovinama stvari za kuću ili na kućnim žurkama, na kojima se osjeća najugodnije i najugodnije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK