24sata-astro

URAN PLANET-Revolucije i pobune

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Uran stoji dom pronalazi u Vodenjaku, a svoje probleme u Lavu dok se najbolje osjeća u Škorpionu.

Mitologija: Uranus

Tarot: tarot kata Luda

Simbol: Nebo

Osnovne karakteristike:

iznenadne promjene

zastranjivanja

Revolucije i pobune

reformacije

ekscentričnost

romantika

Problemi u odnosima

Uran stoji dom pronalazi u Vodenjaku, a svoje probleme u Lavu dok se najbolje osjeća u Škorpionu. Uran je na prvome mjestu planeta buntovništva. Jean je od najudaljenijih planeta te se polako se kreće kroz zodijak. Njegov utjecaj kao iu Plutona i Neptuna osjeća se više generacijski nego pojedinačno i osobno. Uran donosi nov način gledanja na stvari i to na revolucionaran način. Vlada budućim velikim događajima na svjetskoj razini, kako dobrim, tako i lošim. Uran nije statičan, on je uvijek za promjene i to nagle i često šokantne i nepoželjne. To je planet ekscentričnosti i egoizma, samovolje i nasilnog nametanja svojih stavova i želja te provođenje istih Dok su građevni blokovi (znanost, struja) sigurni ovdje, ovaj planet bi više usredotočio svoj pogled na novi svjetski poredak. U tu svrhu, pobuna, revolucija, diktatori, autonomna država i slobodna volja spadaju pod pokroviteljstvo ovog planeta.Nitko nikada neće opisati Uran kao suptilan. Ovo je planet koji zagovara čudno i bizarno ponašanje. Boemsko, utopijsko društvo više je u skladu s Uranov uvrnutim, kao i plemenitim zamislima i težnjama. Sloboda i kreativnost također su karakteristike Urana.

Kako je često nasilan, smatra se izazivačem prirodnih katastrofa, kao i razdora u vezama i obiteljima i općenito svim vrstama odnosa.

Inovativan, nepredvidljiv, snalažljiv, maštovit, Uran također upravlja kreativnošću i znanstvenim genijem. Ovaj planet ruši ustaljena pravila i norme i na neočekivan način uspostavlja nove poretke često izuzetno radikalne.Njegova najveća i najbolja osobina je buđenje svjesnosti na, naravno, radikalan i pobunjenički način.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM