24sata-astro

Umjetnost čitanja tarot karata i tarot proricanje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Umjetnost čitanja tarot karata i tarot proricanje spadaju u najstariju ezoteričnu praksu. Kao moćno sredstvo za proricanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, tarot nudi praktičnu interpretaciju svega što je skriveno. Tarot proricanje u kome su zastupljeni različiti arhetipovi služe kao važni pokazatelji mnogih situacija i područja života. Umijeće proricanja ima za svrhu da vodi osobu ka nalaženju odgovora i rješenja, kako bi se predočilo na dolazak pozitivnih promjena i potencijalnih izazova u stvarnosti.
Tarot proricanje ne podrazumijeva samo predviđanje budućnostiImajući u vidu da tarot proricanje ne podrazumijeva samo predviđanje budućnosti, već i analizu raznih mogućnosti, iz ovog procesa mogu se razmatrati različiti ciklusi života, tj. sve ono što osobu zanima. U tom kontekstu, razlikuje se: opće tarot proricanje, analiza konkretne situacije kroz tarot proricanje i pružanje smjernica koje vode ka rješenju primjenom tarot proricanja. Pritom, svaki proces pokazuje odgovore i analizu skrivenih aspekata s kojim se dobiva bolje razumijevanje sadašnjosti.
Koristeći tarot simboliku u tumačenju mogu se spoznati odgovori na razna pitanja i istražiti sve ono što sačinjava stvarnost kojom smo okruženi. Tehnike koje su zastupljene kroz tarot proricanje najčešće obuhvaćaju interpretaciju karata iz Velike i male Arkane, na temelju čijeg značenja tarot majstori ukazuju na objašnjenja. 22 karte Velike Arkane predstavljaju osnovna načela, odnosno, situacije koje su povezane s djelovanjem i najvažnijim karakteristikama osobe. Ovi arhetipovi su ujedno ključni za prepoznavanje svih skrivenih istina koje imamo kroz tarot proricanje. 56 karta Male Arkane prikazuju svakodnevne događaje i dešavanja, ali i također podrazumijevaju neke od složenijih obrazaca života.
Što nam otkriva tarot proricanje? Budući da danas postoji niz različitih tehnika za tarot proricanje koje u praksi koriste tarot majstori, ovdje se prepoznaje: analiza problema, samospoznaja, duhovni rast, uvid u budućnost, ljubavni život, poslovne odluke, pitanje zdravlja, odnosi s drugim ljudima, karmički utjecaji, kompatibilnost s partnerom, nova perspektiva, nalaženje rješenja za životne probleme i složene situacije iz stvarnosti. Što nam otkriva tarot proricanje? Posljednjih godina popularnost tarota je sve veća, što je doprinijelo pojavi novih tehnika za tarot proricanje i inovativnijim rješenjima tijekom konzultacija.
Profesionalni majstori tarota mogu interpretirati prošlost, sadašnjost, budućnost i pomoći u nalaženju najdjelotvornijih odgovora na postojeće probleme. Za tarot proricanje koriste se različiti špilovi karta kroz čiju simboliku se može dobiti uvid u situaciju i naći veliki broj dragocjenih smjernica koje su odnosi u stvarnosti. Pitanja koja se mogu postaviti za odabrano tarot proricanje su mnogobrojna i mogu se odnositi na neku od tema koja podrazumijeva pitanja rada, novca, ljubavi, obitelji, posla, prijatelja ili uvida u budućnost.
U brojnim i poznatim tehnikama za tarot proricanje obično se mogu pronaći one koje se odnose na ljubav, zdravlje, financije, posao, brak, obitelj, putovanje, itd. No, s druge strane, za tarot proricanje u specifičnim ili složenim situacijama koriste se opširne tehnike koje u praksi primjenjuju vrhunski majstori tarota sa višegodišnjim iskustvom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM