24sata-astro

TRAŽITE MUŠKARCA ZA BRAK? Život s ovim horoskopskim ZNAKOVIMA lako se može pretvoriti u pakao!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Razmislite dobro da li s nekim od ovih horoskopskih znakova želite izgraditi budućnost.

Rak, Škorpion i Strijelac su u suštini dobre i vrlo ugodne osobe, ali su zapravo dobri za sve ostalo, osim za miran bračni život.

rak

Muškarac Rak nije osoba s kojom je život lak, unatoč općem dojmu da su osobe rođene u ovom znaku vrlo ugodne. Ovaj tip je moguće podijeliti u dvije skupine: Muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritičari. U drugu spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja. Ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Muž Raka provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci, gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i obitelj. Iako voli ženu i djecu, on nikada do kraja nije zadovoljan, uvijek može naći nešto kritizira ili da se žali. Ovi ljudi su jako senzualni, traže neprekidnu erotsku stimulaciju, vjerni su ali i plašljivi, pa zato izbjegava opasnosti kad god je to moguće.

Škorpion

Bračnu harmoniju i uspješan zajednički život najteže je ostvariti sa Škorpijom. To je ipak ostvarivo samo pod uvjetom ako je njegova supruga bude uvijek u sjeni i prati ga u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kojem pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao iu ostalim vidovima društvene komunikacije. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju. Ovaj znak je vrlo uspješan u poslu i sposoban je izdržava sam, svojim radom i ženu i djecu, koju najčešće obožava.

On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvijek imati razloga za sumnju i stalno će vjerovati da i žena i djeca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Njegovi osjećaji za ženu i djecu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost također je dio njegove prirode.

strijelac

Ovakvom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična ženu. Strijelac baš i nije rođen za brak. Po prirodi je human, tako da će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija iu rješavanju praktičnih problema svoje zajednice. Strijelci su megalomani da im često vlastiti životi izgledaju mali i nezanimljivi.

On je jak u braku. Njegova žena mora biti široke svijesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati biti prava umjetnica kako bi u svemu mogla ga prati i zadovoljava njegove interese. Sa ovim muškarcima nije teško živjeti, ali zbog njihovog nedostatka osjećaja i velikog nestrpljenja, supruga ovog tipa morat će proširiti svoje horizonte, kako bi s njim bila na istim valnim duljinama. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnji okolnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM