24sata-astro

TJEDNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15 do 22 kolovoza 2020

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN 21. III – 20. IV

Ukoliko ste slobodni, ove nedjelje ćete lutati od jednog do drugog poznanstva, au stvari nitko vam neće odgovarati. Imate mogućnost da kontaktirate s osobama suprotnog spola, ali ćete biti toliko čangrizavi da vam nitko neće odgovarati. Sve ćete vidjeti negativno, nikako da se posvetite jednom partneru i sa njim da gradite ljubavni odnos. Smatrajte da ste na dobrom putu onog momenta kada osjetite leptiriće u trbuhu. Zauzeti Ovnovi mogu odahnuti nakon nekih manjih trzavica koje su ih remetile u partnerskim odnosima. Sada se sve to polako smiruje i dolazi do situacije kada shvaćate da je sve bilo uzaludno i bespotrebno. Mogli ste ove konfliktne situacije lakše i jednostavnije riješiti. Planirajte zajedničko putovanje, jer ćete moći da se posvetite jedno drugom i da se dogovorite o proširenju obitelji ili, ako se još niste vjenčali, uskoro vas i to očekuje.

BIK 21. IV – 21. V

Slobodni Bikovi će ove nedjelje napokon shvatiti da su već duže vrijeme u kontaktu s osobom koja im je vrlo draga. Sa tom osobom ćete uploviti u divnu vezu, koja će imati tendenciju da se završi brakom. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do tog zaključka, jer već duže vrijeme razmišljate o toj osobi, koja je plemenita, karizmatična i lijepa. To vas je i privuklo. Zauzeti Bikovi već duže vrijeme rade na stabilizaciji svojih odnosa s partnerom i to je dobro, jer idete ka učvršćivanju svojih odnosa, razumijevanju i istinskoj ljubavi. Budite nesebični, romantični i duhoviti, jer partner to kod vas cijeni, pa se tako potrudite da odete na kraći odmor, gdje biste mogli malo da se prepustite uživanju i da se posvetite jedno drugom. Mnogo će vam to značiti za ukazivanje sve većeg uzajamnog povjerenja. Očekivati ​​da ste već na dobrom putu ka zaista čvrstoj i ozbiljnoj vezi, u kojoj ćete uživati ​​mnogo više nego do sada.

BLIZANCI 22. V – 22. VI

U ljubavi, Blizanci imaju krizu ove nedjelje. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, vaša veza ima mogućnost da se prekine. Naravno, nije to konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obje strane nisu spremne na kompromis. Shvatite da bi trebalo više pričati, da se družite i da rješavate konfliktne situacije. Vremenom, oboje ćete emocionalno da ojačate, shvatiti koje su prave vrijednosti koje bi trebalo njegovati. Slobodni Blizanci ove nedjelje nemaju sreće u ljubavi, ali već naredne će biti lijepih i ugodnih iznenađenja. Iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osjećaja i ući ćete u sretan period. Još jedna važna stvar. Žene Blizanci imaju izuzetno dobru nedjelju, u kojoj će razmišljati o trudnoći. Dobro bi bilo da donesete čvrstu odluku, jer kad se to dogodi, onda više nema razmišljanja je li trebalo ili ne.

RAK 23. VI – 23. VII

Rakovi koji su u vezi ili braku imat će ove nedjelje uspone i padove u partnerskim odnosima. Povedite računa da ne napravite neku konfliktnu situaciju iz koje biste teško izašli. Znači, vodite računa do koje granice idete u odnosima s partnerom. Možete eventualnim nevjerom partneru mnogo da se zamjerite. S obzirom na to da vam nevjerstvo ipak nije svojstveno, moguće je da će nesporazum ostati na bezrazložnoj ljubomori. Uvjerite partnera da vam je stalo i otputujte negdje gdje će se sve negativne strasti stišati. Slobodni Rakovi još nemaju na pomolu neku ozbiljniju vezu, jer još nije došlo njihovih pet minuta, kada bi trebao sretnu osobu svog života. Za sada sve ostaje na avanturama, prolaznim vezama i ponekad mislite da će to biti zauvijek. Strpljenje vam je potrebno, jer će vas uskoro očarati jedna osoba iz vaše blizine koju do sada niste ni primjećivali. Osvrnite se oko sebe i vidjet ćete da i za vas postoji idealna druga polovica, s kojom ćete itekako uživati.

LAV 24. VII – 23. VIII

Usamljeni Lavovi ove nedjelje imaju izuzetno dobru priliku da se pokažu u pravom svjetlu. Osvajački nastrojeni, zračit će pozitivnom energijom i ostavljat će osobe suprotnog spola bez daha. Postat će gladni Lavovi željni svog plijena, svog partnera, svoje ljubavi. Pružit ćete maksimum i očekivat da vam bude uzvraćeno. Neće to biti lako kako zamišljate, ali uživajte u ovim lijepim ljubavnim igrama. Zauzeti Lavovi u svom odnosu s partnerom će tijekom ovoga tjedna imati dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumijevanja i to će vas dosta kočiti. Vrlo vam je važan odnos s partnerom, tako da bi trebalo da se potrudite jedno oko drugog i da ovu nervoznu situaciju zajednički prebrodite. Pokušajte iznenadite partnera nekom sitnicom, odlaskom na kavu. Niste ni svjesni da jedan prijateljski razgovor može mnogo riješiti. Sve ćete moći izgladiti na vrijeme, samo ako ste oboje spremni situaciju prevladate.

DJEVICA 24. VIII – 23. IX

Djevice su poznate po tome da uvijek nešto zamjeraju partneru, a to će ove nedjelje biti izraženo. Ovog puta ne samo da vi zamjerate nešto partneru, već će i partner vama da nađe zamjerku. Uzajamno ćete prebacivati ​​jedno drugom sve što ste rekli, tako da ćete se vrtjeti u začaranom krugu. Savjet Djevicama je da odustanu i da shvate da ovog puta nisu u pravu. Pokušajte spustite loptu i vratili pozitivnom odnosu prema voljenoj osobi. Uglavnom ćete biti nervozni. Djevice koje su u braku bi trebao saslušaju partnera, kao i on vas, i planirati zajedničke ciljeve u budućnosti, a slobodne Djevice da se prepuste ljubavi i strasti. Slobodne Djevice će krajem tjedna dobiti iznenadni poziv za neko druženje, koji treba prihvatiti. Razmisljacu je li za vas bolje to novo poznanstvo ili možda pokrenuti staru vezu. Za sada je dobro ići naprijed. Prošlost je korak unatrag.

VAGA 24. IX – 23. X

Ukoliko ste odskora u vezi, ovaj tjedan vam donosi prepreke. Još niste uspostavili komunikaciju kojom biste rješavali zajedničke probleme. Potrebno je vrijeme da se sve situacije izglade, naučiti kako ćete dalje komunicirati i da se dogovarate. Pustite da vrijeme donese više druženja, otvorenije razgovore i odnos pun povjerenja. Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanja na neki kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Tko je kriv, ne bi trebalo da potencirate, jer nitko nije kriv i svi su krivi. Važno je da prevladate ovu situaciju kako god znate, jer poslije toga nailazi period lijepog odnosa, kakav je bio i ranije. Imate jedno drugo i toga treba biti svjesni prije nego što napravite bilo kakav rez u životu. Same Vage će napokon shvatiti da osobe s kojima stupaju u kontakt nisu za njih i trebalo bi da su strpljivije, jer njihovo vrijeme tek dolazi.

ŠKORPION 24. X – 22. XI

Ove nedjelje, Škorpioni su pune ljubavnog zanosa i energije. Imate snage i energije, ali nemate dovoljno strpljenja pričekati sazru neke situacije na ljubavnom planu. Ako pokušavate osvojite partnera, ne možete to postići nestrpljenjem, već staloženo i polako. Navalentni ste, to odbija partnera, a vas će dovesti do velike nervoze. Partner nema mogućnost izbora, već će pokušati da se distancira od vas i vaš navalentnost. Ako ste u vezi ili u braku, potrebno je da ne budete impulzivni i tvrdoglavi. Budite ono što jeste – zabavni, vedri, ponosni i duhoviti. Umijete vi i to, ali ove nedjelje sve vam ide naruku. Nije dobar trenutak ni nedjelja da se raspravljate i izraditi konfliktne situacije. Slobodne Škorpioni će imati malo više sreće sa novim poznanstvima, koja će biti obećavajuća, slijedi vam lijepa romansa, koja će vam donijeti sve ono za čim čeznete.

STRIJELAC 23. XI – 21. XII

Kod Strijelaca, ljubavna strana je konfuzna i zbrkana. Shvatite da nije u redu da sjedite na dvije stolice jer vam se to može, kao i svakom tko je bio u toj situaciji, osvetiti. Ne samo da nećete biti zadovoljni, već ćete pasti s obje stolice. Napokon je vrijeme da se dovedete u normalu, a to će biti kad zaista sami i kad budete imali vremena da dobro razmislite čemu vodi vaš takvo ponašanje. Vaš šarm, duhovitost, nonšalantnost više nikome ništa neće vrijediti, jer ćete biti otkriveni. Možda je i dobro biti sami jedno vrijeme i shvatiti da u ljubavi to ne ide tako. Ako ste u braku, za vas nastupa mnogo bolji period. Ulazite u mirnije vode, naučili ste slušati jedno drugo i to je veliki preduvjet da se nađete u mirnijim ljubavnim odnosima. Sada je vrijeme za proširenje obitelji i neka vam to bude najvažniji. Sazreli su uvjeti s obje strane, oboje želite to i zašto onda sa riječi ne prijeći na djelo.

JARAC 22. XII – 20. I

Slobodni Jarčevi su svjesni da su nekoj osobi vrlo zanimljivi. Svjesni ste da u ovom trenutku od tih simpatija neće biti ništa, jer još nije došlo pravo vrijeme za ozbiljniju vezu. Stavite toj osobi do znanja da vam se sviđa, ali morate malo pričekati kako bi se stvorile mogućnosti biti zajedno. Ovaj tjedan definitivno neće se ništa značajno pokretati na ljubavnom planu. Jarčevima koji su u ozbiljnoj vezi ili braku vikend će biti izuzetno ugodan, jer će vrijeme provoditi zajedno. Bit ćete posvećeni jedno drugom poslije svih trzavica koje ćete tijekom tjedna prevazići. Sada mislite da nemate izlaza, međutim, situacija će se popraviti poslije jednog telefonskog poziva i tada ćete shvatiti da ste oboje griješili i da ste bespotrebno uznemirili jedno drugo. Zbog svega ovoga, posvetite se jedno drugom, posvetite se kao kad ste bili na početku veze i razbuktajte strasti kao što samo vi umijete. To zadovoljstvo u ljubavnim odnosima biće vam pokretačka snaga i za posao.

VODENJAK 21. I – 19. II

Šarmantne Vodenjaka koje su u braku ili vezi biće zadovoljne svojim odnosom s partnerom. Sama njihova karizmatičnost drži ovu vezu tvrdom. Jedini problem koji ovdje može nastupiti je vjernost Vodenjak, koja je diskutabilna. To uvijek poremeti odnose s partnerom i česta partnerova prebacivanja se završe raspravom, čak i odvajanjem na nekoliko dana. Nemate razloga to raditi, jer imate idealnog partnera pored sebe. Slobodne Vodenjaka uživaju u slobodi, ali o tome već duže vrijeme razmišljaju – dokle bi trebale biti slobodne. Imate partnera pored sebe, ali ne shvaćate da se taj odnos može završiti brakom. Ukoliko budete dugo čekali, ostat ćete bez partnera i poslije će vam biti žao što ste tu priliku propustili. Dragoj osobi ne govorite o svojim planovima, jer mislite da tako treba, au stvari to nije dobro. Ta osoba ne zna što je za vas – prijatelj, poznanik, ljubavnik, partner. Sad je trenutak da se izjasnite i da bacite karte na stol.

RIBE 20. II – 20. III

Slobodne Ribe žele pošto-poto ući u ozbiljnu vezu, međutim, to im ide teško. Želju imaju, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost. Vi mislite, nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo poslije vidjeti što ćemo. Potrebno je da sa partnerom donesete zajedničke odluke, naravno, biti malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos pun ljubavi. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču. Ribe koje su u bračnim vodama osjećaju se zapostavljeno, jer vam nedostaje voljena osoba, koja je tu, a kao da nije. Osjećate nezainteresiranost i to vam smeta. Samo druženjem, razgovorom, kraćim odmorom možete povratiti povjerenje i nastaviti tamo gdje ste stali. Među vama postoji ljubav i to ne smijete zaboraviti, samo da se oboje malo potrudite i da shvatite da neizmjerno volite jedno drugo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM