TJEDNI LJUBAVNI HOROSKOP od 08.do 14.avgusta 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će se u ovom tjednu odlično slagati s partnerom, a ljubavni odnos će biti ispunjen pozitivnim emocijama i strastima. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nova poznanstva, mnogi bi mogli da se zaljube, a šasne za nove ljubavne veze će biti povećane.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikove ove nedjelje očekuje stabilna emotivna situacija, pa će oni koji su u vezi moći lakše uspstavi skaldan odnos s partnerom, dok bi slobodni pripadnici znaka mogli da se zaljube u neku vrlo privlačnu osobu. Oni sretniji mogli bi započeti značajnu ljubavnu vezu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznanci će ove nedlje biti raspoloženi za nove kontakte, imat će više šansi da se zaljube ili započnu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka biće mnogo romatičniji i trudit će se u svoju vezu unesu više emocija i strasti i tako ponovo ožive ljubavni odnos s partnerom.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će ove nedjelje biti u prilici da ostvaruju više novih kontakata, pa tako mogu upoznaju osobu koja će im se svidjeti, a neki bi mogli započeti i novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka imaće bolju komunikaciju s partnerom i mogu postići dogovor oko problema.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedjelje mogu imati uspjeha kada su nova poznastva u pitanju, a oni sretniji bi mogli ući iu novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka s partnerom će ostvariti mnogo bolji odnos, a komunikacija će bti toplija i iskrenija, pa će i sama veza ponovno zablista starim sjajem.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Djevice će se ove nedjelje truditi da sa partnerom više razgovaraju i rješavaju eventualne probleme koji opterećuju emotivne odnose. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i tako mogu imati značajna poznanastva, a neka nova osoba mogla bi ih privuče.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedjelje mogu računati na poytivnu atmosferu u svojim vezama, koje će biti ispunjene emocijama i strašću, pa bi ovaj period mogao unese više optimizma u ljubavne odnose. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi da sretnu pravu osobu za sebe.

ŠKORPION (23.10.- 22.11.)

Škorpioni ove nedjelje osjećaju priljev samopouzdanja što će se povoljno odraziti i na odnose koje ostvaruju s drugim ljudima, pa tako mogu privući pažnju neke zanimljive osobe. Zauzeti pripadnici znaka osjećat će kako imaju rješenje za ljubavne probleme u svojoj vezi.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Strijelci su ove nedjelje raspoloženi za društvo i prijatelje, pa slobodni pripadnici znaka mogu upoznati neke nove ljude, a netko bi im mogao prvuče pažnju u emotivnom smislu. Zauzeti pripadnici znaka biće u dobrim odnsu s partnerom koji će ulagati više truda u vezu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedjelje mogu biti okrenuti druženju s prijateljima, pa su novi kontakti oglavnom mogući preko njih. Neke može privući nova osoba, ali će biti suzdržaniji. Zauzeti Jarčevi biće posvećeniji emotivnoj vezi i pokazivat više tolerancije prema partneru.

VODENJAK (21.1.- 19.2.)

Vodenjaci ove nedjelje uživaju u svojoj vezi is partnerom oživljajvaju uspavane emocije, a mnoge veze postaju stabilnije i jače. Slobodni su zaljubljive priprode i mogu lako se upuste u novu ljubavnu vezu, nastočito s osobom koja može imati neke veze s inozemstvom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe bi ove nedjelje mogle biti sklonije avanturama i flertu, a neke bi mogla privući osoba koja može imati veze s inozemstvom i sa kojom je moguća uzbudljiva ljubavna veza. Zauzete Ribe bit će vrlo maštovite i pokušat s partnerom oživjeti uspavane strasti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €