TJEDNI LJUBAVNI HOROSKOP od 01 do 07 kolovoza 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.)

Za Ovnove će u toku ove nedjelje nastupiti povoljniji Ljubavnii razdoblje, kada će biti više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti pripadnici znaka će s partnerom imati odnos s više razumijevanja i poklanjaće mu više pažnje.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikove tjedna ove nedjelje očekuju pozitivne promjene na ljubavnom planu, kod zauzetih će obiteljski odnosi, a time i partnerski odnos, dobiti na značaju, dok će slobodni pripadnici znaka imati više samopouzdnja i lakče sklapati nova poznanstva i kontakte.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznanci će tijekom ovoga tjedna moći dobro da se provedu ako negdje otputuju, jer su šanse da nekog tako upoznaju naveće. Nekim Blizancima će krajem tjedna najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, što je također povoljno za nova poznanstva.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakove ove nedjelje neće pratiti emtivna uzbuđenja, ali će ipak osjetiti izvjesno olakšanje i opuštenije će se osjećati u svojoj emotivnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu imati šanse za emotivni uspjeh ako im se dopada osoba iz poslovnog okruženja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedjelje polako stjecati sve veću sigurnost na ljubavnom planu, a njihovo samopouzdanje će im donijeti i više emotivnog zadovoljstva. Zauzeti pripadnici znaka biće sretniji u svojim vezama, dok slobodne očekuju zanimljivi susreti i poznanstva.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Djevice ove nedjelje uglavnom ne očekuju promjene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem tjedna mogao svidjeti osoba s kojom je moguć ozbiljniji kontakt Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu s partnerom željeti više romantike, nježnosti i pažnje.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedjelje biti sve više okrenute druženju s prijateljima, a izlasci nekima mogu postati glavne preokupacije. Mnogi mogu imati uspjeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskom nivou. Zauzeti će se bolje razumjeti s partnerom.

ŠKORPION (23.10.- 22.11.)

Škorpioni ovu nedjelju provode uglavnom bez većih promjena na ljubavnom planu, odnos s partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se mogao svidjeti osoba koju mogu upoznati preko posla.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Strijelčevima će tijekom ove nedjelje biti mnogo zabavnije kada je riječ o emotivnom planu, osobito ako se nalaze na nekom putovanju gdje su moguća nova poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka s partnerom će imati bolju komunikaciju i više razumijevanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčeve ove nedjelje očekuje manje trzavica u odnosu s partnerom, a ljubavna situacija će polako krenuti na bolje i oni će ponovo biti uspijevati držati emotivne odnose pod kontrolom. Slobodni pirpradnici znaka imaće više sreće s novim kontaktima.

VODENJAK (21.1.- 19.2.)

Vodenjaci će ovu nedjelju provesti bez bitnih promjena na emotivnom planu, ali će se situacija u vezi polako popravljati, pa zauzeti s partnerom mogu provesti više lijepih treunutaka. Slobodni će imati više šansi za nova poznanstva kao i za ljubavne veze.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribama će tijekom ove nedjelje emotivni odnosi sve više dobivati ​​na značaju, pa će se i situacija u vezi popravljati, biće više pažnje i razumijevanja u odnosu s partnerom. Slobodni će manje maštati i više se aktivirati da urade nešto na ljubavnom planu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €