24sata-astro

Tjedni horoskop od 8.4.-2020/4/14

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan
Posao: Imat ćete razloga biti zadovoljni na poslu jer će te nastaviti s dobrim trendom rasta i napredovanja koji vam se događa u posljednje vrijeme. Odnosi s kolegama će biti sjajni. Uvažavanje i podrška će biti uzraźeni kroz svakodnevno funkcioniranje. Oni koji su bez posla, mogu očekivati ​​da se ta situacija promijeni u ovom tjednu.
Ljubav: Ukoliko niste u braku i ne živite zajedno s partnerom, vjerojatno partner planira vam predloži da počnete živjeti zajedno, jer već neko vrijeme razmišlja o tome. Ukoliko ste I vi suglasni s tim, preduhitrite ga I preuzmite prvi korak, nećete se pokajati. Oni koji su usamljeni, mogu započeti vezu s osobom s kojom su dugo bili prijatelji.
Zdravlje: Osjećat ćete se dobro tijekom ove nedjelje, mada, zbog pojačanih obveza vam se preporuča što više fizičkih aktivnosti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Bik
Posao: Moguće je da ćete ove nedjelje i dalje imati razne dileme i bilo bi poželjno konzultirati nekog. To može biti i vaš kolega ali bi najbolje bilo da se konzultirate sa svojim prijateljem, jer vam pojedine situacije već neko vrijeme stvaraju nelagodu. Oni koji su bez posla, neće inati želju da ove nedjelje traže posao. Biće nezainteresirani za bilo kakav rad i napor.
Ljubav: Partner vam ove nedjelje može prirediti poprilično neugodnu situaciju, zato što o njemu možete saznati neke stvari o kojima niste razmišljali. Oni koji su usamljeni, mogu često razmišljati o svojoj prošlosti. Mogu vam se i dalje javljati i osobe s kojima ste nekada imali nešto više od druženja ali u tajnosti i mogu izraziti želju da se vaša druženja obnove.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati, ali, moguće su prehlade. Utopljavajte se dobro I prekontrolirajte krvnu sliku. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Blizanci
Posao: Sjajna nedelja je pred vama, posebno ako se bavite poslom gdje možete iskazati svu svoju originalnost i gdje se možete natjecati sa svojim kolegama. Uživate u svojim poslovnim uspjesima. Oni koji su bez posla, mogu početi ozbiljno da traže posao kojim su poželjeli s3 bave. Imate volje, potrudite se. Okolnosti su povoljne.
Ljubav: Oni koji su u vezi, imat će pred sobom sjajnu nedjelju I u ljubavnom smislu. Partner može biti poprilično emotivan, sto vas može u ugodnom smislu iznenaditi. Pred kraj tjedna možete otići na kraći put na kojem ćete uživati. Oni koji su usamljeni, također na kraćem putu mogu upoznati osobu koja će im po mnogim osobinama biti slična.
Zdravlje: Dobre se osjećate generalno. Trudite se da se opustite i više se bavite fizičkim aktivnostima, sportom, prijaće vam. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
rak
Posao: Moguće je da ćete započeti ovu nedjelju mnogo bolj3 nego prethodnu. Ukoliko ste već neko vrijeme bili jako zauzeti poslom koji vam nije donosio slabu zaradu, ove nedjelje će se ukazati prilika da prijeđete na bolje radno mjesto, bolju poziciju. Iskoristite je. Također i oni koji su bez posla, mogu dpbiti jako zanimljjvu poslovnu ponudu.
Ljubav: Odnos s partnerom će ove nedjelje iz dana u dan postajati sve bolji i bolji. Vidjet ćete da se emocije nisu ugasile ni kod njega ni kod vas, već vam je možda ta mala pauza tijekom koje niste jedno drugom govorili tople i nježne riječi prijala. Uživat ćete u zajedničkom vremenu. Oni koji au usamljeni u noćnom izlasku mogu upoznati ugodnu osobu s kojom će nastaviti druženje.
Zdravlje: Ove nnedelje je zdravlje na zadovoljavajućoj razini. Dobro ćete se osjećati. Jačajte svoj imunitet i čuvajte se prehlada. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Lav
Posao: Jedna poprilično burna nedjelja na poslu je pred vama. Što god da budete uradili, nećete uradili onako kako ste zamislili.Bićete jako konfliktni i promjenjivog raspoloženja, tako i skloni raspravama čak i tamo gdje vam nije mjesto. Morate se distancirati od ideja i situacija koje vam stvaraju tenziju, jer vas samo još više uznemiravaju.
Ljubav: Sa partnerom ćete imati poprilično stabilan odnos i to zato što vas partner razumije i što se trudi da vam olakša kada god naiđete na neku situaciju koja vam i nije najjasnija. Bit ćete naporni ove nedjelje svojim pričama o stvarima koje nisu bitne za vaš odnos. Vaša sreća je što imate jako razumnog partnera i prijatelja prije svega. Oni koji su slobodni, mogu biti naporni prijateljima pričama o nemogućnosti pronalaska adekvatnog partnera.
Zdravlje: Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati premoreno. Tijekom dana bi bilo poželjno da se posvetite nekim treninzima i poboljšati svoju kondiciju, a navečer bi bilopoželjno da odmarate što više. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Djevica
Posao: Moguće je da ćete i ove nedjelje brinuti io svojoj financijskoj situaciji. Novac koji očekujete i dalje kasni i sama ta situacija vam stvara tenziju. Ukoliko ste pokušavali preko prijatelja doći do dodatnog posla i veće zarade, nemojte računati na to, jer će se pojaviti par situacija kada će vaši prijatelji otkriti svoje pravo lice. Također, oni koji su nezaposleni nije poželjno da posao traže od bivšeg prijatelja
Ljubav: U ljubavi će vam ove nedjelje situacije stagnirati. Ukoliko ste u vezi, ništa se značajnije u vašem odnosu neće dešavati. Nećete ni imati želju za što više zajedničkog vremena. Oni koji su usamljeni mogu doci u konflikt s prijateljima zbog osobe koja im se dopada. Moguće je da oni neće dijeliti vaše mišljenje.
Zdravlje: Moguće je da ćete ove nedjelje imati problem s imunitetom. Povedite računa o tome jer bi vam nemar mogao ostaviti posljedice po zdravlje .. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga
Posao: Imat ćete želju da o poslu razmišljate na početku cijeli tjedan. Bit ćete itekako fokusirani na posao, na suradnike i za vas ove nedjelje neće postojati nemoguće. Suradnici će vam se na neki način diviti. Kako na upornosti i ustrajnosti tako i na želji da sve završite u najboljem mogućem redu. Oni koji su bez posla, shvaćaju da ne trebaju brinuti o tome sve dok su puni ideja koje mogu u svakom trenutku realizirati.
Ljubav: Ovaj tjedan vam ljubav neće biti prioritet jer ćete biti u zanosu poslovnih pothvata. Vaš partner kao i vaši zajednički prijatelji će to primjećivati ​​ali vama njihovo mišljenje neće predstavljati neki teret. Oni koji su usamljeni, mogu biti željni razgovora i iskrenih riječi s osobama suprotnog spola, ali neće imati želju da ulaze u bilo kakvu vezu.
Zdravlje: Bilo bi poželjno da se što više odmarate jer ćete biti cijeli tjedan u pokretu. Kod nekih su mogući problemi s hipertenzijom. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpion
Posao: Poslovna situacija je ove nedjelje uobičajena, tj.stabilna. Poslovi će vam biti dobro pozicionirani i možete odrediti adekvatan pravac kojim bi vaši poslovi trebali da se odvijaju. Mogućnost za uspostavljanje mnogih novih kontakata, koji će biti značajni za daljnje razvijanje ideja o kojima razmišljate. Oni koji su bez posla, posao mogu dobiti iznenada po preporuci prijatelja.
Ljubav: Poprilično stabilna nedelja je pred vama. Bilo da ste u vezi ili ne. Nećete se opterećivati ​​ljubavnim problemima niti tražiti neki osobu koja bi vam mogla uljepša dane koji su pred vama. Zaljubljeni i zauzeti će provesti mirnu nedjelju u društvu svog partnera, oni koji su slobodni će vrijeme uglavnom provoditi s osobama koje im prijaju i ostavljat dobar dojam gdje god da se pojave.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati tijekom ovog tjedna. Ukoliko imate bilo kakvih smetnju s tlakom ili plusom, povedite računa o prehrani. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

strijelac
Posao: Situacija na poslu ovaj tjedan neće biti baš najsjajnija. Bit ćete poprilično nervozni i smetaće vam u poslovnom okruženju čak i najmanja sitnica. Svjesni ste da ne dajete sve od sebe da se neki projekti realiziraju jer ste opterećeni svojim nezadovoljstvom i smatrate da možete sami da se izborite s takvim osjećajima. Otvorite se i popričajte sa svojim suradnicima o problemima koji vas muče. Za sve postoji rješenje.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, vaša veza stagnira. Nekada i sami razmišljate šta je poenta vašeg odnosa i razlog da ostanete zajedno. Niste zadovoljni odnosom, ali i bude dana kada vam se učini da je bolje što vaš odnos djeluje i vama i drugima stabilno, jer nemate nikakvih rasprava koje mogu djelovati turbulentno. Oni koji su usamljeni, ove nedjelje neće imati želju da započnu vezu s nekim.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati, ali postoji mogućnost da imate problem s pojačanom nervozom i nesanicom koja & amp; će vas periodično mučiti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Jarac
Posao: Ukoliko budete ove nedjelje imali jake i česte rasprave s nadređenim, povedite računa o svom ponašanju i imajte mjeru jer se može dogoditi da takvim ponašanjem ugroziti svoju radnu poziciju. Vaš nadređeni neće tolerirati takvo vaše ponašanje. Oni koji su bez posla, također mogu sa potencijalnim poslodavcem imati raspravu tijekom razgovora koja će utjecati loše na stvaranje slike o njima.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, imate dojam da su se osjećaji između vas i partnera ugasila i da nema svrhe ostajati više u takvom odnosu. Vremenom ste shvatili da je navika nešto što vas spaja. Ostanite pri tom stavu ukoliko vas taj odnos zaista guši i dajte si priliku za promjenu. Oni koji su usamljeni, biće nezadovoljni zbog toga ali neće vam biti prioritet ove nedjelje upoznavanje s osobama suprotnog spola.
Zdravlje: Zdravlje će generalno biti dobro. Bit ćete pretjerano razdražljivi i senzitivni. Više se krećite i bavite fizičkim aktivnostima. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vodenjak
Posao: Imat ćete mogućnost da radite one poslove koje ste započeli u proteklom mjesecu i koji su vas donekle usrećili ovih dana. Situacija na poslu je sjajna. Ovaj tjedan ćete biti miljenik nadređenog i imat ćete privilegije zbog toga. Oni koji su nezaposleni, pred sobom imaju idealnu nedjelju za potragu novog posla i imaće uspjeha u tome. Nemojte biti skromni.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ovaj tjedan ćete imati jednu uzbudljivu pustolovinu sa svojim partnerom. Dinamična nedelja je pred vama. Dosta smijeha, izlazaka i obostrane želje da vrijeme provodite zajedno. Uživat ćete, čak i ako ste usamljeni, ukoliko nemate partnera, zadovoljstvo će vam predstavljati izlasci i ljudi koje ćete sretati.
Zdravlje: Sjajno ćete se osjećati ove nedjelje. Imat ćete mnogo više energije nego inače i to će se pozitivno odraziti na vaš izgled. Više se odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ribe
Posao: U početku tjedna možete se sjajno osjećati na poslu, jer, svjesni ste da ste i daljena pravom putu kada je posao sa strancima u pitanju. Iznenadni novčani dobici su izvjesni i bit ćete jako zadovoljni zbog toga. Oni koji su bez posla, mogu igrati neku igru ​​na sreću i mogu imati uspjeha u tome. Također, bivši poslodavac vas može kontaktirati.
Ljubav: Na početku tjedna ćete imati potrebu stalno izlazite, ali sa svojim partnerom. Bit ćete zadovoljni svojom vezom i prijaće vam komplimenti koje dobivate od strane prijatelja na račun vaše veze. Oni koji su usamljeni, mogu poželjeti s osobom iz svog društva imaju nešto više osim prijateljstva. Potrudite se.
Zdravlje: Moguće je da ove nedjelje možete imati problem s nesanicom. Odlično se osjećate i zadovoljni ste svojim izgledom. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM