24sata-astro

Tjedni horoskop od 4.3.-2020/11/3

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan
Posao: Moguće je da ćete imati raznih problema na poslu, ali svakako, vi ste svjesni da to ne ovisi samo od vas. Trudite se da date sve od sebe da se posao završi na vrijeme. Ovaj tjedan ćete se fokusirati na planove koje imate za budućnost. Isplaniraćete strategiju i držat ćete se toga. Smatrat da je i vrijeme da nešto promijenite kada je vaš posao u pitanju. Moguće je da će vas ta zabrinutost potaknuti da date sve od sebe da se posvetite više poslu.
Ljubav: Ukoliko imate problem u komunikaciju s voljenom osobom to se može odraziti iu komunikaciji s drugima. Imat ćete manje nesporazume s partnerom, pa se potrudite da budete malo tolerantniji prema njemu. Obradujte ga zajedničkim izlaskom ili nazovite prijatelje kod vas kući. Ako ste usamljeni, vi ste netko ne miruje i bit ćete skloni flertu. Možete ući u vezu s osobom koja je jako strastvena i jako privlačna.
Zdravlje: Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati premoreno. Iako ste navikli na aktivan i dinamičan tempo života, bilo bi poželjno da odmarate što više. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš callcantar, rado ćemo vam pomoći.

Bik
Posao: Vi ste netko tko je jako odgovoran kada je posao u pitanju i brinete o njemu, ali je ove nedjelje moguće da ćete brinuti io financijskoj situaciji. U proteklih par dana možda vam nije sve išlo kako treba i vodit ćete računa da se takve situacije ne ponove. Jeste da ste vi jako pedantni i odgovorni prema poslu, ali nemate toliko razloga brinuti. Od ove nedjelje će sve krenuti kako treba i možete očekivati ​​veći priljev novca. Taj novac može biti I neka nagrada za posao koji ste dodatno odradili.
Ljubav: Ovaj tjedan će se kod vas probuditi strasti. Ukoliko ste u vezi, uživat ćete s partnerom, bit ćete opušteni i nećete imati nikakvih trzavica. Shvatit da vam je to i falilo. Dugo niste s partnerom nasamo negdje bili pa iskoristite ovaj period. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete se posvetiti nekoj osobi koju odavno znate i koja je iz vašeg bližeg okruženja. Imat ćete želju za vezama koje mogu opstati, koje će imati perspektivu.
Zdravlje: Moguće je da ćete ove nedjelje imati problem s imunitetom. Možete biti malaksali i osjetljivi na prehlade, tako da, povedite računa o tome. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Blizanci
Posao: Imat ćete mnogo više energije i Trudićemo se da sva svoja znanja usmjerite na posao kojim se bavite. Bit ćete uporni i vrijedni, čak i kada vam u poslu ne bude išlo kako treba. Kako nedjelja bude odmicala, rezultati u poslu će biti sve bolji i bolji. Važno je da zbog posla ne zapostavljate svoje prijatelje. Nedostajete im već neko vrijeme, pa se malo i njima posvetite. Iz tog druženja se može roditi neka nova ideja za posao.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni, vi svakim danom sve više i više blistate i to ljudi oko vas primjećuju. Ukoliko ste imali probleme s partnerom, vi ste ih uspješno i riješili. Moguće je da ste imali male problem u komunikaciji ili je komunikacija na neki način bila otežana. Ukoliko ste slobodni, oko vas se nalazi mnogo osoba koje su zainteresirane za vas. Mnoge osobe će željeti da vas bliže upoznaju. Na vama je da odlučite hoćete li ta poznanstva prihvatiti ili ne. Također, na vama je da pažljivo birate osobe s kojima biste se upustite u vezu. Neće vam bilo tko u ovom period odgovarati.
Zdravlje: Bilo bi poželjno da se što više odmarate. Može se dogoditi da se opteretite poslom. Tako da, u tome imajte mjeru, i što više odmarajte.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš callcantar, Radoča vam pomoći.

rak
Posao: Poslovna situacija je za sada stabilna. Što bi se reklo, na poslu vam sve ide kako treba. Uložili ste dosta truda i napora i imat ćete razloga biti zadovoljni. Vrlo ste raspoloženi i vjerujete da će na poslu sve biti u redu, posebno ako vi date svoj maksimalni doprinos. Nemojte dozvoliti drugima da se miješaju u vaš financije, da se ne bi pokrenula priča oko vaše zarade. Ukoliko ste bez posla, posao možete naći putem oglasa koje možete pratiti na internetu. Ili vam posao može predložiti neko od rodbine, tko će pratiti oglase na internet stranicama.
Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, trudite se da ovih dana ne razmišljate o tome, zbog posla. Potrudite se da ne zapostavljate partnera jer to može dovesti do konflikta među vama. Partner vam se tijekom tjedna može često žaliti i prebacivati ​​vam da treba malo više vremena njemu posvetiti. Moguće je da iu proteklom tjednu niste imali vremena za partnera, pa će sada zahtijevati da mu posvetite svoje vrijeme. Ukoliko ste slobodni, druga polovica tjedna vam može donijeti lijepo poznanstvo, najvjerojatnije preko prijatelja.
Zdravlje: Odlično ćete se osjećati tijekom ovog tjedna. Nećete imati nikakvih problema. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Lav
Posao: Ovaj tjedan vam je pogodna za završavanje svih poslova koje niste stigli završite u proteklom razdoblju. Nije toliko dobra tjedan za započinjanje novih projekata, jer oni mogu dovesti do zabune i vaš nedovoljno dobre organizacije. Imat ćete mnogo više obaveza nego vremena da to i završite, pa pazite što preuzimati na sebe kao obvezu. Dajte sve od sebe i vrijedno radite. Ne radite ništa na brzinu, jer se poslije možete pokajati. Niti sklapajte nove poslove, niti krećite u aktivnu potragu za poslom. Pričekajte neko vrijeme.
Ljubav: Tijekom ove nedjelje, imat ćete želju da se opustite i provodite više vremena sa svojim partnerom. Bez obzira što ćete provoditi vrijeme s partnerom, vi nećete zapostavljati ni svoj društveni život. Družićete se i izlaziti s prijateljima, jer dugo niste provodili vrijeme s njima onako kako samo vi znate. Onima koji su slobodni, ne preporučuje se ulazak u vezu iz strasti, ali se može očekivati ​​da budete skloni flertu i avanturama. Posjećivat razne zabave i tu možete upoznati osobe s kojima biste mogli imati avanturu.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati, ali postoji mogućnost da imate problem s leđima. Nemojte podizati ništa teško i više odmarajte.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš callcantar, rado ćemo vam pomoći.

Djevica
Posao: Ovaj tjedan ćete biti jako zadovoljni i sve će vam ići od ruke. Potrudit se da ne zapostavljate posao ni jednog momenta Vecc aktivno raditi i potruditi se da sav posao koji je stajao u mjestu završite. Suradnja s kolegama će biti na visokoj razini a samim tim i atmosfera u radnom okruženju. Kolege će vas rado konzultirati i pitati za mišljenje i obrnuto. Oni koji su nezaposleni, mogu dobiti ponudu od osobe za koju su u prethodnom razdoblju radili.
Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, naglašena je ljubav kroz putovanja. To znači da možete putovati s partnerom i uživati ​​u zajedničkom vremenu ili da ćete putovati i tamo, na putu upoznati osobu koja će vam se svidjeti. Ukoliko ste u vezi a dopadne vam se neka druga osoba, bit ćete u velikom iskušenju. Za vas je bitno da ni sa jednom osobom nemate konflikte i nesporazume. Tako ćete i postupati. Ukoliko i negdje bude konflikta, Trudićemo se da mirnim putem i vještim riječima to i riješite.
Zdravlje: Zdravlje će generalno biti dobro. Ali je moguće da imate problem s cirkulacijom i bolovima u nogama. Više se krećite i bavite fizičkim aktivnostima.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš callcantar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga
Posao: Ovaj tjedan ćete imati izraženu želju da napredujete ali i priliku za to. Imat ćete mogućnost da radite na većim projektima i to će biti veliki izazov za vas. To će vas i obradovati ukoliko niste dugo radili na većim poslovnim izazovima. Imat ćete osjećaj da ćete biti zadovoljni samo ukoliko budete zahtjevni prema sebi. Ovaj tjedan će se poboljšati i komunikacija koju imate s drugim suradnicima. Neki novac koji odavno očekujete da dobijete upravo sada vam može biti isplaćen, što će vas činiti jako zadovoljnim.
Ljubav: Moguće je da ćete preko posla upoznati nekoga s kim biste mogli imati tajnu vezu. Ako već imate nekoga, budite iskreni prema toj osobi i objasnite joj svoju situaciju. Ne ulazite u konflikt s tom osobom, već se potrudite da mirno razgovarati. Moguće je da ćete imati i dilemu da li nastaviti nešto s tom novom osobom ili sve to zanemariti. Ukoliko ste slobodni, imate dojam da ove nedjelje ne možete upoznati nikoga s kim biste mogli naći zajednički jezik. Razgovori koje vodite sa suprotnim spolom ne zadovoljavaju vaše kriterije.
Zdravlje: Moguće je da vam promjena vremena neće prijati i da ćete imati generalno pad energije i probleme s tlakom. Više se odmarajte.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš callcantar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpion
Posao: Trenutno imate dosta posla i nemate razloga za brigu. Svjesni ste da ste sada na pravom putu i jako se dobro osjećate u vezi toga. Moguća je nova suradnja s osobama koje imaju veze s inozemstvom ili žive u inozemstvu. Poslovna putovanja su trenutno jako dobra za vas, jer na njima možete upoznati osobe koje bi mogle biti značajne za vaš buduće poslovanje. Financijska situacija je i sada više nego zadovoljavajuća, tako da možete i štedjeti novac.
Ljubav: Ovaj tjedan ćete biti strastveniji nego inače. Imat ćete želju za partnerom više nego inače. Svojim ponašanjem možete malo i zbuniti partnera. Navikao je on na vašu strastvenost ali ne i na njeno tako često iskazivanje. Ukoliko ste slobodni, možete dobiti poziv od nekog bivšeg partnera i možete razmišljati o pomirenju s tom osobom. Ukoliko se ne pomirite s bivšim partnerom, izvjesno je da možete ući u vezu s nekom jako strastvenom osobom.
Zdravlje: Moguće je da ove nedjelje možete imati problem s imunitetom i prehladama. Jačajte imunitet i što više odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

strijelac
Posao: Iako vam se na početku tjedna može činiti da rezultati na poslu izostaju, kraj tjedna vas može demantirati i sav vaš trud u proteklom razdoblju može doći do izražaja. Moguće je da ćete u ovom tjednu razmišljati o svim rezultatima koje ste do sada ostvarili. Vjerojatno će vas ponijeti prednovogodišnja atmosfera. Imat ćete razloga biti zadovoljni jer će se taj trud izraziti i kroz materijalni dobitak. Nadređeni će znati cijeniti vaš trud i uloženo vrijeme, jer je vaš rad praćen sve vrijeme. Imat ćete osjećaj da ste sve što ste uložili sada i dobro naplatili.
Ljubav: Sjajno ćete se osjećati ovog mjeseca i smatrat da vam je u ljubavi sve idealno. Nećete zapostavljati partnera i Trudićemo se da ispoštujete njegovo mišljenje i svaki njegov zahtjev. Bit će vam drago zbog toga jer će vam se svi prijedlozi partnera dopadati. Vidjet ćete da on sve vrijeme razmišlja o vama i prati vaše potrebe. Ako ste slobodni, možete upoznati novu osobu, ali se ne preporuča ulazak u vezu na brzinu. Nisu za to povoljni aspekti. Prvo se potrudite da što više saznate o toj osobi pa dobro razmislite.
Zdravlje: Osjećat ćete se dobro tijekom ovoga tjedna, samo se povremeno može javiti pojačana nervoza koju možete ublažiti povećanom fizičkom aktivnošću.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš callcantar, rado ćemo vam pomoći.

Jarac
Posao: U poslu vam ne ide sve baš kao što ste planirali. Završetak nekih poslova može kasniti i to će vas brinuti. Ukoliko budete dobili kritike na rad od nadređenih, potrudite se otkloniti sve nedostatke u radu i nemojte dozvoliti da zbog toga budete predmet razgovora u kolektivu. Moguće je da će osobe koje vam zavide tračati o nekoj neugodnoj situaciji koja vas može zadesiti. Ukoliko ste nezaposleni, pričekajte još koji dan na pravu ponudu. One koje budete dobili, neće vam biti primamljive.
Ljubav: Postoji mogućnost da u ovom razdoblju biti hladni prema svom partneru. Bit ćete nezainteresirani za komunikaciju. Opterećivaće vas i problem na poslu, često ćete iu partnerovom prisustvu pričati o tome. Potrudite se da saslušate i što vaš partner ima za reći. Ukoliko ste sami, postoji mogućnost da sasvim slučajno upoznate osobu s kojom biste mogli uspostaviti komunikaciju preko interneta. Moguće je da će to biti osoba s kojom imate dosta zajedničkih poznanika. Cijenit ćete način komunikacije i razmisljacu pozvati tu osobu u izlazak.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati, ali, moguće su prehlade tijekom ovog tjedna. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Vodenjak
Posao: Ovaj tjedan vam sve ide od ruke. Svaki zadatak završavate s lakoćom i jako ste zadovoljni zbog toga. Bit ćete jako kreativni i lako ćete surađivati ​​sa suradnicima, posebno ako se bavite poslom koji je povezan s umjetnošću. Ukoliko ste bez posla sada vam oko posla može pomoći ženska osoba koju ste u proteklom razdoblju upoznali i ovo je jako dobar period za započinjanje istog. Vjerujte u sebe i svoje snage. Potrudite se kada budete dobili priliku. Imate vi mnogo toga ponuditi.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ove nedjelje ne ulazite u rasprave sa partnerom. Može se dogoditi da ta rasprava ostavi veće posljedice po vaš odnos. Moguće je da će netko od vas dvoje pričati o raskidu, a to vam možda i nije najbolje rješenje. Budite suzdržani čak i ako partner sam bude započinjao svađu. Ukoliko ste usamljeni, moguće je da ćete na poslovnom putovanju upoznati osobi s kojom ćete stupiti u neobaveznu komunikaciju. Bit ćete oduševljeni načinom na koji ste uspostavili komunikaciju s njom i lakoćom sporazumijevanja. Dopadaće vam se osjećaj koji je ona izazvala u vama.
Zdravlje: Dobre se osjećate generalno ali je moguće biti pojačano nervozni. Trudite se da se opustite i više se bavite fizičkim aktivnostima, sportom, prijaće vam.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš callcantar, rado ćemo vam pomoći.
ribe
Posao: Ovaj tjedan je potrebno završiti sve što ste u prethodnom tjednu započeli. Početak tjedna vam i neće biti toliko naporan, ali bi se reklo da kraj hoće. Moguće je da ćete posao s početka tjedna odlagati za kraj i tako gomilati mnogo obveza koje će vam stvoriti pritisak i stres. Ukoliko ste bez posla, pričekajte kraj tjedna jer je moguće da ćete dobiti ponudu koju ste već neko vrijeme očekivali i ponudu s kojom ćete biti jako zadovoljni. Vjerojatno ste s nekim već pričali o tome, ali niste dobili nikakav konkretan odgovor.
Ljubav: Do kraja tjedna ne preuzimajte bilo kakve korake kada je ljubav u pitanju jer postoji mogućnost da nijedan od tih koraka neće uroditi plodom i donijeti ništa dobro. Sve što budete uradili može partneru smetati. Ukoliko bilo što budete predlošili opet će se dogoditi ista situacija, nećete naići na pozitivan prijem. Ukoliko ste usamljeni, kraj tjedna vam može donijeti osobu o kojoj se već neko vrijeme razmišljali ali u prethodnom periodu nikako niste mogli uspostaviti kontakt s njom. Bit ćete oduševljeni njenom pojavom, i privlačnošću koju ona u vama izaziva.
Zdravlje: Postoji mogućnost da se budete tijekom tjedna osjećali jako umorno i iscrpljeno. Što više odmarajte, pijte vitamine i posjetite liječnika ukoliko je potrebno, vaše zdravlje je vama jako važno i na prvom mestu.Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš callcantar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM