24sata-astro

Tjedni horoskop od 24.6.-2020/1/7

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan
Posao: Radit ćete ove nedjelje one ustaljene poslove koje inače i radite. Imat ćete potrebu razmišljati o novim mogućnostima za posao, spremači se za važan dogovor koji je potrebno realizirati da bi vaš financije bile stabilne. Ukoliko ste bez posla, posao možete naći putem oglasa koje možete pratiti na internetu. Ili vam posao može predložiti neko od rodbine, koga ćete ovih dana sretati.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi trenutno vam ta veza ne prija u potpunosti i može vas opterećivati. Partner može izbjegavati razgovore o vašem odnosu i to vas može dodatno nervirati. Komunikacija će biti problem, ali kaj tjedna vam može donijeti rješavanje dilema. Ukoliko ste slobodni, oko vas se nalazi mnogo osoba koje su zainteresirane za vas. Mnoge osobe će željeti da vas bliže upoznaju. Izlasci će se intenzivirati krajem tjedna.
Zdravlje: Odlično ćete se osjećati tijekom ovog tjedna. Nećete imati nikakvih problema, osim povremene nervoze. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Bik
Posao: Ovaj tjedan jeste pogodna za započinjanje novih projekata, koji će zahtijevati vještine dobre organizacije, moguće je da ćete vi zbog svoje praktičnosti i analitičnosti rukovoditi istim. Ukoliko ste bez posla, moguće je da ćete pronaći posao koji zahtijeva stalna putovanja.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, vaša veza teče uobičajeno, lijepo vam je, ali je pitanje koliko vi želite taj odnos teče ozbiljno. Imat ćete osjećaj da je potrebno još neke stvari raščistite i završite sa prošlošću. Emocionalno možete biti osjetljiviji, pa se klonite bespotrebnih rasprava i svađa. Ukoliko ste slobodni, druga polovica tjedna vam može donijeti lijepo poznanstvo, najvjerojatnije preko prijatelja tijekom izlaska.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati, ali postoji mogućnost da imate problem s bolovima u leđima. Nemojte podizati ništa teško i više odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Blizanci
Posao: Suradnja s kolegama će biti na visokoj razini. Bit ćete raspoloženi za uspjeh i uživat ćete u jako motiviranim aktivnostima. Oni koji su nezaposleni, mogu dobiti ponudu od osobe za koju su u prethodnom razdoblju radili, a mogu je slučajno sresti tijekom proslave krajem tjedna.
Ljubav: Uživat ćete u druženju, čestim izlascima i nećete se nervirati ni oko jedne nesuglasice koja bude između vas i partnera iskrsla. Ali, smatrat da partner treba korigirati mnogo toga u svom ponašanju. Diskretno mu sugerišite na pogreške i izbjegnite stvaranje novih problema. Vi ćete se dobro osjećati i znat ćete što želite od svoje veze. Oni koji su Slobodnica uživati ​​u druženju, ali se može očekivati ​​da budete skloni flertu i avanturama. Obzirom da ćete se više kretati, biće i više mogućnosti za flert.
Zdravlje: Zdravlje će generalno biti dobro. Ali je moguće da imate problem s cirkulacijom i bolovima u nogama. Više se krećite i bavite fizičkim aktivnostima. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

rak
Posao: Imat ćete osjećaj da ćete biti zadovoljni samo ukoliko dobijete novac za svoj rad. Moguće je da vam isplata kasni i to će malo poljuljati vaše stavove o poslu koji obavljate. Ovaj tjedan će se poboljšati i komunikacija koju imate s drugim suradnicima. Komunikaciji ćete pridavati više značaja. A oni koji su bez posla mogu započeti važne pregovore.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ovaj tjedan se ništa značajnije neće mijenjati u vašem odnosu. Jedna mirna nedelja je pred vama uz dosta nježnih riječi i ugodnih događaja. Mir vam je trenutno i potreban jer ne stižete zbog obveza razmišljati o ljubavi. Ukoliko ste usamljeni, mogući su tajni susreti ili tajni razgovori. Bit će prilike da upoznate nove osobe sasvim slučajno i da sa tim osobama ostvarite kontakt. Čak i ako se ništa konkretno ne bude desilo, bit ćete zadovoljni jer ćete ostvariti to dobre odnose.
Zdravlje: Moguće je da vam promjena vremena neće prijati i da ćete imati generalno pad energije. Više se odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Lav
Posao: U početku tjedna možete se možda nećete ugodno osjećati na poslu, jer, svjesni ste da ste sada bili na pravom putu, ali se suradnja na nekom većem i važnijem projektu završila, pa ste nesigurni zbog te neizvjesnosti. No, nemojte se nervirati oko toga jer je moguća nova suradnja s osobama koje imaju veze s inozemstvom ili žive u inozemstvu. Financijska situacija je za sada zadovoljavajuća.
Ljubav: Na početku tjedna ćete imati potrebu stalno izlazite, sklapate nove kontakte ali i razmjenjivati ​​iskustva bez obzira što ste u vezi. Bit ćete skloni uživanju u društvu ljudi koje možda dobro i ne poznajete ali vam u tom trenutku prijaju. Možete dobivati ​​komplimente od suprotnog spola na račun izgleda I to će vam prijati. Ukoliko ste usamljeni, naredni period je pred vama povoljan za avanture i kraće tajne veze. I dalje možete razmišljati o prošlosti i osobi koja je na vas ostavila jak dojam.
Zdravlje: Moguće je da ove nedjelje možete imati problem s imunitetom i prehladama. Jačajte imunitet i što više odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Djevica
Posao: Imat ćete razloga biti zadovoljni na poslu jer će se taj trud izraziti i kroz materijalni dobitak. Nov posao ukoliko ga u ovom periodu budete započeli neće biti ono što ste očekivali i možete biti jako tvrdoglavi prilikom donošenja odluka. Nećete lako mijenjati stav. Kraj tjedna je povoljan za poslove koje imaju veze s inozemstvom i sa novim tehnologijama.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi Trudićemo se da partneru nametnete svoj stav i da ga uvjerite u ispravnost istog. Ono što vam može stvarati nezadovoljstvo je partnerovo premišljanje I promjena odluke u posljednjem času. Nećete imati razloga ni da budete zadovoljni odnosom niti nezadovoljni.Ukoliko ste slobodni, možete dobiti poziv od nekog bivšeg partnera i možete razmišljati o pomirenju s tom osobom.
Zdravlje: Osjećat ćete se dobro tijekom ovoga tjedna, samo se povremeno može javiti pojačana nervoza koju možete ublažiti povećanom tjelesnom aktivnošću. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga
Posao: Ovaj tjedan može donijeti preopterećenost poslom i potrebu za odmorom. Povremeno vam na poslu može opadati koncentracija i možete biti odsutni. Potrudite se i da se opustite i ne opterećujete druge poslom, posebno ne prijatelje i ne tražite da drugi preuzmu odgovornost za neku vašu moguću pogrešku. Ukoliko ste nezaposleni, pričekajte još koji dan na pravu ponudu. One koje budete dobili, neće vam biti primamljive.
Ljubav: Ovaj tjedan može donijeti rasprave sa partnerom, koje mogu nastati zbog vaše zbunjenosti na drugim životnim planovima. Navikli se na slobodu I možete partnerovu zainteresiranost doživjeti kao operećenje. Oni koji su slobodni mogu donositi loše odluke I biti neraspoloženi zbog toga Mogu vam se javiti i osobe s kojima ste nekada imali nešto više od druženja ali u tajnosti i mogu izraziti želju da se vaša druženja obnove.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati, ali, moguće su prehlade tijekom ovog tjedna. Utopljavajte se sukladno vremenskim prilikama. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpion
Posao: U proteklom periodu ste mogli imati poslove u kojima ste mogli jako profitirati i ostvariti napredak ili poslove koji su bili potpuna greška, ali je u tom razdoblju niste vidjeli. Morate se konkretno opredijeliti i usmjeriti ka jednoj strani.Ukoliko ste bez posla sada vam oko posla može pomoći ženska osoba koju ste u proteklom razdoblju upoznali i ovo je jako dobar period za započinjanje istog. Vjerujte u sebe i svoje snage. Potrudite se kada budete dobili priliku.
Ljubav: Oni koji su u vezi, mogu imati promjenjivo raspoloženje kada je partner u pitanju. Komunikacija može biti nezadovoljavajuća i takva atmosfera se može provlačiti čitavog tjedna. Tvrdoglavo ćete se držati nekih svojih stavova, koji partneru neće prijati.Ukoliko ste sami, postoji mogućnost da sasvim slučajno upoznate osobu s kojom biste mogli uspostaviti komunikaciju preko društvenih mreža. Moguće je da će to biti osoba s kojom imate dosta zajedničkih interesa.
Zdravlje: Dobre se osjećate generalno. Trudite se da se opustite i više se bavite fizičkim aktivnostima, sportom, prijaće vam. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
strijelac
Posao: Na poslu vas očekuju ove nedjelje preispitivanja. Niste sigurni da li se posao odvija u onom smjeru u kojem biste vi zeleli. Ukoliko ste bez posla, pričekajte kraj tjedna jer je moguće da ćete dobiti ponudu koju ste već neko vrijeme očekivali, ali ćete sada malo biti skeptični prema toj ponudi. Vjerojatno ste s nekim već pričali o tome, ali niste dobili nikakav konkretan odgovor.
Ljubav: Komunikacija s partnerom će ove nedjelje biti zadovoljavajuća. Razgovori će se svoditi na svakodnevne teme ili ćete razgovarati o stvarima koje smatrate da treba promijeniti u vašem odnosu. Razdoblje nesuglasica polako prolazi I možete malo odahnuti. Ukoliko ste usamljeni, moguće je da ćete na poslovnom putovanju upoznati osobi s kojom ćete stupiti u neobaveznu komunikaciju. Vaši prijatelji vam mogu i sugerirati da ta osoba može biti dobra za vas i da vam može odgovarati u svemu jer ste slični. Nastavićee komunikaciju ali nećete željeti žurite s započinjanjem novog odnosa.
Zdravlje: Postoji mogućnost da se budete tijekom tjedna osjećali malo umorno i smatrat da se niste tijekom vikenda dovoljno odmorili. Što više odmarajte, pijte vitamine i posjetite liječnika ukoliko je potrebno, vaše zdravlje je vama jako važno i na prvom mjestu. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Jarac
Posao: Ovaj tjedan ćete s partnerima i suradnicima započeti razgovore o planovima za budućnost. Nećete žuriti s donošenjem odluka, ali ćete se verbalno pokrenuti u smislu da ćete se baš zalagati za dogovore i pregovore oko budućih poslova. Ukoliko ste u proteklom razdoblju donijeli neku pogrešnu poslovnu odluku, ili ste se dvoumili oko neke odluke, ove nedjelje ćete bilo da ste zaposleni ili ne jako pažljivo pristupati dogovorima.
Ljubav: Sa svojim partnerom ćete razgovarati o temama koje su vam značajne za svakodnevno funkcioniranje. Razmisljacu i razgovarat s partnerom o tome što možete poboljšati u vašem odnosu. Blagi periodi nezadovoljstva će vas obuzimati ali ćete to prevladati. . Bilo da ste u vezi ili ne, moguće je krajem tjedna putovanje s osobom suprotnog spola. Ako ste usamljeni, ove nedjelje osim flerta ništa značajno nije na vidiku.
Zdravlje: Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati usporeno. Iako ste navikli na aktivan i dinamičan tempo života tijekom ove nedjelje, bilo bi poželjno da odmarate što više. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vodenjak
Posao: Moguće je da ćete brinuti io svojoj financijskoj situaciji. Dogovori sa osobama iz inozemstva stagniraju, otežanja trenutno nije moguće kontrolirati. Od kraja ove nedjelje će se situacija mijenjati i možete očekivati ​​veći priljev novca. Taj novac može biti i neka nagrada za posao koji ste dodatno odradili i ukoliko ste bez posla, nastavak suradnje je izvjestan.
Ljubav: Bit ćete skloni promjeni mišljenja, dvoumljenju i previranjima. Sa svojim partnerom ćete razgovarati o temama koje su vam značajne i vi ćete inicirati razgovore. Kada je odnos s partnerom u pitanju razne će vam misli prolaziti kroz glavu, od onih najsvjetlijih kada je vaša budućnost u pitanju do onih manje lijepih i pomišljanje na raskid. Budite strpljivi, kraj tjedna donosi bolje raspoloženje, ali ne i rješavanje nagomilanog nezadovoljstva.
Zdravlje: Moguće je da ćete ove nedjelje imati problem s imunitetom. Možete biti malaksali i osjetljivi na prehlade, tako da, povedite računa o tome. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ribe
Posao: Kako nedjelja bude odmicala, polako ćete se vraćati svojim obvezama u punom kapacitetu i razmatraće mogućnosti za neki novi posao kojim biste se mogli baviti. Moguće je da su vam mnogi poslovi stagnirali i da ste imali mnoge dileme da li i kako nastaviti s obvezama, ali kraj tjedna može donijeti stabilizaciju i novčani priljev. Oni koji su bez posla, mogu raditi honorarne poslove.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, prednost ove nedjelje možete dati razgovorima o budućnosti. Vi ćete imati potrebu za tim jer se može prošlost provlačiti kroz vaše misli. Bit ćete emocionalno osjetljivi i nestabilni. Razne dileme će vas mučiti. Pričekajte kraj tjedna kad će se i raspoloženje popraviti. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete se zainteresirati za osobu koju odavno znate i koja je iz vašeg bližeg okruženja. Bit ćete zainteresirani da je bolje upoznate i budete u njenoj blizini.
Zdravlje: Bilo bi poželjno da se što više odmarate i ne pretjerujete s unosom hrane i pića. Tako da, u tome imajte mjeru, i što više odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM