24sata-astro

Tjedni horoskop od 18.2.-2020/2/25

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan
Posao: Ovaj tjedan vam može donijeti bolju poslovnu situaciju i stabilizaciju poslova. Ukoliko ste završili sav posao koji ste imali i koji je zaostao od prošlog tjedna, sada možete početi detaljnijim planovima za poslovnu budućnost. Ovaj tjedan ćete znati što točno treba promijeniti u načinu vašeg poslovanja i te ideje će vam iznenada pasti na pamet. Oni koji su bez posla, mogu promijeniti način potrage za istim.
Ljubav: Problem koji ste u prošlom tjednu imali u komunikaciji sa voljenom osobom, ostaje iza vas. Oboje će te shvatiti da su te rasprave gubljenje vremena i da nijednom od vas dvoje ne donose ništa dobro, već samo dublji razdor. Oni koji su usamljeni, nastavljaju sa izlascimai flertom. Uživajte u novim mogućnostima.
Zdravlje: Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati umorno. Odmarajte više i izbjegavajte stresne situacije.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Bik
Posao: Vaša briga o poslu će ove nedjelje uroditi plodom. Moguće je da ćete naći nove izvore financiranja bilo da su poslovi koje radite vezani za vaš stalan posao ili su neki honorarni. Ukoliko ste bez posla, možete dobiti ponudu da radite honorarne poslove. Ta ponuda može doći od prijatelja, može vam djelovati primamljivo i biti dobar dobitak za vas.
Ljubav: Ovaj tjedan će se kod vas strasti produbiti.Ukoliko ste u vezi, i dalje ćeteuživati ​​s partnerom, nastavlja se kod vas dobro raspoloženja ili dobra atmosfera. Ukoliko ste slobodni, a započeli ste prije kratkog vremena neku priču s osobom koju ste skoro upoznali, ta priča može ići u pozitivnom smjeru.
Zdravlje: Ukoliko ste malaksali i osjetljivi na prehlade, čuvajte se. Pijte tople napitke, više se odmarajte i izbjegavajte ljude koji vas iscrpljuju.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Blizanci
Posao: Ovaj tjedan ćete kao i prošle biti uporni kada je posao u pitanju. Vaša profesionalnost i želja za napredovanjem se može jako svidjeti vašem nadređenom.Moguće je da ćete dobiti neko unapređenje ili nagradu u materijalnom smislu. Ukoliko ste nezaposleni, možete naći posao koji zahtijeva izravnu komunikaciju s klijentima.
Ljubav: Fizički ste jako privlačni suprotnom spolu, zračite i ukoliko ste zauzeti svakim danom sve više šarmirate svog partnera. Ukoliko ste slobodni, situacija će biti slična kao i kod zauzetih. Uticaće pozitivno na suprotni spol, imat ćete mnogo udvarača i osoba koje će željeti da budu u vašem društvu.
Zdravlje: Može se dogoditi da se umarate mnogo na poslu, pa vam se savjetuje da se što više odmarate. Jačajte imunitet i provodite vrijeme sa osobama koje vam prijaju.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

rak
Posao: Na poslu se sve odvija uobičajeno i onako kako bi trebalo. Moguće je da će vam na pamet padati nove ideje, o kojima ćete sve vrijeme razmišljati. Ukoliko ste bez posla, postoji mogućnost da osoba koja ima veze s inozemstvom, vam pomene da joj je potreban radnik na duži period. Razmisljacu o toj ponudi.
Ljubav: Ljubavni život polako počinje okupira vaš život. Moguće je da vam je partner u proteklom razdoblju prebacivao i žalio se na vrijeme koje mu posvećujete. Vi ćete smatrati da je to dovoljno, partner da je zapostavljen, ali neće biti nekim većih razmirica.Oni koji su usamljeni, uživat će u svojoj slobodi još neko vrijeme.
Zdravlje: Nećete imati nikakvih ozbiljnijih problema. Moguća je blaga glavobolja, ali vas to neće toliko remetiti u svakodnevnom funkcionisanju.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Lav
Posao: U koliko ste završili sve obveze koje ste imali, sada možete malo odahnuti. Postojat mogućnost da započnete nešto novo, ako se budete odlučili za to. Imat ćete više volje i ambicije nego prethodnog tjedna, jer i sami uviđate da su okolnosti pod kojima radite bolje i povoljnije. Ovaj tjedan vam je pogodna za započinjanje novih poslova i traženje novog posla ukoliko ste nezaposleni.
Ljubav: Tijekom ove nedjelje, imat ćete želju da se opustite i provodite više vremena sa svojim partnerom, kao i prethodne, samo što ćete biti mnogo bolje raspoloženi. Ukoliko ste usamljeni, postoji mogućnost da vam se udvara netko čije prisustvo ne želite u svojoj blizini. Polako, ne budite impulzivni, potrudite se da upoznate tu osobu.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati. Bit ćete jako dobro raspoloženi i voljni provoditi vrijeme u društvu svojih prijatelja.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Djevica
Posao: Zadovoljni ste uspjehom koji ste ostvarili prošle nedjelje. Imate odlične ideje kako nastaviti iu kojem smjeru. Prethodni rezultati su se pokazali kao pozitivni, pa vam to dodatno imponira i čini vas zadovoljnijim.Oni koji su bez posla, čitavog tjedna mogu početi vode pregovore o novom poslu. Ti pregovori mogu biti iscrpljujući.
Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, ukoliko ste u vezi a dopadne vam se neka druga osoba, bit ćete u velikom iskušenju. To vama nije strano, jer se u takvim situacijama nalazite već neko vrijeme. Može se dogoditi da nekom novom, tko vam se dopadne, dopustite da uđe u vaš život.
Zdravlje: Zdravlje će generalno dobro. Mogući su bolovi u mišićima. Važno je da se više krećete ili radite neke vježbe. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga
Posao: Ukoliko ste počeli raditi na nekom novom poslu, postoji mogućnost za napredovanje. Imat ćete mogućnost da radite ono što volite i iskažete svoje kvalitete. Ukoliko ste bez posla, možete dobiti ponude koje vas mogu u prvom trenutku iznenaditi, ali ćete razmisliti o njima.Novčani dobitak je moguć.
Ljubav: Ljubav vam u ovom momentu nije prioritet. Ukoliko ste imali konflikte u proteklom razdoblju, vama je najbitnije da su oni iza vas. Iako ste u vezi, prijaće vam malo smanjen kontakt s partnerom i željet malo slobode. Ukoliko ste slobodni, imate dojam da ove nedjelje ne možete upoznati nikoga s kim biste mogli započeti vezu. Nitko vam se trenutno ne sviđa, ali kako nedjelja bude odmicala, to će se promijeniti.
Zdravlje: Zdravlje vam je dobro ove sedmice. Moguće su blage glavobolje, ali ćete se općenito dobro osjećati. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpion
Posao: Posao se odvija uobičajeno i ako ste ranije imali nekih dilema u ovom tjednu ćete se malo opustiti. Imat ćete više mogućnosti za iskazivanje sebe kroz razgovore koji će vas ispunjavati. Ukoliko ste bez posla, očekujete poziv od prijatelja koji vam može prenijeti bitne informacije. Sukladno tim informacijama ćete i reagirati.
Ljubav: Partner Vasove tjedna može iznenaditi svojom predanošću. Bit će vam naklonjeniji nego inače, posvećeniji. Željet ćete da mu uzvratite i posvetite mu se. Možete očekivati ​​od partnera da vas iznenađuje i darovima i pozivima na večeru. Uživat ćete. Oni koji su slobodni mogu biti meta raznih obožavatelja.
Zdravlje: Zdravstveno stanje je dobro. Ukoliko imate nekih kroničnih problema, može se dogoditi da se ponovo aktiviraju. Brinite o svom zdravlju.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

strijelac
Posao: Početak tjedna vam može na poslu biti naporan. Može vam se činiti da ste nepravedno izabrani od strane nadređenog da rješavate probleme na poslu koji nisu vaši. Neće vam se to dopadati, ali ćete uspjeti krajem tjedna malo odahnuti i posvetite se samo onome za što ste vi zaduženi.
Ljubav: I ove nedjelje ćete se lijepo osjećati. Odnos s partnerom će iz dana u dan biti sve bolji i bolji. Više vremena ćete provoditi s partnerom i uživati ​​u zajedničkom vremenu. Ukoliko ste usamljeni, nećete biti opterećeni željom da po svaku cijenu nađete partnera. Jako lijepo provodite vrijeme u krugu svojih prijatelja i izbjegavate osobe suprotnog spola koje vam ne prijaju.
Zdravlje: Osjećat ćete se dobro tijekom ove nedjelje, nećete biti pod stresom. Uživat ćete u društvu svojih prijatelja.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Jarac
Posao: Posao vam ove nedjelje cvijeta. Moguće je da ćete u radu sa strancima dodatno profitirati. Bit će vam naporniji razdoblje nego inače, ali vam to neće smetati jer ćete raditi posao koji vas dodatno stimulira. Ukoliko ste bez posla, možete imati predrasude prema poslovima koje dobivate. Smatrat da zaslužujete mnogo više.
Ljubav: Ovaj tjedan nećete imati problem u komunikaciji s partnerom, već ukoliko postoji nešto što vas muči, mirnim i tihim tonom ćete partneru priopćiti vaš stav. Imat ćete dosta zajedničkih druženja i lijepih trenutaka. Oni koji su usamljeni, mogu uživati ​​u društvu ljudi koje ste upoznali nedavno. Među njima može biti osoba koja će vam se svidjeti.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati generalno. Moguć je problem s kostima. Utopljavajte se i pijte što više toplih napitaka.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vodenjak
Posao: Jako lijepa poslovni tjedan je pred vama. Bit ćete zadovoljni jer ćete se osjećati produktivno i poslovi će vam ići od ruke. Razmisljacu čak io dodatnim poslovima io dodatnoj zaradi. Oni koji su nezaposleni, imaće u mislima idealan posao koji će željeti raditi io kom će razmišljati. Mogući su poslovni intervjui.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ovaj tjedan vam u fokusu dešavanja može biti život s partnerom. Može se dogoditi da ćete razmišljati o zajedničkom životu. Bilo da ste dulje u vezi ili ne, smatrat da je idealno vrijeme da to partneru predložite. Oni koji su usamljeni, mogu razmišljati o nekome iz prošlosti. Moguće je da je to netko s kim ste provodili dosta vremena ili bili u dužoj vezi.
Zdravlje: Dobre se osjećate generalno, bit ćete malo pod stresom zbog poslovnih ambicija, pa vam se preporučuje da što više odmarate. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ribe
Posao: Ovaj tjedan je moguće da ćete se aktivnije posvetiti poslu koji obavljate paralelno sa stalnim poslom. Smatrat a možete dodatno zaraditi i da imate i vremena da se posvetite drugim aktivnostima. Oni koji su bez posla, mogu tražiti posao kod pogrešnih poslodavaca. Mogu naići na nerazumijevanje ili loše poslovne ponude. Pričekajte još neko vrijeme, ne žurite s prihvaćanjem ponuda
Ljubav: Ovaj tjedan možete biti u dilemi da li nastaviti vezu sa sadašnjim partnerom ili biti s nekim koga ste upoznali prije par tjedana. Odnos s partnerom je u posljednje vrijeme zahladneo i niste sigurni da li vaš odnos ima perspektivu. Oni koji su usamljeni, razmišljaju a li prihvatiti ponudu osobe koja im već neko vrijeme šalje poruke i trudi se biti u kontaktu s vama.
Zdravlje: Možete biti umorni i iscrpljeni zbog posla. Što više odmarajte, pijte vitamine i povedite računa o prehrani, trudite se da bude redovita. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM