24sata-astro

Tjedni horoskop od 17.6.- 2020/6/24

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan
Posao: Poslovna situacija je za stabilna. Radit ćete ove nedjelje one ustaljene poslove koje inače i radite. Nemojte dozvoliti drugima da se miješaju u vaš financije, da se ne bi pokrenula priča oko vaše zarade i oko novca koji ćete ove nedjelje potrošiti. Ukoliko ste bez posla, posao možete naći putem oglasa koje možete pratiti na internetu. Ili vam posao može predložiti neko od rodbine, koga ćete ovih dana sretati.
Ljubav: Bez obzira što vi volite i slobodu, ukoliko ste u vezi trenutno vam ta veza prija i ne guši vas. Smatrate da ne treba žuriti ni sa čim već uživati ​​s partnerom. Ukoliko ste slobodni, oko vas se nalazi mnogo osoba koje su zainteresirane za vas. Mnoge osobe će željeti da vas bliže upoznaju. Čak će vam djelovati da iste osobe viđate gdje god da se pojavite. Nije slučajnost, jer te osobe planski odlaze na mjesta gdje bi vas mogle vide.
Zdravlje: Odlično ćete se osjećati tijekom ovog tjedna. Nećete imati nikakvih problema. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Bik
Posao: Ovaj tjedan nije pogodna za započinjanje novih projekata, jer oni mogu dovesti do zabune i vaš nedovoljno dobre organizacije. Ukoliko vam pred kraj tjedna iskrsne neki posao, dajte sve od sebe i vrijedno radite. Ne radite ništa na brzinu, jer se poslije možete pokajati. Niti sklapajte komplicirane poslove, niti krećite u aktivnu potragu za poslom. Pričekajte neko vrijeme.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, vaša veza teče uobičajeno, lijepo vam je, ali je pitanje koliko vi želite taj odnos teče ozbiljno. Ukoliko ste slobodni, druga polovica tjedna vam može donijeti lijepo poznanstvo, najvjerojatnije preko prijatelja tijekom izlaska. Taj susret najvjerojatnije neće biti slučajan, jer je ta osoba uz pomoć vaših prijatelja uspjela doći do vas.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati, ali postoji mogućnost da imate problem s leđima. Nemojte podizati ništa teško i više odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Blizanci
Posao: Ukoliko budete ove nedjelje aktivno radili, atmosfera na poslu će biti sjajna. Suradnja s kolegama će biti na visokoj razini. Kolege će vas rado konzultirati i pitati za mišljenje i obrnuto. Oni koji su nezaposleni, mogu dobiti ponudu od osobe za koju su u prethodnom razdoblju radili, a mogu je slučajno sresti tijekom proslave.
Ljubav: Uživat ćete u druženju, čestim izlascima i nećete se nervirati ni oko jedne nesuglasice koja bude između vas i partnera iskrsla. Bit ćete poprilično aktivni i skloni svim vrstama uživanja. Onima koji su slobodni, ne preporučuje se ulazak u vezu iz strasti, ali se može očekivati ​​da budete skloni flertu i avanturama. Obzirom da ćete se više kretati, biće i više mogućnosti za flert.
Zdravlje: Zdravlje će generalno biti dobro. Ali je moguće da imate problem s cirkulacijom i bolovima u nogama. Više se krećite i bavite fizičkim aktivnostima. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

rak
Posao: Imat ćete mogućnost da radite one poslove o kojima neko vrijeme maštate i koji će biti veliki izazov za vas. Imat ćete osjećaj da ćete biti zadovoljni samo ukoliko budete zahtjevni prema sebi. Ovaj tjedan će se poboljšati i komunikacija koju imate s drugim suradnicima. Neki novac koji odavno očekujete da dobijete upravo sada vam može biti isplaćen, što će vas činiti jako zadovoljnim.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi ove nedjelje je moguće da vam se dopadne osoba koja nije vaš partner, ali ćete je preko partnera i upoznati. Razmisljacu da li da se prepustite strastima koje budete osjetili ili biti vjerni svom partneru. Ukoliko ste usamljeni, mogući su tajni susreti ili tajni razgovori. Bit će prilike da upoznate nove osobe sasvim slučajno i da sa tim osobama ostvarite kontakt.
Zdravlje: Moguće je da vam promjena vremena neće prijati i da ćete imati generalno pad energije. Više se odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Lav
Posao: U početku tjedna možete se sjajno osjećati na poslu, jer, svjesni ste da ste sada na pravom putu i jako se dobro osjećate u vezi toga. Moguća je nova suradnja s osobama koje imaju veze s inozemstvom ili žive u inozemstvu, koje možete vidjeti tijekom tjedna .. Financijska situacija je i sada više nego zadovoljavajuća, tako da možete i štedjeti novac.
Ljubav: Na početku tjedna ćee imati potrebu stalno izlazite, bez obzira da li će vaš stalni partner biti uz vas ili ne. Bit ćete skloni flertu i uživanju u društvu ljudi koje možda dobro i ne poznajete ali vam u tom trenutku prijaju. Ukoliko ste usamljeni, sjajan period je pred vama za avanture i kraće tajne veze. Energije vam neće nedostajati i provodoćete vrijeme uglavnom izvan kuće.
Zdravlje: Moguće je da ove nedjelje možete imati problem s imunitetom i prehladama. Jačajte imunitet i što više odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Djevica
Posao: Imat ćete razloga biti zadovoljni na poslu jer će se taj trud izraziti i kroz materijalni dobitak. Nadređeni će znati cijeniti vaš trud i uloženo vrijeme, jer je vaš rad praćen sve vrijeme. Imat ćete osjećaj da ste sve što ste uložili sada i dobro naplatili. Kraj tjedna je jako povoljan za mnoge poslovne dogovore
Ljubav: Ukoliko niste u braku i ne živite zajedno s partnerom, vjerojatno partner planira vam predloži da počnete živjeti zajedno ili da se vaša vaza uozbilji. Biće priče o ovome iu krugu vaših prijatelja. Moguće je da vam se taj partnerov prijedlog i neće baš svidjeti, jer ste se ušuškali i niste raspoloženi za radikalne promjene .. Ukoliko ste slobodni, možete dobiti poziv od nekog bivšeg partnera i možete razmišljati o pomirenju s tom osobom.
Zdravlje: Osjećat ćete se dobro tijekom ovoga tjedna, samo se povremeno može javiti pojačana nervoza koju možete ublažiti povećanom tjelesnom aktivnošću. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Vaga
Posao: Moguće je da ćete ove nedjelje imati razne dileme i željet ćete konzultirati s ljudima iz svog okruženja, posebno ako planirate započnete s novim poslom. Potrudite se i da se opustite i ne opterećujete druge poslom, posebno ne prijatelje. Ukoliko ste nezaposleni, pričekajte još koji dan na pravu ponudu. One koje budete dobili, neće vam biti primamljive.
Ljubav: Željet ćete da više vremena provodite s partnerom i Trudićemo se da ispoštujete njegovo mišljenje i svaki njegov zahtjev. Slobodni bi mogli često izlaziti i da vode duge razgovore s osobama suprotnog spola. Godit će vam čuti da možda i neko vaše razmišljanje nije baš najsjajnije. Mogu vam se javiti i osobe s kojima ste nekada imali nešto više od druženja ali u tajnosti i mogu izraziti želju da se vaša druženja obnove.
Zdravlje: Dobro ćete se osjećati, ali, moguće su prehlade tijekom ovog tjedna. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpion
Posao: Bit ćete jako kreativni i lako ćete surađivati ​​sa suradnicima, posebno ako se bavite poslom koji je povezan s umjetnošću. Ukoliko ste bez posla sada vam oko posla može pomoći ženska osoba koju ste u proteklom razdoblju upoznali i ovo je jako dobar period za započinjanje istog. Vjerujte u sebe i svoje snage. Potrudite se kada budete dobili priliku. Imate vi mnogo toga ponuditi.
Ljubav: Oni koji su od skoro u vezi, mogu biti u iskušenju da nastave tajnu vezu s osobom s kojom su se viđali. Ukoliko ste sami, postoji mogućnost da sasvim slučajno upoznate osobu s kojom biste mogli uspostaviti komunikaciju preko društvenih mreža. Moguće je da će to biti osoba s kojom imate dosta zajedničkih interesa. Dopisivanje s njom vam se mogao svidjeti i shvatit da možete s njom razgovarati o svemu
Zdravlje: Dobre se osjećate generalno. Trudite se da se opustite i više se bavite fizičkim aktivnostima, sportom, prijaće vam. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
strijelac
Posao: Moguće je da ćete aktivno početkom tjedna početi s izvršenjem novih zadataka ali ćete biti motivirani da ih i završite u toku ove nedjelje. Ukoliko ste bez posla, pričekajte kraj tjedna jer je moguće da ćete dobiti ponudu koju ste već neko vrijeme očekivali i ponudu s kojom ćete biti jako zadovoljni. Vjerojatno ste s nekim već pričali o tome, ali niste dobili nikakav konkretan odgovor.
Ljubav: Strasti će ove nedjelje vladati vama i partnerom. Bit ćete vatreni kako u komunikaciji sa svojim partnerom tako iu krevetu. Bilo da su to zajednički strastveni trenuci koje ćete imati sa partnerom ili rasprave koje mogu iskrsnuti. Ukoliko ste usamljeni, moguće je da ćete na poslovnom putovanju upoznati osobi s kojom ćete stupiti u neobaveznu komunikaciju. Vaši prijatelji vam mogu i sugerirati da ta osoba može biti dobra za vas i da vam može odgovarati u svemu jer ste slični.
Zdravlje: Postoji mogućnost da se budete tijekom tjedna osjećali jako umorno i iscrpljeno. Što više odmarajte, pijte vitamine i posjetite liječnika ukoliko je potrebno, vaše zdravlje je vama jako važno i na prvom mjestu. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Jarac
Posao: Početkom tjedna ćete više odmarati a krajem tjedna ćete se fokusirati na planove koje imate za budućnost. Isplaniraćete strategiju i držat ćete se toga. Smatrat da je i vrijeme da nešto promijenite kada je vaš posao u pitanju. Moguće je da će vas želja za uspjehom potaknuti da date sve od sebe da se posvetite više poslu.
Ljubav: Sa svojim partnerom ćete razgovarati o temama koje su vam značajne. Željet ćete se dogovoriti oko osnovnih stvari i načina na koji funkcionirate ali ne io ozbiljnim temama. Ako ste usamljeni, vi ste netko ne miruje i bit ćete skloni flertu. Gdje god da se pojavite tražit ćete priliku za flert, i imat ćete uspjeha u tome. Imat ćete priliku za strastvene susrete gdje god da se pojavite. Možete ući u vezu s osobom koja je jako strastvena i jako privlačna.
Zdravlje: Moguće je da ćete se ove nedjelje osjećati premoreno. Iako ste navikli na aktivan i dinamičan tempo života tijekom ove nedjelje, bilo bi poželjno da odmarate što više. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Vodenjak

Posao: Moguće je da ćete brinuti io svojoj financijskoj situaciji. Moguće je da vam neki novac koji ste očekivali nije isplaćen onda kada vam je obećano.Jeste da ste vi jako pedantni i odgovorni prema poslu, ali nemate toliko razloga brinuti. Od kraja ove nedjelje će sve krenuti kako treba i možete očekivati ​​veći priljev novca. Taj novac može biti I neka nagrada za posao koji ste dodatno odradili.
Ljubav: Bit ćete skloni promjeni mišljenja, dvoumljenju i previranjima. Sa svojim partnerom ćete razgovarati o temama koje su vam značajne. Taman ćete nešto dogovoriti ali ćete nakon toga imati dilemu je li to ono što vi želite. Ako ste usamljeni, vi ste netko ne miruje i bit ćete skloni flertu. Gdje god da se pojavite tražit ćete priliku za flert, i imat ćete uspjeha u tome. Imat ćete priliku za strastvene susrete gdje god da se pojavite. Možete ući u vezu s osobom koja je jako
Zdravlje: Moguće je da ćete ove nedjelje imati problem s imunitetom. Možete biti malaksali i osjetljivi na prehlade, tako da, povedite računa o tome. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ribe
Posao: Imat ćete želju da o poslu ne razmišljate na početku ovog tjedna. Kako nedjelja bude odmicala, polako ćete se vraćati svojim obvezama i razmatraće mogućnosti za neki novi posao kojim biste se mogli baviti. Važno je da zbog posla ne zapostavljate svoje prijatelje. Nedostajete im već neko vrijeme, pa se malo i njima posvetite. Iz tog druženja se može roditi neka nova ideja za posao.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, uživat ćete s partnerom, ali ćete imati želju da se raspitujete i dobijete informacije o nekoj drugoj osobi koja vam je intrigantna. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete se zainteresirati za osobu koju odavno znate i koja je iz vašeg bližeg okruženja. Imat ćete želju za vezama koje su nestalne, maštovite, koje neće imati perspektivu. Trenutno zadovoljstvo vam je ove nedjelje prioritet.
Zdravlje: Bilo bi poželjno da se što više odmarate i ne pretjerujete s unosom hrane i pića. Tako da, u tome imajte mjeru, i što više odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM