24sata-astro

Tarot proricanje astrofon

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tarot proricanje astrofon najpopularnija je metoda proricanja budućnosti koja korijene vuče iz 15. stoljeća. Tarot proricanje astrofon broji ukupno 78 karata koje su se najprije koristile u zabavne svrhe. S vremenom su tarot špilovi postajali sve posebniji, a tumači tarota su iz njihovih simbola izvlačili dublje značenje. Šest stoljeća duga tradicija u svojim je počecima bila na margini društva. tarot proricanje nastojalo se ograničiti pa čak i ukinuti nametanjem raznoraznih kazni na tumače tarota. Širili su se mitovi o opasnosti tarot proricanja, dizale cijene špilova karata …. Svi ti pokušaji nisu urodili plodom, već su tarot proricanje najprije omogućili samo bogatijem sloju društva, a kasnije svima.

No put do toga bio je mukotrpan, ali uspješan zahvaljujući predanom radu brojnih tumača tarota koji nisu podlegli raznoraznim pritiscima. Zbog njih danas svi mogu uživati ​​u blagodatima tarot proricanja.

O čemu ovisi tarot proricanje?
Tarot proricanje astrofon temelji se na posebnom špilu tarot karata. Tarot karte podijeljene su na 56 karta Male Arkane i 22 karte Velike Arkane. Mala Arkana povezana je s četiri elementa, vodu, vatru, zrak i zemlju, dok Velika Arkana objedinjuje prošlost, sadašnjost i budućnost te njihov utjecaj na pojedinca.

Sama uspješnost proricanja ovisi o mnogo čimbenika. Prvi faktor svakako je umijeće tumača tarota. Tumači tarota koji su blagoslovljeni posebnim darom šestog čula, snažnom intuicijom i bogatim iskustvom precizniji su u proricanju budućnosti. No, to pak uvelike ovisi o otvorenosti druge strane. Ako onaj kome se proriče namjerno sakriva neke stvari i nema otvoren um, on sprječava tumača tarota u pravilnom kanaliziranju energije. Otvoren um omogućuje maksimalno korištenje tarot proricanja.

Najveće prednosti tarot proricanja astrofon
Tarot proricanje astrofon za razliku od drugih vrsta proricanja budućnosti ne ograničava onog kome se proriče. Ono otvara razne mogućnosti koje druga strana može i ne mora iskoristiti. Izbor je isključivo na njoj. No to ne znači da treba “muljati” tarot proricanje. Tarot proricanje se ne može prevariti. Često se pokušava dobiti različiti odgovor na jedno te isto pitanje. Odgovor je dan s razlogom i treba iz njega izvući maksimum.

Tarot proricanje astrofon: Kako postaviti pravo pitanje?
Kod tarot proricanja astrofon važno je znati postaviti “pravo” pitanje. Ljudi se često zbune kad se javi glas s druge strane telefona. Najbolje je stoga prije javljanja napisati nekoliko pitanja kako bi razgovor bolje tekao. Pitanja trebaju biti jednoznačna i precizna kako bi tarot mogao dati odgovor. Previše kompliciranja i spajanja više pitanja u jedno samo zbunjuje i onemogućuje dolazak do “pravog” odgovora.

Ako ipak niste sigurni kako formulirati pitanja, nemojte brinuti, tarot majstori usmjerit će vas i pomoći vam da izvučete najviše iz tarot proricanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM