24sata-astro

Tarot majstori i vidovnjaci kroz tarot karte

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tarot majstori i vidovnjaci kroz tarot karte, u nekim težim životnim situacijama, daju vam odgovor kroz analizu tarota na pitanja. Tarot majstori nisu tu da upravljaju vašim životom već da vam najave ono što vas čeka, na ono što možete dobiti u budućnosti na temelju sadašnjosti. Kroz karte tarot majstori promatraju vaš život, tumače znakove i događanja onih koji im se obraćaju, traže tumačenje i savjete te poglede u budućnost kroz svoju vidovitost kao dar naslijeđen, a ne naučen, jer se naučiti i ne može.

Tarot majstori – Kada tražiti pomoć od njih
U nekom trenutku nesvjesnosti dali ste preveliku važnost nekoj osobi ili nekoj situaciji. Možda ne trenutno, ali u nekom trenutku života ste sigurno osjetili duboku usamljenost, bol ili prazninu u sebi, nevezano za fizičke okolnosti. Bitna je osoba, kojoj ćete pristupiti zatražiti od nje savjet, pomoć, smjernicu ili rješenje da se bolje nosite sa svim. Tarot majstori su najbolje rješenje. Tarot majstori vam mogu pomoći većinom u krajnjim slučajevima kada doista ne vidite izlaz, rješenje za neku situaciju, tek tada počinimo vjerovati u snažni medij kakav tarot je, a pogotovo kad nam se brzo ostvari iščitane iz ulaznice.

Tarot majstori – Pazite kako ih birate
Tarot majstori i preporuke i iskustva koje ste dobili i imali s njima možda su vas često puta razočarali i naveli da prestajete vjerovati u njhove sposobnosti. To je vaš izbor, to je glas vaše duše, ali i razuma, jer postoje mnogi koji nisu tumači s darom, a tako se predstavljaju. Ne odustajte od toga saznati svoju sudbinu na vrijeme. Ne prepuštajte se neizvjesnosti. Mnogi ne shvaćaju da vrijeme Tarot majstori ne mogu precizno proreći, protumačiti. Okvirno, da, ali točan dan ili datum može se samo slučajno pogoditi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK