24sata-astro

Tarot i horoskop povezuje samo jedna zajednička nit, a to je datum rođenja!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tarot i horoskop povezuje samo jedna zajednička nit, a to je datum rođenja, jer su tarot karte brojčano označene, pa je zbog toga, prilikom tumačenja karata, potreban datum rođenja, ai sat rođenja osobe kojoj se tumači iz karata je poželjan, ali ne i neophodan. Gledano na astrologiju kompletno, ona jest povezana s tarotom, no horoskop sam po sebi-ne kada je proricanje u pitanju, mada su raširene tvrdnje kako je svaki horoskopski znak povezan s nekom kartom tarota, što je samo djelomično točno, s obzirom na to da je tarot svijet za sebe, neovisan ou svojoj biti o znakovima zodijaka.Tarot, za razliku od horoskopa, svakoj osobi pristupa strogo individualno, te tu nema ni traga zajedničkim karakteristikama s masom drugih ljudi: tu ste vi kojem / kojoj se tumači centar pažnje ove moćne tehnike predviđanja budućnosti. Tarot karte pri tumačenju vide striktno osobu koja postavlja pitanje i sve ono na što se pitanje odnosi. Zapravo, činjenica je da je tarot proročansko sredstvo proricanja i to je ono što čini ga čini posebnim, preciznim i, na kraju mističnim, jer vam daje mogućnost da zavirite u nevidljivo, u druge dimenzije, u same sebe, u druge do kojih vam je stalo ili nije stalo, a sve to uz vrhunsko i stručno tumačenje tarot majstora. Osim što samo mogu otkriti budućnost čitanjem karata, također, tarot majstori vam mogu pružiti objašnjenje vaše prošlosti i njezine poveznice sa sadašnjim događanjima u vašem životu. Česta pitanja na koje tarot daje precizne odgovore:

Hoće će li doći do nastavka prekinute ljubavne veze?
Da li je na meni urok ili crna magija?
Kada ću se riješiti dugova?
Hoću ostati sama / sam?
Kada ću se udati ili hoću li se udati / oženiti?

Na ovakva pitanja i mnoga druga tarot daje nedvosmislene, jasne odgovore, naravno, ako vam tumačenje radi dobar tarot majstor.

Za horoskop je od krucijalne važnosti datum rođenja da bi se svakoj osobi posebno mogao napraviti osobni horoskop, kao i opći horoskop koji se odnosi prema određenim znakovi na sve ljude rođene pod nekim znakom. Ovaj opći horoskop možete naći na raznim mjestima i, u svojoj suštini, ako je izrađen od profesionalnog astrologa, može biti prilično točan, no više služi za zabavu.
Zašto je horoskop koji čitate diljem interneta ili dnevnog tiska zabava?
Pa zato što se, na primjer, za ljude rođene u znaku Jarca, (ili bilo kojeg drugog znaka), ne može isto odnositi ono što piše za taj znak na sve ljude rođene u tome znaku, ako se čita dnevni, tjedni, mjesečni ili godišnji horoskop. U biti, jedino je izrada osobnog horoskopa od strane astrologa ono što donosi točnost u predviđanju budućih događanja. S druge strane, opće karakteristike znakova horoskopa, odnose se na gotovo sve one rođene u tome znaku, no nikada do kraja i nikada se baš ne odnose na svakog čovjeka. Uzmimo na primjer osobu rođenu u znaku Lava.
Za Lavove je obvezna tvrdnja kako vole biti u centru pažnje, kako su narcisoidni, kao su uvijek sami sebi na prvom mjestu, itd … Možemo li reći da baš svaka osoba pod tim znakom posjeduje te osobine, ali baš svaka? Ne. Jesu li svi Ovnovi tvrdoglavi, samovoljni, bahati, skloni dominaciji? Ne. I tako to vrijedi za svih 12 znakova zodijaka

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM