24sata-astro

Tarot i astrologija-TAROT HOROSKOP

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tarot i astrologija su dvije najpoznatije discipline koje se uzajamno nadopunjavaju. Kada je u pitanju savjetovanje, tarot horoskop nudi niz mogućnosti i različita predviđanja. Iako u astrologiji i tarotu postoji niz sličnosti, one također imaju određene razlike. No, kako je s ‘druge strane tumačenje koje nudi tarot horoskop veoma raznovrsno, na ovaj način moguće je dobiti odgovore na mnoga pitanja. Što podrazumijeva koncept astrologije? Astrologija obuhvaća niz različitih područja, pri čemu horoskop spada u najpoznatiju tehniku ​​predviđanja na temelju datuma rođenja osobe.
Tarot horoskop nudi interpretaciju koja se razlikuje od tradicionalnog tumačenja.Pritom, u horoskopu su zastupljeni različiti aspekti koji podrazumijevaju najvažnije planetarne utjecaje, znakove, kuće, itd. Horoskop se temelji na uvidu za specifična područja života i jedinstvenim godišnjim ciklusima, što pomaže da se dođe do općeg tumačenja. U tom kontekstu, tarot horoskopnudi interpretaciju koja se razlikuje od tradicionalnog tumačenja. Što podrazumijeva koncept tarota? U tarotu postoji 22 karte Velike Arkane koje su povezane sa 12 zodijačkih znakova i planetima, kao i 56 karta Male Arkane koje predstavljaju 4 elementa – vatru, vodu, zemlju i zrak.
No, s obzirom da tarot i astrologija međusobno nadopunjavaju, tarot horoskop bazira se na specifičnim kriterijima koji se uzimaju u obzir. Primjerice, tarot horoskop nudi niz drugačijih verzija, kao što su ljubavni tarot horoskop, poslovni tarot horoskop, zdravstveni tarot horoskop, pri čemu se u fokus stavljaju tarot arhetipovi i simboli. Najvažnije sličnosti između astrologije i tarota Tarot i astrologija predstavljaju dva najpoznatija prediktivna alata koji su poznati od davnina. Obje ezoterične discipline obiluju sa zanimljivim simbolima, u astrologiji to su aspekti, dok su u tarotu zastupljeni arhetipovi.
Tarot horoskopa zahtjeva znanje stručnjakaS ‘obzirom da unutar ove dvije discipline svaki simbol imaj dualno značenje, interpretacija tarot horoskopa zahtjeva znanje stručnjaka, astrologa i tarot majstora, kako bi se dobio pravi uvid u određeno područje i došlo do preciznog predviđanja. Kako su povezani tarot simboli i zodijački znakovi kroz koncept tarot horoskop? Kao jedna od najrasprostranjenijih verzija divinacije tarot horoskop nudi beskonačne mogućnosti kada je u pitanju tumačenje i analiza specifičnih područja života. Svaka tarot karta ima svoja jedinstvena značenja u odnosu na zodijačke znakove i planete, što sačinjava povezanost ove dvije komplementarne prakse.
Među najzanimljivijim sličnostima koji se nalaze unutar astrologije i tarota nalaze se simboli koji se savršeno nadopunjavaju kroz predviđanja. U astrološkom smislu Velika Arkana pruža ključne informacije koje se odnose na datum rođenja. Primjerice, karta Mag je u korespondenciji s zodijačkim znakom Ovan i zračnim elementom, karta Car vezuje se za zodijački znak Strijelac i zemljani element, itd. Arhetipovi i simboli u tarotu su međusobno povezani sa zodijačkim znakovima, što doprinosi detaljnoj analizi u predviđanju kroz tarot horoskop. Pored predviđanja za predstojeći period, tarot horoskop predstavlja jedan od najdetaljnijih načina da se između ostalog dobiju odgovori za ljubav, zdravlje, posao, karije

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM