24sata-astro

Tarot horoskop astrofon

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kada se kaže horoskop većina ljudi automatski pomisli na astrologiju. S pravom. Horoskop potječe od dvije grčke riječi; hora što znači sat i scopos što znači promatranje. Dakle, horoskop je dijagram za promatranje neba. Njime se mjeri kvaliteta vremena u momentu rođenja osobe, životinje, osnutka grada itd. Uz pomoć horoskopa astrolog zna gdje se nalaze planete, osjetljive točke itd. Kao što se vidi iz priloženoga, malo je dodirnih točaka između horoskopske astrologije i tarot karata. Ipak, neke se paralele mogu povući.

Tarot horoskop astrofon- jedna karta za jedan znak (prvi dio)
Zodijak, kao sastavni dio horoskopa se dijeli na 12 dijelova ili znakova. U tarotu svaki znak zodijaka ima pripadajuću kartu. Ovan se poistovjećuje s Velika Arkana Car. Zašto baš ova karta? Zato što Car simbolizira odlike koje manje ili više krase prvi proljetni znak. Car označava red i disciplinu, jasnoću, izravno kretanje, nametanje sebe kao autoriteta, mušku seksualnu energiju, zanimanja kao što je vojnik ili policajac. Biku odgovara Velika Arkana Carica. Ona predstavlja bikovski odlike; pasivnost, žensku seksualnu energiju, plodnost, bogatstvo, lijenost, osjećaj za stil itd. Blizancima regiji Mag ili Čarobnjak ponajviše zato jer ova karta predstavlja učenje. Problem s ovom kartom je učestalo laganje. Naredni znak, Rak se veže uz kartu pod rednim brojem 2, Vrhovnu svećenicu. Radi se o karti jake intuicije. Snovi su važni kao i vizije. Ovdje se uživa u tišini.

Tarot horoskop astrofon- jedna karta za jedan znak (drugi dio)
Petom po redu znaku, Lavu regiji Velika Arkana Snaga; hrvati se s vlastitim demonima, biti uporan i hrabar, ukrotiti život. Naredni znak, Djevica se veže uz Pustinjaka. Ovdje je ključna riječ – skromnost. Biti u vječnoj potrazi za savršenstvom. Vagi pripadaju Ljubavnici. Karta ljubavnih odnosno bračnih odnosa kao i poslovnih odnosa u kojima se stalno pronalaze kompromisi. Škorpionu regiji Smrt. Karta korjenske promjene, dizanja iz ništavila.

Tarot horoskop astrofon- jedna karta za jedan znak (treći dio)
Strijelac se veže uz veliku arkanu Papa. Papa simbolizira religiju i utjecaj vjere na svakodnevni život. Papa kao i Strijelac je u stalnoj potrazi za smislom. Velika Arkana Đavo regiji Jarcu. Ovisnost o materiji ovdje je najveća; ili je siromaštvo u pitanju ili nastojanje da se uz pomoć novca iskontrolira svaki aspekt života. Luda u tarotu predstavlja Vodenjaka. Luda označava originalnost, odudaranje od okoline (fizički ili na neki drugi način), ne pristajanje na kompromise itd. Posljednji znak u horoskopu, Ribe vežu se uz veliku arkanu Ravnoteža. Smrtni i nesavršeni čovjek ovdje susreće besmrtnog i savršenog anđela. Stalno biti zarobljen među svjetovima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM