24sata-astro

TAROT CENTAR SAVJETNICI U SLUŽBI ISTINE

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svaki tarot centar koji drži do svog ugleda i interesa neće se fokusirati samo na poznavatelje jedne tvari. U pravilu, u tarot centru rade ljudi različitih alternativnih profesija. Tu su poznavatelji neba, tumači karta, ljubitelji heksagrama i kristala, znalci za brojeve i mnogi drugi. Sami savjetnici predstavljaju šaroliku skupinu ljudi. Zanimljiva je činjenica da su nekada davno muškarci dominirali u području alternativnih znanja, a danas su to žene. U tarot centru se može zateći po koji muškarac, no u pravilu veliku većinu čine žene. Bez obzira na to, i među njima postoje razlike u stupnju obrazovanja, dobi, u godinama iskustva itd. Savjetnici obično imaju svoje radno vrijeme kao i vlastite standardne klijente. Ovo je jako bitno kako za savjetnika u tarot centru tako i za klijenta.
Naime, pošto se u tarot centru nalazi veliki broj savjetnika klijent se može zbuniti pogotovo ako nikada prije nije koristio ovakvu uslugu. Često puta, klijent u očaju ili zbog nekog drugog razloga zove preveliki broj savjetnika zbog čega dobiva kontradiktorne odgovore. Daleko je bolje kada se savjetnik i klijent pobliže upoznaju. Savjetniku je lakše tumačiti simbole jer je upoznat s klijentovom situacijom pa i generalno s njegovim životom dok je klijent u stanju razviti povjerenje prema savjetniku. Savjetnici u tarot centru imaju svoje privatne živote, naravno. Neki od njih su roditelji, bake. Drugi imaju neku dodatnu zanimaciju ili pravi posao.
Većini savjetnika je zajedničko to da moraju stalno usavršavati svoje znanje. Ovo je jako važno! Zato neki od njih se odlučuju na pisanje knjige, drugi su aktivni na sajmovima alternative, treći, pak, pohađaju školu ili tečaj tarota ne bi li utvrdili postojeće znanje i usput naučili novo. Svatko je aktivan na svoj način. To je izvrsno za tarot centar kao takav. Što više savjetnici rade na sebi i svom znanju viša je kvaliteta odgovora na postavljena pitanja. Savjetnici su aktivna bića. Svugdje ih ima, uvijek nešto istražuju, čitaju, rade zabilješke, analiziraju i uspoređuju, procjenjuju i zaključuju. Oni su čudan svijet. Ali zanimljiv, drugačiji.

Savjetnici u tarot centru vuku različite korijene u smislu postanka ezoteričarima. Većina njih je rano u životu počela pokazivati ​​interes prema misterioznim znanjima. Kako su sazrijevali tako se i njihov interes mijenjao, ali nikada do te mjere da u potpunosti odustanu od proučavanja starih znanja. Neki od njih su odlučili intenzivno pohađati tečajeve i škole tarota i drugih disciplina. Drugi su, pak, samouki pa se najviše oslanjaju na vlastito iskustvo.
Većina savjetnika u tarot centru prakticira tarot. Puno je razloga zašto je tomu tako. Neki su se naprosto zaljubili u karte kao takve, drugi obožavaju bogate simbole kojima su karte ukrašene. Tu su i oni koji vole tarot zbog njegove jednostavnosti. Kao što napisah, puno je razloga. Međutim, pošto je puno tarot špilova u optjecaju, svaki savjetnik ima svoj omiljeni špil iako neki od njih u radu kombiniraju više špilova.
Osim tarota, poprilično je zastupljena numerologija. Brojevi su sami po sebi vrlo zanimljivi i točni, a i mogu se bez problema povezati s tarotom. Astrologija nije toliko zastupljena koliko se obično misli. Postoje razni astro centri i astro linije pa se lako može steći dojam da je upravo astrologija dominantna. Astrologija nije jednostavna i potrebno je uložiti daleko više vremena u odnosu na ostale tehnike. Čak i kada se pojedini savjetnici njome bave pitanje je koju granu proučavaju. Natalna nije isto što i horarna; sinastrija nije isto što i elekcijska, itd. Savjetnici u tarot centru koriste mnoge druge tehnike; kristaloterapiju, ji čing, biblioterapiju, rad na daljinu u smislu slanja energije, tu je i tumačenje snova, vidovnjaštvo itd.
Savjetnici u našem tarot centru nikada ne miruju. Osim što su dostupni tijekom dana i / ili noći, mnogi od njih se stalno usavršavaju čitajući ili pišući knjige, posjećujući sajmove ezoterije, pohađajući nastavu u školi tarota itd. Stalno usavršavanje je ključ uspjeha naših savjetnika. Zahvaljujući tome naš tarot centar drži korak s vremenom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM