SVAKI ZNAK VARA DRUGAČIJE: Horoskop pomaže saznati da li se vaš PARTNER VIĐA SA DRUGOM!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Možda misli da je dovoljno mudrom da od vas sakrije prevaru, ali zvijezde će otkriti da partner nije u potpunosti vaš.

OVAN

Ovnovi su uglavnom vrlo posvećeni svojim partnerima, ali ako neprestano “drnda” telefon dok je s vama – vrijeme je posumnjate. Kome šalje poruke? Što je to toliko važno pa ne posvećuje pažnju vama? Ako ste na večeri a on ne može ostaviti telefon po strani, vrlo je vjerojatno da se dopisuje s drugom. Vrijeme je da se suočite s njim i otvoreno ga pitate što se događa.

BIK

Kada vara Bik počne planira svoj život bez partnera. Ako ga pitate gdje ide ili s kim je trenutno odgovorićemo vam nešto nejasno kako ne biste shvatili s kim provodi vrijeme. Kad se Bik viđa s drugom osobom on postane vrlo sumnjiv i, ako imate osjećaj da nešto krije od vas, najbolje je da ga izravno pitate.

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka se, kad se viđaju s još nekim, lagano udaljavaju od partnera. Rjeđe će vas pitati kako ste i kako vam je prošao dan i imat će sve manje vremena za vas. Ako vam se čini da mu više nije stalo do vas, vjerojatno ima nekoga.

RAK

Ako vam se čini da ste mu poslali posljednja opcija, Rak vas najvjerojatnije vara. Pitajte ga je li slobodan za vikend i ako kaže da nije a onda vam malo kasnije kaže da ipak ima nešto slobodnog vremena – znajte da je to samo dokaz da mu niste visoko na listi prioriteta i da ima nekoga sa strane.

LAV

Kad vas vara s drugom Lav nema dovoljno vremena za vas. Čak će vas otvoreno pitati da napravite pauzu. Rođeni u ovom znaku nisu tako dobri u sakrivanju simpatija pa će, ako se viđa s nekim, Lavova pažnja biti posvećena toj drugoj osobi i tako ćete znati da vaša veza nije na dobrom putu.

DJEVICA

Ako nema više toliko strasti kao u početku velika je šansa da se Djevica viđa s nekim drugim. U tom slučaju, vaš partner neće biti raspoložen za uobičajeno maženje i romantične izlaske. Često će biti mrzovoljan ili uznemiren bez razloga.

VODENJAK

Onog trenutka kad Vodenjak prestane s vama kroji planove za budućnost, znajte da je netko drugi tu umiješao prste. Rođeni u ovom znaku su vrlo romantični i često maštaju o tome što vas sve čeka. Međutim, ako izbjegava takve razgovore znači da nije siguran u vašu vezu jer mu se dopada još neko.

ŠKORPION

Kad se muškarac rođen u znaku Škorpiona viđa s drugom ženom on postaje ekstremnotajnovit. Neće vam govoriti gdje ide i što radi. Čak će početi i da vas laže, ali teško će vam biti da ga uhvatite na djelu.

STRIJELAC

Ako čujete da planira izlaske i da vas ne zove – znajte da je to to. Pitajte ga s kim izlazi i ako vam odgovori: “S prijateljima”, znajte da vas laže. Strijelac je impulzivan i ako vidite da planira i mini-putovanje bez vas – pripremite se na najgore.

JARAC

Muškarac rođen u znaku Jarca vodiće računa da se pred vama ne nađe ni tračak sumnje a kamoli dokaz da vas vara. On je ekstremno obazriv i nikako vam neće staviti do znanja što se događa. Ne prilazite njegovom telefonu jer, em je uvijek zaključan em će Jarac pobjesnjeti.

VODENJAK

Ako “Možda, vidjet ćemo” najčešći odgovor na sva vaša pitanja, Vodenjak vas vjerojatno vara. On nije pretjerano emotivan pa mu je zato bolje da prevari i da to sakrije. Međutim, ako svi vaši zajednički planovi vise u zraku sva je prilika da ima drugu.

RIBE

Ako izbjegava ići s vama na neka mjesta, muškarac rođen u znaku Ribe vas vara. Neće htjeti ići u dijelove grada u kojima živi ili se kreće osoba s kojom vas vara

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €