24sata-astro

Švajcerska-Online tarot

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mnogi ljudi preferiraju kontakt sa tarot savjetnicima putem telefonske linije ili razgovorom uživo. S razvojem tehnologija, poglavito interneta, u posljednjih 20 – ak godina sve je popularniji online tarot. Riječ je o velikom broju web stranica koje su na ovaj ili onaj način posvećene tarotu.

Astro centar Švajcerska-Tarot Centar Švajcerska- svoja vrata ima otvorena od 0-24, svim danima u tjednu čekamo Vaš poziv! Profesionalno tumačenje tarot i astroloških karta te brojeva vaš sudbine. Vizije koje će promjeniti pogled na život i probleme s kojima se svakodnevno nosite. Nazovite najjeftiniju tarot liniju iz Švajcerske

U astro tarot centru Švajcerska- imamo individualan pristup prema svakom klijentu nastojeći saslušati svako pitanje do kraja što u konačnici dovodi do velikog postotka točnih odgovora i savjeta koji će vaš život učiniti kvalitetnijim i uspješnijim. Nazovite naše savjetnike iz Srbija, Hrvaske, Austrije, Njemačke, Švajcerske i Švedske po najpovoljnim cijenama!

Astrofon Švajcerska – najbolji astrolozi, numerolozi, tarot savjetnici, bioenergetičari i vidovnjaci na jednom mjestu po najpovoljnim cijenama poziva.Astrofon Švajcerska – pravo mjesto astrologije, tarota, numerologije i bioenergije.Vaš Pogled u budućnost-provjerite svoju sudbinu na vrijeme i poduzmite prave korake uz pomoć naših astro i tarot savjetnika.Ne živite u nedoumici, otkrijte pravu istinu samo jednim pozivom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK