24sata-astro

SUNCE PLANET-Simbol Sunca

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Simbol Sunca se oduvijek prikazuje kao krug, cjelina, te na koncu duh božanski. Kada astrologija koristi krug to je uvijek označavanje simbola Sunca. U odnosu na ljude Sunce ili krug predstavljaju besmrtnost, nešto bez početka i svršetka, duh i životnost. Astrolozi različito tumače simbol Sunca te dolazi do različitih brkanja pravog značenja. Inače, krug i točka i astrologiji najstariji su simboli astrološkog tumačenja ili proricanja. Carl Jung je simbol Sunca tumačio kao jedinstvo našeg bitka, bića i onog nadnaravnog ili božanskog u nama. Među najstarijim religijama je upravo kotač, krug ili Sunce, drugim nazivom Mandala koju srećemo u svim kulturama. Na Sanskrtska jeziku Mandala znači krug, magijski krug.
S obzirom na to da je krug simbol samog bića, nezaobilazan je u astrologiji pri proučavanju i tumačenju.
Sunce je zvijezda ili planet plemenitosti, vladanja, moći kod onih rođenih u ovom znaku. Predstavlja ono što mislimo da jesmo, naš identitet, naš ego u ovisnosti u kojoj je kući. On je planet kraljeva, genija i vladaoca. Daje radost i sreću, no oni koju su rođeni pod svjetlom sunca mogu biti i zavedeni postignutim i svim posljedicama što nosi ta, moć i bogatstvo. Tada postaju preambiciozni, teže sve višem i većem, a njihov najveći straj jeste strah od smrti i vatre, što se tipično ljudski način kosi sa simbolom kruga-Sunca koji je vječnost, životnost i hrabrost.

Najjače je kada se nalazi u Lavu, to je njegov dom, tu je kod kuće. Lav kao horoskopski znak ima vrlo slična obilježja i karakteristike kao sunce.
Najslabiji je u Vodenjaku gdje je u izgonu i Vagi kada je u padu.
Dakle, kakvo značenje Sunce kada ima ovisno je u kojoj je kući, kojem znaku. Za svaku osobu je individualno i posebno značenje Sunca, ovisno od znaka pod kojim je osoba rođena, datuma rođenja, sata rođenja te položaja ostalih planeta u tim časovima.
Astrologija često svoje tumačenje preko planeta i horoskopskih znakova usko povežu s tarot proricanjem. Svaka oblast ezoterije povezana je s drugom.
No sunce se izdvaja kao najljepši I najmoćniji znak u pozitivnom smislu ako gledamo općenito. Život, vječnost, bitak, sve su to pojmovi koji ga predstavljaju. Mandala-vječito traganja, kružno traganje čovjeka za smislom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM