Suđene IM JE LJUBAV: 7 najboljih parova u horoskopu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saznajte koji će horoskopski parovi uživati ​​zajedno na duge staze!

Ovan i Blizanci
Jak vjetar i plamen do neba, iskre lete u struji zraka. Pogledajte ovu sliku da shvatite: zrak i vatra, dva elementa koja kontroliraju znakove Ovna i Blizanca – veoma potrebni jedni drugima – kao partneri koji su rođeni pod ovim znakovima. Štoviše – njihova međusobna privlačnost je jaka ne samo fizički, već i na intelektualnoj razini. Takvi partneri su ujedinjeni, imaju urođeni optimizam, ljubav prema životu i svojim zadovoljstvima … Što drugo je potrebno da se volite i uživate u svakom novom danu?

Strijelac i Lav
Kakav odnos može uspostaviti između dva vatrena znakova? Pa, naravno, samo vreo! I Lav i Strijelac imaju jak karakter i tendenciju da se natječu. Bilo bi logično pretpostaviti da će se natjecati jedni s drugima. Dakle, sigurno se i to događa ako se ne radi o pravoj ljubavi. Jedna svjetla, strastvena priroda – dobra je, ali dvije takve prirode zajedno mogu izgraditi sretan život. U ovom slučaju, svi njihovi uspjesi i postignuća se množe sa dva!

Vaga i Ovan
Ova dva znaka zajedno mogu formirati pravi tim, a to omogućava i lakši uspjeh u životu. Okruženje je oduševljeno ovim parom, ali što se događa unutar para? Zaštitnica Vage – ženska Venera, dok Mars određuje prirodu onih koji su rođeni u znaku Ovna. Rezultat – konstantan napon u ljubavi, seksualna energija koja čini zajednički život u skoro neprekidnom kretanju.

Djevica i Vodenjak
Oni koji su rođeni pod ovim znacima zodijaka, zvijezde su im dale opću želju da promjene svijet. Međutim, Djevica i Vodenjak to rade na svoj način: ako je Djevica dobro upoznat s praktičnim pitanjima Vodenjaka koja je uvijek voljna istražuje nove trendove i dijeli svježe ideje. Ako ove talente kombiniraju, rezultat je savršen tandem, uvijek spreman za velika postignuća!

Škorpion i Rak
Za osobe rođene u znaku Raka, kažu da su zaljubljenici i žele u potpunosti uživati ​​u svom partneru. Ali ova osobina je vrlo pogodna neizvjesnim Škorpijama: ovaj odnos umiruje njihovu sumnjičavu prirodu i ulijeva povjerenje da će uvijek biti voljeni. Strasna Škorpion će učiniti sve da pomogne neodlučnom Raku da se ne povuče u svoju ljušturu. Drugim riječima, u takvom savezu, oba partnera će se osjećati potpuno sigurno.

Jarac i Bik
Zemljani znakovi su ujedinjeni, prije svega, moćni i temeljni. Oni koji su čvrsto “na zemlji” mnogo bolje će razumjeti jedni druge nego da objasnite svoje gledište osobama s potpuno drugačijim karakterom – primjerice, sanjarima, rođenim u znaku Ribe. Partneri poput Jarac i Bik su dobro pripremljeni za realan, surov život i mogu ići vrlo daleko zajedno.

Voda hrani zemlju, i da, za uzvrat, služi kao sigurna baza. Interakcija i kombinacija elemenata koji kontroliraju svaki od partnera u ovom paru stvara skoro idealne uvjete za dugu, plodnu vezu. Praktičnost i zdrav razum Bika savršeno balansira s dubokim, emotivnim i malo sanjivim Ribama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €