ŠTO DONOSI MJESEC U STRELCU?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Najviše će ovaj aspekt osjetiti Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpioni!

Jednom godišnje, pun Mjesec, simbol podsvijesti, putovanja i mašte nađe se u Strijelcu, znaku putovanja, kontakata sa strancima i velikog novca, a ove godine to će biti u drugoj polovici ove nedjelje.

Iako ova faza “lutalice” Mjeseca mami na putovanja, ipak pazite jer odluke koje ćete donositi biće pod utjecajem osjećaja i podsvjesnih želja, budući da se Mjesec zadržava oko dva i pol dana u jednom znaku pa tjedna 24 sata obrazuje različite aspekte, zbog čega najviše i utječe na naše raspoloženje.

Aspekti koje obrazuje sa tranzitnim planetima su prilično napeti, vatreni Mjesec će prvo “naletjeti” na Marsa, planet akcije, sukoba i povreda čija je energija (zbog retrogradnog hoda) izvitoperena što može rezultirati emotivnim ispadima čak i zbog sitnica. Zatim će ga pritisne teški, naporni Saturn, usporen zbog retrogradnog hoda, što upozorava na mogućnost problema s jetrom, žuči, krvnom slikom, kao i sklonosti ka depresivnim raspoloženjima, osjećaju nesigurnosti i neodlučnosti, a to se sve odražava i na san.

Iako Mjesečevi i Saturnovi kvadrati sa Jupiterom i Neptunom, planetima prosperiteta i nadahnuća, bude umjetničku inspiraciju i potiču kreativnost kod znanstvenika, ovi aspekti istovremeno prolongiraju dogovore, poslove i susrete s potencijalnim poslovnim partnerima.

Kada se Mjesec nađe u Strijelcu, Sunce je uvijek u Blizancima što naglašava logiku, komunikativnost, snalažljivost i spretnost, dok trigon između punog Mjeseca, Saturna i Urana u Ovnu najavljuje da će suradnja sa strancima ipak dati dobre rezultate,

Aspekte punog Mjeseca u Strijelcu će osjetiti svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpiona, Jarčevi i Djevice.

Pročitajte što nas čeka tijekom svibnja i lipnja 2016.

Ovan
Pun Mjesec u vašem devetom astrološkom polju odgovara vam ako ste martovski predstavnik znaka. Put u inozemstvo može biti početak vašeg napredovanja u karijeri.

Bik
Pozicija Mjeseca u vašoj astrološkoj kući novca u trigonu sa Uranom, pomaže vam da uspostavite suradnju s novim poslovnim partnerima ili da ugovorite neki nov posao.

Blizanci
Pun Mjesec u sedmom polju doprinosi vašoj popularnosti u društvu suprotnog spola. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, poslovi sa strancima donose zaradu.

rak
Vladalac partnerskih odnosa, Jupiter, u izazovnom aspektu s punim Mjesecom, vašim vladaocem, donosi vam interesantnu ponudu o kojoj bi ipak trebalo razmisliti.

Lav
Pun Mjesec u kući kreativnosti i sretnih okolnosti, donosi vam nove poslovne šanse, ako se bavite umjetnošću, sportom ili znanošću, u čemu možete osloniti na pomoć žena.

Djevica
Kvadrat između Mjeseca i Neptuna u polju partnerstva i Jupitera u vašem znaku, opominje da izbjegavate financijske transakcije, postoji mogućnost da vas netko prevari.

Vaga
Mjesec u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja, pod utjecajem Urana iz Ovna, donosi vam uspjeh u poslu, naročito ako radite u stranoj tvrtki ili sa strancima.

Škorpion
S punim Mjesecom u astrološkoj kući posla i Venerom u kući partnerstva, rastu šanse za dobivanje stipendije ili mogućnost stručnog usavršavanja u inozemstvu.

strijelac
U vrijeme punog Mjeseca u vašem znaku, nekadašnji poslovni partneri mogu vam ponude isplativ posao, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Jarac
Pozicija punog Mjeseca, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerstva u konjunkciji s vašim vladaocem Saturnom, može prolongira neku isplatu koju već duže vrijeme čekate.

Vodenjak
Pun Mjesec vrlo blizu Marsa i jednog od vaših vladalaca Saturna, au harmoničnom aspektu sa vladaocem Uranom, najavljuje nove šanse u poslovnoj suradnji sa strancima.

ribe
Aspekti punog Mjeseca u astrološkoj kući karijere s vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, nagovještavaju mogućnost dobivanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inozemstvu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €