24sata-astro

Škorpion proniče pravo u LJUDSKU DUŠU, Strijelac je živi DETEKTOR LAŽI! Koja je vaša supermoći?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga
Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo pripisati jednu supermoć!

Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na vidjelo čim imaju cilj koji žele ostvariti – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve samo da bi dobili to što žele.

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolijevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomljivi!

Blizanci – mentalno “snimanje”

Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerojatnu sposobnost da upiju ogromne količine informacija za nevjerojatno kratko vrijeme. Bilo da čitaju novine, promatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova mentalna energija i kapacitet mozga su pravo čudo.

Rak – moć suosjećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerojatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni da shvate i razumiju gotovo sve ljudske motive oko sebe, mogu povezati sa svakim emotivnim stanjem i općenito uspostave vezu sa svakim čovjekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Lav – gospodar vatre

Njihov “žestok” temperament udružen s moći koju dobivaju od Sunca, pripadnike ovog znaka u svijetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni vatru mogu stvoriti ni zi čega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom ugase, plamenom zaštite svoje bližnje ili obasipaju neprijatelje ako im se približe.

Djevica – ljudski tornado

Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svijetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unaprijed, mogu uvedu pometnju u svoju okolinu i “poremete” ih kao tornado, koji je otišao prije nego što je objasnio što je htio – ali budite uvjereni da je to i dobio.

Vaga – mijenjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposobnost – moć prilagodbe. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju mijenjaju oblike i prilagode se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta njihova moć im omogućuje da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpion – proniče u dušu

Pripadnici ovog znaka u svijetu supermoći bi definitivno imali vještinu “čitanja” tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči da procjene njihove osjećaje ili bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

Strijelac – detektor laži

Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako “izvlače” istinu iz nekog. Zato bi oni u svijetu superjunaka definitivno bili ljudski “detektor laži”, ali do istine ne bi došli zahvaljujući mjerenju pulsa i promjenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sugovornika zavedu i natjeraju da sam kaže svoje prave namjere.

Jarac – upravljač mislima

Pripadnike ovog znaka krasi nevjerojatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svijetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umijeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i provedu volju Jarca u djelo.

Vodenjak – nestajanje

Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost nestajanja omogućuje im da “obletim” svijet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz nevjerojatne situacije ..

Ribe – tvorac svjetova

Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka iu stvarnom svijetu su poprilično nevjerojatne, tako da bi oni kao superjunaci bili tvorci svjetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nemaju granica pa bi lako bili vladari scenarija poput “Matrixa” ili futurističkih svjetova po svojoj volji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK