SEKSI HOROSKOP BEZ MILOSTI: Da li ste jedan od tri znaka koji su LOŠI U KREVETU?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada je seks u pitanju, postoji previše različitih okusa i senzibiliteta. Ljudi upražnjavaju seks kako bi obostrano uživali, dijelili intimu, ljubav ili samo zadovoljavaju seksualnu glad. Međutim, zvijezde nam otkrivaju koja tri znaka su najgori u seksu!

Blizanci

Ovo je jedan znatiželjan i pokretljiv znak u svakom smislu. Mnogi Blizanci umeju da koriste i mozak za vrijeme seksa, što ne može odmogne. Muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih seks traje oko dvije minute, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. Sa druge strane, većina ženskih pripadnika ovog znaka dobre su krevetu, osim ukoliko imaju tendenciju zavečnom predigrom.

strijelac

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strijelca je po pravilu avanturizam ieksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentiranja. Dakle, nikakvi seksualni odnosi ovdje proizlaze iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i pretjerane želje ovih drugih, uglavnom žena, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom.

Kada im to nije po volji, Strelčevi gledaju da se što prije sve to završi, a onda pobjegnu glavom bez obzira. Oni tipičniji jednostavno odu i za vrijeme samog seksa. Također, teoretiziranje je pretjerano ili naprotiv totalno nepominjanje teme, a gola praksa je ono što ovdje, ne uvijek, ali jako često fali. Ne brinite, niste vi najgori u seksu, ima još jedan gori!

ribe

Mnogi astrolozi odbijaju nabrajaju kao ovaj, inače jako emotivan, dubok, senzualan i seksualan znak, u one koji su loši u seksu, ali iu ljubavi. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpioni ili Ovna, a sadistički prizivaju sadizam, jer su u suštini mazohisti.

Podbacivanje u seksu im je kao iu mnogim drugim stvarima – viktimizam. Oni sve unište, jer je to znak koji najviše uživa, ali i pati u “seksu s emocijama” i to vrijedi za oba spola.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €