SAZNAJTE ŠTO VAM DONOSE ASPEKTI Merkura i Venere: Bikovi će se pomiriti s bivšim, a Ribe …

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Planeta komunikacija, Merkur, toliko se približila Veneri u Lavu da je s njom obrazovala konjunkciju, aspekt koji pojačava utjecaje obje planete. Istovremeno, obje planete ove nedjelje obrazuju harmoničan aspekt sa Saturnom, simbolom prošlosti a napete sa Neptunom i Plutonom, simbolima zabluda, prijevara i dominacije. Zbog ovih neharmoničnih, padaju maske pa će mnogi pokazati svoje pravo lice …

Veće su šanse i za odlazak na neko kraće putovanje, s emotivnim ili poslovnim partnerom. Intenziviraju se kontakti sa strancima, a rastu i šanse za dobitke u igrama na sreću. Budući da su obje planete u Lavu, znaku kreativnosti i sporta, sreća se smiješi sportašima i umjetnicima, prije svega, zbog trigona sa Saturnom, koji u prvi plan stavlja one koji će svoju karijeru okruniti značajnim uspjesima i trofejima.

Ovaj aspekt utječe na sve znakove, a posebno na Bikove, Vage, Ribe, Blizance i Device tijekom srpnja i kolovoza 2016.

Ovan
Konjunkcija Merkura i Venere u vašem petom astrološkom polju doprinosi vašoj popularnosti, naročito kod suprotnog spola. Moguće uvećanje prihoda preko suradnje sa strancima.

Bik
Spoj vašeg vladaoca Venere i Merkura u vašoj četvrtoj astrološkoj kući nagovještava mogućnost obnove veze s bivšim partnerom. Moguć priljev novca preko kupoprodaje nekretnina.

Blizanci
Venera i vaš vladalac Merkur u trećem astrološkom polju donose nove susrete i poznanstva, pogotovo s osobama koje studiraju, rade u medijima ili sa strancima.

rak
Spoj Venere i Merkura u vašoj drugoj astrološkoj kući nagovještava mogućnost ulaska u romansu s kolegom. Veće su šanse za ugovaranje isplativih poslova, ukoliko surađujete sa strancima.

Lav
Planeta mladosti blizu Venere u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim kod suprotnog spola. Moguć susret sa starom simpatijom. Ako ste umjetnik, sportaš ili radite u medijima, bit ćete uspješni.

Djevica
Vaš vladalac Merkur zajedno sa Venerom u astrološkom polju privatnosti i tajni upozorava da emotivni život držite podalje od očiju javnosti. Očekuje vas nastavak suradnje ili nov projekt sa strancima.

Vaga
Merkur s vašim vladaocem Venerom u astrološkoj kući društvenog života donosi vam nove susrete i simpatije. Osoba koja surađuje sa strancima, može vam pružiti financijsku potporu.

Škorpion
Putovanja i suradnja sa strancima mogu imati dosta utjecaja na vaš emotivni život, pa možete obnovite vezu sa starom simpatijom. Jedna Riba može ponuditi dodatni ili honorarni posao.

strijelac
Spoj vladaoca vašeg polja ljubavi i Venere u devetom astrološkom polju donosi mogućnost uspostavljanja suradnje sa strancima. Na nekom poslovnom putu možete upoznati vrlo atraktivnu i karizmatičnu osobu.

Jarac
Venera i Merkur u vašoj astrološkoj kući novca i strasti, donose susret s vrlo karizmatičnom osobom. Ako radite u medijima ili marketingu, veće su šanse za uspostavljanje suradnje sa strancima iz zemalja francuskog jezičnog područja.

Vodenjak
Konjunkcija Merkura i Venere u vašem astrološkom polju ljubavi, može vam donijeti susret sa mladolikom, ali zauzetom osobom na nekom javnom skupu. Moguća obnova ili proširenje suradnje sa strancima.

ribe
Merkur, simbol flerta zajedno s planetom ljubavi u šestoj astrološkoj kući, nagovještava mogućnost tajne veze s kolegom. Bit ćete uspješni, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €