24sata-astro

Saturn planet-povezan s uskraćivanjem, zabranama i ograničenjima

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U astrologiji, Saturn je povezan s uskraćivanjem, zabranama i ograničenjima. Gdje se Jupiter širi, Saturn se stisne. Koliko je Saturn tmuran, toliko ovaj planet donosi poseban životni poredak i podučava da izvlačimo pouke iz loših razdoblja života. Saturn nas podsjeća na naše granice, naše odgovornosti i naše obveze. To donosi skretanje pažnje na ono što činimo i kako to doživljavamo. Saturn nas čini svjesnim potrebe za samokontrolirane i uči nas granicama-kada moramo stati.
Saturn je često povezan s našim očevima ili ocima / autoritetima. U djetinjstvu, disciplina, pravila i propisi koje su nam postavili naši roditelji, učitelji – oni koji su nam, sviđalo nam se to ili ne, pomogli da shvaćamo svijet oko sebe. Slično tome, Saturnove lekcije zapravo nam pomažu da rastemo.
U astrološkoj karti, položaj Saturna znakom i kućom otkriva vlastita ograničenja, strahove i osjećaj odgovornosti. Saturn donosi definicije, i često ograničenja, u vezi planetarnih aspekata.
Saturnov simbol, pokazuje presjek između zbilje i duše, te predstavlja materijalnu prirodu čovjeka u tome smislu.Simbol Saturna simbol je obrnutog Jupitera. Tranzit ove planete je oko 2 do 2-1 / 2 godine dok prođe jedan znak, a otprilike 27-28 godina putuje kroz svih dvanaest znakova zodijaka. Saturn je u svojoj uzvišenosti u znaku Vage; Saturn je u padu u znaku Ovna.
Saturnova pozicija u određenoj kući vaš natalne karte snažno mijenja karakteristike te kuće.Saturn ima snažan utjecaj koji mijenja život.
Stvarnost može biti ograničavajuća, ali istovremeno daje čvrstinu našim životima. Imajte na umu da pojedinci drugačije shvaćaju stvarnost. Stvarnost o kojoj govorimo je društvena i zajednička je svima. Utjecaji Saturna omogućuju vam da radite, vodite računa o vašim odgovornostima i uklopite se u društvo. Saturn je protuotrov za kreativne promjene Urana i Neptunove fantazije. Utjecaji na Saturn mogu se upotrijebiti za napor, organiziranje i provođenje kreativnih promjena. Najsloženije snovi i fantazije mogu se ostvariti prihvaćanjem ovoga planeta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM