24sata-astro

SA OVIM BROJEVIMA SIGURNO DOBIJATE: Horoskop otkriva prave kombinacije za igre na sreću!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Koje su vam šanse da dobijete na igrama za sreću? Horoskop vam može pomoći da otkrijete! Pogledajte kojim danima imate najviše sreće i koji brojevi kriju dobitak!

Ovan
Ovan dobiva u kocki, pa tako iu igrama na sreću. Zato odlazi da popuni svoj tiket već u utorak, jer je to njegov sretan dan. To čini brzo, precrtava brojeve intenzivno i impulzivno. Uzima one brojeve koji mu trenutno padnu na pamet i prođu kroz glavu. To su brojevi koji sačinjavaju datum njegovog rođenja, broj slova nekog imena i prezimena. Na svakom njegovom tiketu je precrtan broj 1. Taj broj može biti iu ciframa 11, 21, 31. Nikada neće ponovno upisati brojeve sa tiketa, koji mu nisu donijeli dobitak. Zašto bi Ovan mijenjao ovakav način igre, ako je povremeno dobivao?

Bik
Bik želi dobiti, ali on s tim, u stvari, i ne računa. Čim popuni tiket, sumu koju je uplatio računa odmah kao gubitak. Tiket popunjava samo “okruglim ciframa”. Trinaest mu neće donijeti sreću. Ali, zato vjeruje da bi mogao dobiti broj 25. Gotovo uvijek ubeležava adresa kuće u kojoj stanuje, a ako je kućni broj nizak ili visok, tada taj broj množi ili dijeli. Dosta znamenki su mu svaki tjedan isti, što dokazuje njegovu postojanost.

Blizanci
Igra ne sreću je uzbudljiva igra iu njoj sudjeluju i Blizanci. Njihov glavni adut su cifre s računa koje prilikom kupnje dobivaju u samoposluzi iu drugim radnjama. Dijele ih, množe i zbrajaju. Blizanci, ipak, jednoj cifri ostaju vjerni – broja 2. Ova brojka se, u raznim kombinacijama, nalazi na svakom njihovom tiketu. Ljubitelji nogometa iz ovog znaka unose u tiket znamenke golova s ​​utakmice. Upravo zbog onog broja 2, koji dominira u njihovoj igri, misle da im neparne godine nisu naklonjene. Međutim, nije loše ponekad i promijeniti mišljenje.

rak

Rak popunjava listić igara na sreću, ali malo vjeruje u dobitak. Ipak, da to drugi ne bi saznali, krišom ispunjava tiket. Međutim i pored nevjerice, ima i plan kako će potrošiti eventualni dobitak. Brojke dobiva iz obiteljskog arhiva brojki datuma rođenja supruge, djece, roditelja i, naravno, svog datuma. Ponekad te brojeve i dijeli. Na primjer, ako zna da će putovati 214 kilometara, tada izdvaja brojeve 2 i 14. Oni “najmračniji” Rakovi će kupiti knjigu o piramidama, a tamo ima toliko brojeva da će do kraja života biti opskrbljeni “materijalom i građom” za igranje

Lav
Lav ima sreće. Zašto onda da je nema iu igrama na sreću? Zaista je nemoguće stalno gubiti. Kad precrtava brojeve na tiketu, onda su to “njegove” znamenke. To su cifre iz njegovog datuma rođenja, s registarske tablice kola, broj odijela koje nosi, visina poznanika … Njegovi sretni brojevi su 3, 33, 7, 35. Ali, broj 13 precrtava samo greškom ili kad će se nešto lijepo događati 13. u tom mjesecu.

Djevica
Djevice ne vjeruju u igru ​​na sreću, ali ipak ispunjavaju tikete. Istina, to čine povremeno, ali sistematski. Sustave sami sastavljaju, jer ne vjeruju mnogo drugima. Sistematični su, vjeruju u logiku, bilježe brojeve koji su izvučeni i iz toga izvlače zaključke i pouke. Vjeruju naročito u onu pretpostavku da će i rijetko izvučeni brojevi, jednom, ipak, doći na red. Broj 4 mora biti među tim ciframa. Djevice ne žure, pa svoj tiket ispunjavaju i više tjedana unaprijed ako odlaze na duža putovanja ili godišnji odmor. Imaju dobru prirodu i neće se ljutiti ako ne dobiju. Predlaže im se da svoj broj 4 množe s drugim brojevima unutar sustava.

Vaga
Rođeni u znaku Vage vole živjeti na visokoj nozi. Ali, svjesni su da se to ne može uvijek. Oni nisu rasipnici i ne zadužuju se. Zato, valjda, i pokušavaju nešto dobiju igrom na sreću. Brojke biraju po njihovom izgledu: lijepe i najljepše, ali i one koje djeluju harmonično kad se upišu. Oni misle, primjerice, da su brojevi 22,44, 11 – lijepi, pa se zato oni često pojavljuju na njihovim tiketima. Vage imaju svoj ‘tajni’ tip, primjerice, broj listića neke biljke koja im je pri ruci. Sreću može im donese i iznos koji je plaćen za neki poklon voljenoj osobi.

Škorpion
Tko ima, a tko nema prava da dobije na igrama na sreću? Škorpion želi to zna i misli da i ona treba biti među onima koji dobivaju. Nezasita je i ne zadovoljava se jednim ili povremenim dobicima. Zapravo, priželjkuje da joj svaki tiket donese barem nešto. Bira brojeve koje gotovo nitko ne unosi u tiket. Želi biti sama i dosta raznišlja o velikim dobicima. Ona će, primjerice, unijeti u tiket brojeve 4 i 5, jer to, navodno, drugi rijetko kad čine. Ili, recimo, 19 i 21. Broj 7 za Škorpiju mora uvijek biti na tiketu, pa joj to olakšava biranje ostalih znamenki. To svrstavanje u red, koje primjenjuje Škorpion, ima svoje varijante. Ne upisuje samo brojeve koji su na tiketu jedni pored drugih, već i one brojeve koji su jedni ispod ili iznad drugih. Ne ustručava se da unosi cifre koje, po vjerovanju, donose nesreću, kao što su 13 ili 7. Čak će iz inata da upiše sve – od 7 do 13.

strijelac
Ovaj znak dobiva često na igrama na sreću, ali i kad gubi, ne ljuti se. Strijelac smatra da svaka cifra koju unosi na tiket igara na sreću mora imati neki smisao. To su gotovo uvijek brojevi koji obilježavaju povijest: pobjeda u nekom ratu, rođenje nekog velikog čovjeka – važni povijesni datumi. Najveći smisao za Strijelca ima cifra 9 i on je rado koristi. Smisao imaju i brojevi koji obilježavaju i događaje iz njegova života: godina prve ljubavi, datum prvog poljupca, završetak stola, ozdravljenje poslije neke bolesti. Smatra da su to žive znamenke vezane za njega i da će mu donijeti sreću.

Jarac
Ljudi u ovom znaku su obično dosta racionalni. Na žalost, Jarac “zna” da mu neka godina nije naklonjena za igre na sreću, jer odnos sudionika i dobitnika u toj godini nije na njegovoj strani. Ipak, on će popunjavati tiket, ali će to činiti štedljivo, pažljivo izučavajući sustave, a naročito mistiku znamenki. Biraće i brojeve koje su pronašli razni stručnjaci mjerenjem visine, dubine, širine i slično. Na primjer, visinu neke planine, koju će moći raščlani na brojeve od kojih je sastavljena, pa da ih množi, dijeli, zbraja … On će napraviti kombinaciju i od svoje visine, mada to neće biti veliki broj, jer su Jarčevi obično srednjeg rasta .

Vodenjak
Tko će dobiti ako ne vi !!! To je vaš duboko uvjerenje. Zato, tiket treba popuniti – ekscentrično. Čak i vezanih očiju, precrtaće brojeve koji joj dođu pod ruku. Takva je Vodenjak. Ali, cifre za upisivanje pronaći će na brzinu. Na primjer, uzet će ih datumu upisivanja ili po vremenu koje je sat pokazao tog trenutka. Prava Vodenjak nikada neće dva puta da unese istu cifru, jer bi to bilo dosadno i neinventivno. Više voli izbroji stepenike u kući u kojoj stanuje ili da upita suprugu ili supruga koji joj broj trenutno pada na pamet. Tako će lako i brzo popuniti tiket, ali će ipak i čekati na dobitak.

ribe
I Ribe s čežnjom čekaju na svoj dobitak. Nadaju se, ali ne znaju određeno što bi učinili s tolikim novcem. Oni će svoje tikete popunjavati praznovjerno. Koje će znamenke pritom upisati? Naravno, one u koje vjeruju, koje su im i dosad, ponekad, donosile sreću. Primjerice, datum kad su dobili povišicu plaće, ili za dlaku izbjegli sudar kolima. Oni čestosanjaju cifre i bilježe ih čim se probude.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM