24sata-astro

Različite astrološke teme u astro centru Njemačka

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Među različitim astrološkim temama, koje obuhvaća astro centar, prisutan je veliki interes klijenata za pomoć u izgradnji samospoznaje, razumijevanje određenih događaja, istraživanje vlastitih osjećaja, dalekim putovanjima, značajna pažnja usmjerena je ka području karme, poslovnog područja i ljubavne sinastrije. Ujedno pozicije određenih planeta u pojedinim znakovima i kućama horoskopa spadaju u važna pitanja koja su prisutna u razgovoru s odabranim astrologom.

Pored poznatih astrologa, na opciji astro centar Njemačka prisutni su najbolji stručnjaci iz područja tarota, vidovitosti, runa, graha, numerologije i holističkih terapeuta.

Naš astro centar Njemačka ima tri glavna područja djelovanja, a to su pružanje stručnih konzultacija, astrološko savjetovanje i bolju informiranost iz svijeta astrologije. Ono što astro centar čini jedinstvenim je vizija da se pomogne svakom korisniku u smislu razvoja, orijentiranosti na krajnji rezultat kroz inovativnu i profesionalnu astrološku praksu.

Učinkovitost rezultata, korisnost, predanost, odgovornost, preciznost u radu, kontinuirana nadogradnja znanja svih stručnih suradnika čine da astro centar Njemačka bude broj jedan na raznovrsnom tržištu. Astro centar Njemačka ima cilj da kroz stalnu obnovu i primjenjivu astrološku praksu se zalaže za stvarne i mjerljive rezultate u smislu kontinuiranog razvoja svakog pojedinca, uz pozitivne i konstruktivne savjete. Različiti astrološki sadržaji, veliko iskustvo, ljubaznost, reputacija i ugled stručnjaka iz ove oblasti, kao i pristupačnost čine da kvaliteta usluga bude uvijek vrhunski.

Astro centar Njemačka-Tarot Centar Njemačka svoja vrata ima otvorena od 0-24, svim danima u tjednu čekamo Vaš poziv! Profesionalno tumačenje tarot i astroloških karta te brojeva vaš sudbine. Vizije koje će promjeniti pogled na život i probleme s kojima se svakodnevno nosite. Nazovite najjeftiniju tarot liniju iz Njemačke.

U astro tarot centru Njemačka imamo individualan pristup prema svakom klijentu nastojeći saslušati svako pitanje do kraja što u konačnici dovodi do velikog postotka točnih odgovora i savjeta koji će vaš život učiniti kvalitetnijim i uspješnijim. Nazovite naše savjetnike iz Srbija, Hrvaske, Austrije, Njemačke, Švajcerske i Švedske po najpovoljnim cijenama!

Astrofon Njemačka-najbolji astrolozi, numerolozi, tarot savjetnici, bioenergetičari i vidovnjaci na jednom mjestu po najpovoljnim cijenama poziva.Astrofon Njemačka-pravo mjesto astrologije, tarota, numerologije i bioenergije.Vaš Pogled u budućnost-provjerite svoju sudbinu na vrijeme i poduzmite prave korake uz pomoć naših astro i tarot savjetnika.Ne živite u nedoumici, otkrijte pravu istinu samo jednim pozivom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK