24sata-astro

PROVJERITE ŠTO VAS ČEKA U ŽIVOTU: Sat rođenja otkriva VAŠU SUDBINU

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sat rođenja ima veliki utjecaj na nas – od njega mnogo ovisi da li smo skloniji ambiciji, poslu ili ljubavi …

Od 0 do 01 sat

Osobe rođene u ovom terminu karakterizira impulzivnost i agresivnost (Ovan) udružena s velikom ustrajnošću i izdržljivošću (Saturn). Okolina ih smatra vrlo upornim, tvrdoglavim i izrazito ponosnim osobama kojima često nedostaje takt, strpljenje, sposobnost za diplomaciju. U povoljnim životnim okolnostima ovakva astrološka konstelacija može omogućiti nevjerojatna stvaralačka postignuća, sportski uspjeh ili vojničku karijeru.

Od 01 do 02 sata

Za vas moć, ugled i status predstavljaju najvažnije životne kategorije. Jasno ste orijentirani prema materijalnim vrijednostima, imovinskim aspektima i materijalnom carstvu. Zbog toga mogu trpe vaši najbliži. Vaš životni uspjeh u najvećoj mjeri ovisi od ogromne energije koju posjedujete, potrebno je da je pravilno usmjeravate ka svojim ciljevima. Vaš uspon ka vrhu često pomažu neke utjecajne (Jupiter) ili starije (Saturn) osobe.

Od 02 do 03 sata

Imate sjajne mogućnosti da se istovremeno posvećujete različitim poslovima i paralelnim ciljevima. Vrlo ste dinamični i sposobni da se iskreno oduševljavate (Mars) ili uživati ​​u različitim životnim radostima, ali, također vrlo brzo gubite interes za stvari koje ste započeli. Ponekad ste isključivi i netolerantni, potrebno je da prihvatite više trpeljivosti u životu i da se bolje prilagođavate u socijalnim odnosima.

Od 03 do 04 sata

Vi ste vrlo osjetljiva osoba, lako je povrijediti osjećate i uzburkati vašu psihološku ravnotežu. Konkretni dokazi odanosti, vjernosti i naklonosti (Venera) podjednako su vam važni, kao sto su vam važni privrženost obitelji i kući ili domu (Rak). Imate potrebu da izgradite financijsku sigurnost. Umijete vješto da kalkulišete s novcem, imovinskim aspektima, nekretninama, financijama. Važno vam je da se ostvarite u obitelji, ali iu poslovima koji su vezani za umjetnost ili za neku socijalnu oblast.

Od 04 do 05 sati

Vaš mentalni sklop i način razmišljanja (Merkur), uvijek su usmjereni ka nekom konkretnom i ostvarljivom cilju. Posjedujete smisao za dobru organizaciju, umijete da izrazite jaku koncentraciju i snagu volje. Skoro u svakom poslu postajete autoritet (Lav). Ali, vi ste ipak, više tip ‘salonskog lava’. Kada suviše značenja pridajete društvenim odnosima, događa vam se da lakše zapadate u depresivna raspoloženja.

Od 05 do 06 sati

Najbolje se osjećate kada ste u prilici uređivati ​​svijet oko sebe ili korigirati različite probleme, nepravilnosti i pogreške – težite ka harmoničnom uređenju svijeta. Vaša ogromna ljubav (Sunce) je usmjerena i određena detaljima (Djevica), pri tome vam je teško razlučite bitno od nebitnog. Često riskirate da svoj novac trošite na stvari koje su vam nepotrebne. U poslu ste vrlo marljivi i skoro savršeno obavljate svoje dužnosti.

Od 06 do 07 sati

Vi ste vrlo šarmantna, profinjena i draga osoba, skoro uvijek vodite računa o svom izgledu i imidžu (Vaga). Imate rafinirane manire i smisao za okus ili dekoraciju. Vaša kuća je ukusno uređena i čini ugodno mjesto, gdje se često okupljaju vaši prijatelji. Vrlo ste pažljivi u ophođenju i ljubazni skoro prema svima. Najveća opasnost za vas se krije u činjenici, da vaša emocionalna sigurnost i ravnoteža (Mjesec) više ovisi od drugih, nego od vas samih.

Od 07 do 08 sati

Umijete na vrlo konkretan način definirati svoje stavove i da jasno odredite životne prioritete. Vi ste osoba koja najčešće govori (Merkur) ono što misli (Škorpion). Ali, vi umijete i biti vrlo tajanstveni i znate da šutite kao zaliveni. Uspjeh na poslu često ovisi o vašoj spremnosti da sve podredite jednom cilju i do vaš bogate imaginacije. Posjedujete i dobru intuiciju. Različite intrige, nepovjerenje ili prijevare vas mogu izbaciti iz kolosijeka.

Od 08 do 09 sati

Za vas su jako važni akcija, igra, sport i mnogo kretanja na svježem zraku (Strijelac).

Stalno pokušavate prekoračite neke subjektive ili objektivne granice, svejedno jesu li u pitanju društvene, duhovne, saznajne ili prostorne granice.

Posjedujete istrazivački duh i privlače vas nova saznanja, avanture, putovanja, stranci. Novo prijateljstvo (Venera) vam mora ponuditi nešto novo, što još niste doživjeli ili osjetili. Rođeni ste tip avanturiste.

Od 09 do 10 sati

Vama su neprekidno potrebni neki konkretni ciljevi ili povodi (Jarac) da biste bili aktivni (Mars). Zahvaljujući velikim sposobnostima za organizaciju i disciplinu, po pravilu gotovo uvijek uspješno ostvarujete ciljeve koji ste sebi postavili. Vrlo ste ambiciozni, ali i neverovanto ustrajni. Uvijek se dobro se osjećate kad pomažete drugima, prije svega članovima svoje obitelji. Posjedujete smisao za tradicionalne vrijednosti i uvažavate patrijarhalne stavove.

Od 10 do 11 sati

Po vama, svi ljudi su jednaki i zagovarate veću toleranciju, ravnopravnost, pravičnost i filantropiju. Za vas ne postoje klasne razlike, svakom dozvoljavate njegov osobni stav i individualni razvoj. Imate razvijen osjećaj za bavljenje okultnim, puni ste razumijevanja (Jupiter) za društvo i uvijek otvoreni za nove ili suvremene ideje (Vodenjak). Vrlo ste društveni i iskreno volite ljude, tako da ste najčešće okruženi i iskrenim prijateljima.

Od 11 do 12 sati

Vi ste posebno uspješni u nekim situacijama kada svoj posao obavljate ‘iza kulisa’. U nekim ‘skrivenim’, tajnovitim ili neobičnim situacijama, stvarno možete postići velike stvari ili nevjerojatne rezultate. Sve dok uspijevate sebi osigurati dovoljno mira (Saturn) i napuniti svoje unutarnje baterije (Ribe), predstoji vam mogućnost za izuzetnu karijeru na polju umjetnosti, u socijalnoj ili medicinskoj sferi, i ništa vas neće zaustaviti na putu ka cilju.

Osobe rođene u popodnevnim satima

Od 12 do 13 sati

Skoro svaki posao koji započnete završavate u potpunosti i do kraja. Vrlo ste odgovorni, marljivi, disciplinirani, servilni i savjesni. Blistavi razum vam najviše pomaže da ne trošite previše svoje energije i vrijeme nebitno. Materijalna sigurnost (Bik) u okrilju porodice su najvažnije kategorije za vaš duševni mir (Mjesec) i za životno blagostanje. Međutim, vrlo rijetko pokrećete osobnu inicijativu u društvenom životu iu emotivnim odnosima.

Od 13 do 14 sati

Previše obraćate pažnju na mišljenje i raspoloženje svoje okoline, često zapadate u situacije da vas suviše pogađaju nečije riječi ili komentari. Inuitivno upijate signale svoje okoline (Mjesec) i prepuštate se impulsu, raspoloženju ili utjecaju (Neptun) koji postoji u vašem okruženju. Ali, često za istinu uzimate samo ono – što vi osobno smatrate istinom. Posjedujete neobične sposobnosti, talente ili interese, te umijete da ostvarite izuzetan uspjeh u specifičnim poslovima.

Od 14 do 15 sati

Vi ste osoba koja teži ka visokim ciljevima, posjedujete rafinirane ili aristokratske manire. Najčešće svom životnom partneru ostajete vjerni do kraja života (Venera). Ali, ako osjetite da vi u njegovom životu ne zauzimate glavno ili centralno mjesto (Lav), potrazicu drugog partnera. Moete ostvariti značajan uspjeh u polju umjetnosti, glume ili gospodarstva. Imate razvijen osjećaj za obitelj inaročito za djecu, ponekad za njih spremni skoro sve da žrtvujete (karijeru).

Od 15 do 16 sati

Potpunu afirmaciju doživljavate samo u onoj djelatnosti (Mars) u kojoj možete unijeti sva svoja osjećanja (Rak). Ujedno, to je čarobna formula za vašu životnu stisfakciju i ostvarenja u svim oblastima. Vi ste vrlo ljubazna i srdačna osoba koja blista od samozadovoljstva. Ali, znate biti i vrlo razdražljivi, posebno ako osjetite da ste odbačeni. Potrebno je da kompenzirate svoje frustracije ili emotivnu ranjivost kroz neke praktične aktivnosti, ali i da izrazite svoju ljutnju bez potiskivanja.

Od 16 do 17 sati

Materijalne vrijednosti, imovinski aspekti i novac za vas imaju važno značenje. Zbog toga smatrate svojom obavezom (Bik) da već u prvoj polovici svoga života, morate ostvarite neku materijalnu sigurnost i ekonomsku neovisnost, kao i osobnu imovinu (Jupiter). U tome vam značajno pomaže vaša sposobnost da se uzdignete iznad svakodnevnice i nekih sitnih ili prolaznih problema, kao i mogućnost da stvari sagledavate šire i unaprijed.

Od 17 do 18 sati

U osnovi vi ste veliki perfekcionist, umijete analitički sagledati situaciju i procijeniti najbolje rješenje. Često okolina cijeni vaše sposobnosti i zauzimate neku visoku ili odgovornu poziciju u društvu. Vi ste vrlo praktična osoba i sa uspjehom se nosite s ljudima koji se suprotstavljaju vašim planovima. Ponekad vaša sklonost detaljisanju (Djevica) umije da vas zavede ili vam stoji na putu ka ostvarenju ciljeva (Saturn). Ali, često vi znate ostvarite fantastičan spoj teorije i prakse.

Od 18 do 19 sati

Samo u različitim Obiliću partnerskog povezivanja, udruživanju ili u odnosu s drugim ljudima (Vaga), možete ostvariti svoje životne ciljeve (Saturn). Potrebno je da se što više orijentirati na zajednicu. U prijateljstvu vam treba mnogo strpljenja, kako biste izasli na kraj sami sa sobom. Najveća opasnost vam prijeti od situacija kada vaš partner može vam postavlja neke visoke zahtjeve, koje vi na duže staze ne možete ispuniti.

Od 19 do 20 sati

Vaša sklonost riziku i različitim izazovima, može vam omogći veliki uspjeh ili uspon u društvu. Zbog svojih prenaglašenih (Venera) ljubavnih zahtjeva (Škorpion) lako zapadate u različite opasnosti. Ponekad izgubite iz vida druge vrijednosne aspekte koji postoje u trajnoj vezi, kao sto su vjernost, naklonost partneru i obitelji, i duhovni interesi. U suštini u svemu što radite trebalo bi izbjegavati neumjerenost i ekstreme.

Od 20 do 21 sat

Vi ste osoba koju pokreće na veliku akciju skoro sve što je novo, nepoznato ili neobično (Strijelac). Uzbuđuje vas istraživanje nepoznatog i potiče na vrhunske pothvate (Mars). Za vas životni eliksir predstavljaju daleka putovanja u neke neistražene krajeve ili kulture. Emotivna privrženost za jednu osobu ili ‘slijepa vjernost’ ne pripada profilu vaše osobnosti. Najaviše možete zahvaliti svome optimizmu, što ste i nakon najvećeg pada u stanju da se ponovo ispravite i vinuti u visinu.

Od 21 do 22 sata

Iz latentnog straha da netko ne iznevjeri ili povrijedi vaše osjećaje (Ribe), drugim ljudima često izgledate suviše usporeno i inertno. Znate biti skloni velikim fantazijama. Ali, kad vas jednom upoznaju, vi svojoj okolini poklanjate mnogo razumijevanja, emotivne topline i iskrenog suosjećanja. Veliku pažnju poklanjate na neke vidljive ili konkretne dokaze ljubavi (Venera) i jako ste iznenađeni ako stvari nisu onakve kakvim ste ih vi zamišljali.

22 do 23 sata

Vi ste osoba koja raspolaže s izuzetnom (Vodenjak) inteligencijom (Merkur) i često razmišljate na vrlo originalan ili ingeniozan način, po drukčijem mantalnom modelu u odnosu na ostali svijet. Intelektualne sposobnosti ili mentalna superiornost, omogućuje rješavate i najteže životne probleme, tajne i zagonetke. Vi ste u određenoj prednosti u odnosu na druge, i posebno u odnosu na mediokritete. Zbog toga ne biste trebali ponašati arogantno ili narcisoidno. Skromnost je velika vrlina.

23 do 24 sata

Vašim satom rođenja vlada takozvano ‘noćno Sunce’. Ono simbolizira unutarnju ili duhovnu svjetlost i energiju, to vam prilično olakšava dobru introspekciju i samospoznaju. Vi ste osoba koja je sklona različitih okultnim (Škorpion) interesovanjima i djelatnostima (Sunce). U svakodnevnom životu ne volite kompromisne varijante. Često je vaša životna deviza: ‘Sve ili ništa’, au ljubavi znate biti skloni posesivnosti i ljubomori.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM