PRONAĐITE SVOJ ANĐEOSKI BROJ: Evo što znače nizovi znamenki koji vas prate kroz život!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki nas brojevi prate kroz život. Najčešće to nije samo jedan broj, nego dolaze u nizu. Obratite pažnju na etikete, račune, vrijeme u koje gledate na sat jer najčešće kombinacije brojeva imaju posebno značenje, au nastavku pročitajte i koje.

Svatko od nas ima anđela čuvara, neki čak i više njih. Oni nam pomažu da najbolje iskoristimo ovaj zemaljski život. Na tom putu šalju nam znakove u obliku brojeva – anđeoskih brojeva.

Najčešće dolaze u skupinama od tri, a možete ih vidjeti na registarskim tablicama, u telefonskim brojevima, na računima, plakatima … Niz ponekad može biti i prekinut, npr. 3303 također vrijedi kao 333.

U nastavku vam donosimo najčešće anđeoske brojeve i njihovo značenje.

111
Nemojte paničariti ako primijetite ovaj niz ili bilo koji drugi anđeoski broj nekoliko puta u danu, tjednu ili mjesecu. Ponekad je naša energija bolje “provodljiva”, a 111 nam daje znak da je sada pravo vrijeme za rizike, mijenjanje navika, pokretanje projekata ili promjenu u ljubavnoj vezi. Neka vam oči budu širom otvorene kako biste ugrabili najbolju priliku.

222
Ovaj niz je metafora za rast. Ako često vidite 222 nastavite se skrbite o sjemenu koje ste posadili. Drugim riječima – budite ustrajni u onome što radite, bilo da je vezano za posao, vezu ili financije. Možda vam se u trenutku kada uočite ovaj znak ne čini da previše napredujete, ali svaki pa i najmanji napor je tu da biste u skorijoj budućnosti ubirali plodove svog rada. Ponekad se možda dvoumite oko toga jeste li na pravome putu, a 222 je potvrda da tako i nastavite.

444
Tri četvorke najčešće vam se pojavljuju pred očima u teškim životnim trenucima – kada prolazite kroz prekid veze ili braka, nosite se s teškom bolešću ili ste usamljeni i pomalo depresivni. Ovaj brojčani niz je najjednostavniji znak da je anđeo čuvar blizu i pruža vam utjehu. Ovi se brojevi često viđaju i kada npr. održite vrlo uspješnu prezentaciju na poslu ili uživate na odmoru iz snova i u tom slučaju znače da su anđeli najvjerojatnije “umiješali svoje prste” u to.

555
Tri petice sa sobom nose vibraciju pozitivnih promjena. Također, što češće viđate ovaj niz, poruka je sve jasnija. Ako vas okružuje niz 555 to može značiti da prolazite kroz veliku i značajnu životnu promjenu. A može vam signalizira i skoru promjenu, tako da se unaprijed možete pripremiti. Ako se pitate je li određeni smjer promjene dobar, učestale tri petice uvijek su potvrda.

777
Sedam je sretan broj, a tri tjedna u nizu povezane su s duhovnošću. Najčešće ćete ih susretati u životnim razdobljima kada vam je duhovno na prvom mjestu. Anđeli ne poznaju religije i jednako komununiciraju sa svim ljudima. To može biti i znak da vam je potreban određeni duhovni segment i da možda treba da se pozabavite sobom iznutra.

888
Ako često susrećete ovaj niz, možete protrljate dlanove jer to znači da vam se uskoro smiješi bogatstvo. Ovo je i znak da će nam anđeli pomoći obilje bilo koje vrste unesemo u život, bilo da se radi o zdravlju, romantičnoj vezi ili poslu. Također, neka vam to bude podsjetnik da širite bogatstvo, jer na kraju se uvijek dobro dobrim vraća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €