24sata-astro

PREPORUKE ZA TAROT MAJSTORE

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vjerojatno ste mnogo puta bili u dilemi kojem tarot majstoru se obratiti za odgovore na pitanja, za tumačenja iz tarota, kao što se mnogo puta bili u dilemi kome vjerovati. Već smo govorili što je vrhunski tarot majstor, a što nije, zapravo o tome da postoje samo dvije vrste: tarot majstor ili onaj tko to nije.
Iskustva i preporuke tarot majstora idu pod ruku. Ako imate dovoljno iskustva, točnije, da vam je više tarotolog tumačilo tarot karte, onda možete i izvesti preporuku iz toga ako vas netko pita za savjet. Međutim, može se dogoditi da je tarot majstor izvrstan, ali da vama ne odgovora: to može biti pristup, način na koji daje odgovore, ton glasa, energija koju osjetite dok razgovarate i onaj unutarnji glas koji ponajprije trebate poslušati. Prvo iskusite, onda preporučite, bio bi naš savjet. Ako očekujete čuti samo ono što želite čuti i još naiđete na takozvanog tarot majstora koji će vam to potvrditi, a da nije točno, na lošem ste putu. Zato iskustva i preporuke tarot majstora su ono pri čemu morate biti pažljivi i prema sebi i prema drugima. Birajte istinu, birajte nepristrano. Ne vodite se željama dok postavljate pitanja, vodite se time da doznate točan odgovor na vaša pitanja tarotu. Isto tako, mnogi misle, kada im se ne ispuni prorečeno iz tarot tumačenja da je tumač kriv, a da pri tome ne razmišljaju da li su poslušali smjernice i savjete iz ulaznice. Prije svega, tarot je medij koji otkriva budućnost, ali i savjetnik kako da se ta budućnost ostvari i vašim sudjelovanjem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM