Predodređene NA USAMLJENOST: Ovi znakovi zodijaka najčešće ostaju sami u životu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki horoskopski znaci teže će se odlučiti za vezu i brak jer za njih nema “mi”, već samo “ja”.

Danas je jako teško naći svoju srodnu dušu, a svi sanjamo o toj velikoj ljubavi, o kojoj se izgleda samo priča u knjigama i filmovima. Mada, neminovno je da trebamo vjerovati i da se nadamo. Za neke horoskopske znakove to ide teže, kako predviđaju njihove zvijezde. Za njih nema “mi”, već samo “ja”.

Blizanci
Za članove ovog zračnog znaka je karakteristična radoznalost i priroda djeteta. Njihova ogromna radoznalost ih nagoni istraživati ​​svijet i upoznaju se s različitim ljudima. Za ovo ponašanje pomažu im komunikacijske vještine i činjenica da su uvijek prijateljski nastrojeni. Oni rijetko imaju bilo kakve predrasude, i ta karakteristika ih često dovodi do emocionalnih problema.

Blizanci često biraju emotivno nedostupne partnere ili osobe koja su već u vezi ili braku. Oni su u stanju enormno pate, ali ne odustaju od ideje da će se druga strana promijeniti. Najveći problem Blizancima je da je njihova glava često u oblacima, tako da ne izgledaju dobro u stvarnost. Zato se konstantno zaljubljuju u osobu koja je nedostupna za njih.

Oni vjeruju da imaju dovoljno strpljenja i pažnje i da mogu sve okrenuti u svoju korist. Kako to obično biva, oni gube mnogo vremena u iščekivanju onoga što žele i na kraju ponovno budu povrijeđeni i slomljeni. Najgore od svega je da oni zaista žele brak i djecu, ali u većini slučajeva ne biraju odgovarajuću osobu za provođenje ovih planova.

Lav
Lav je zaista pravi predstavnik vatrenih znakova – pun energije, zabavan i dinamičan. Članovi ovog znaka su vrlo pričljivi, pa lako privlače pažnju suprotnog spola. To je upravo ono što im omogućava da ostvare svoju najveći želju – biti obožavani i da im se dive. Veze su često seksualne prirode, iako druga strana često očekuju više od toga.

Lavovi lako slome nečije srce i ne uzimaju u obzir da li su nekog povrijedili svojim ponašanjem. Ali, kao po pravilu, čak i za njih uvijek postoji osoba koja je fatalna. U tom trenutku oni su spremni da joj doniraju svijet i izraze svoju ljubav na neobične načine. Bez obzira koliko je intenzivan taj odnos, Lav je prepušten sam sebi, jer druga strana ne može podnijeti njihovu impulzivnost.

Zapravo, najveći problem je u tome, što Lav želi osobu koja je uvijek tu za njega, ali i dalje misli da najbolje funkcionira ako je sam. Bez obzira na linkove koje prate fatalnu ljubav, on često provodi godine sam, razmišljajući o tome kako bi njegov život bio drugačiji da je ostario zajedno s tom osobom.

Vodenjak
Članovi ovog zračnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, tako da u kombinaciji s njihovim jakim šarmom postaju gotovo neodoljivi. Međutim, ove funkcije često ne pomažu da budu sretni i emotivno ispunjeni. Bez obzira koliko dobro znaju kako savjetuju druge o ljubavnim problemima, oni sami sebe dovedu do propasti. Uvijek slušaju svoje srce.

Vodenjak je jasna od samog početka, njegova priroda ga poziva da ostanu u tom odnosu da bi vidjeli što će se dogoditi na kraju. Oni ne znaju kako odlažu procese i partneru se daju 200 posto. Nihovom partneru neće smetati sloboda misli i drugačiji pogled na svijet koji ih odvaja od ostatka.

Oni pokušavaju prilagoditi, ali obično bježe prije nego što bude prekasno. To bi se moglo dogoditi čak i nakon formiranja svoje obitelji, jer je idilična obiteljska fotografija pred svimamanje važna od njihove vlastite. Oni ne žele igrati po pravilima, već da žive u skladu sa svojim uvjerenjima, a samim tim i da usamljenošću plate da se to ostvari.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €