Ponekad vam prave PAKAO od života, ali bez njih ništa ne bi imalo smisla: Tri horoskopska znaka koje svi VOLE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa njima život nerijetko nije jednostavan, ali bi bio krajnje prazan da ne postoje. Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji ljubavnici, prijatelji i partneri, uvijek spremni za akciju i provod. Sa njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sljedećih karakteristika.

VODENJAK

Vodenjaci su originalne, sanjalice čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. Sa njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte, u kojem bi i Petar Pan ostao zauvijek dijete. Ozbiljni su samo u onim trenucima kada trebaju dati pravi, iskreni, prijateljski savjet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu. Nekada su uvrnuti, čudni, pa ih drugi ne shvaćaju.

Njihov intelekt oduševljava sve koji se nađu u konverzaciji s njima. Oni su pokretači zabave, a sa njima je uvijek biti dobro u društvu. Ukoliko sa njima idete u provod, računajte da se after podrazumijeva. Umeju da motiviraju druge, jer su i sami vrlo motivirani i raspoloženi. Ako ste im osvojili srce, oni će učiniti sve da vas usreće.

LAV

Adrenalin i zabava su sastavni dio kraljevskog života jednog Lava. Neće vam dopustiti da upadnete u kolotečinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Gledat će da udesi sebi, kako bi bio sretan, a onda će biti spreman usreći i druge. Njegov entuzijazam zarazan. Ukoliko ste shvatili njegov egocentrizam na pravi način, njegove šale i postupci će vam djelovati simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe.

Lav je odgovoran i ako mu značite on će se brinuti o vama. On će se uvijek truditi biti najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati biti najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage da se trude oko svake osobe, već samo oko jedne posebne za koju će učiniti sve. Ukoliko ste te sreće da se Lav zaljubi baš u vas osjećat ćete se kao da ste posebni, jer će vam on to omogućiti.

ŠKORPION

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpioni su jednostavno najbolji prijatelji za cijeli život. Nikada neće odati vaš tajne i bit će vam vjerni. Idealni su za razne gluposti, s njima ćete se osjećati ponovno mladim, jer su oni energični bez obzira na godine. Oni cijene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti.

Oni će vam davati iskrene savjete od karijere do izgleda. Sa njima ni jedna tema nije tabu, pa čak ni ona o seksu. Možete ovom znaku reći sve tajne, ali skrivene fantazije i fetiše. Škorpioni su spremne pričaju otvoreno o svemu i neće vas osuđivati ​​nikada.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €