24sata-astro

Pluton planet-planet preporoda, obnove i transformacije

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

PLUTON
Ključne riječi: Ponovno rođenje, Obnova, Promjena, Transformacija
Bogovi: Pluton (rimski), Had (grčki)
Tarot: Sudnji dan Presuda
Simbolizam: ključ, nagli rasplet, dobra vijest

Kao i drugi vanjski planeti, Pluton je otkriven ne baš tako davno 1930. Pluton je planet preporoda, obnove i transformacije. Nema iznenađenja, jer je to planet Plutona / Hada, Boga smrti i podzemlja. Često je smrt povezana s velikim promjenama i novim počecima.U Tarotu, kartiu Sudnjeg dana ili ispitivanje vlada Pluton. Ovo se dobro uklapa jer Tarot karta Sudjenje ima slično značenje za Pluton: to je karta transformacije i prilike koje mijenjaju život i koje nisu za one plašljiva srca.Kako predstavlja smrt, postoje mnogi simboli koji odgovaraju Plutonu. Ovi simboli (uključujući i životinje s više glava) simboliziraju obnovu i promjene. Međutim, simbol koji se najviše koristi – i koji ćete najčešće vidjeti u snovima – je simbol nara.U grčkoj mitologiji Had je Perzefonu odveo sa Zemlje i doveo u svoj podzemni svijet. Na kraju je spašena. Međutim, budući da je konzumirala sjeme nara, nije mogla napustiti podzemni svijet nikada. Trećinu godine Perzefona se mora vratiti u Had i to uzrokuje da svijet uranja u tamu (zimski mjeseci). Stoga su narovi simboli smrti, zime i podzemlja.To to savršeno korenspordira sa tumačnja karte ispitivanje u svezi s Plutonom. Međutim, među nekim znanstvenim krugovima Pluton se pretala smatrati planetom te su ga i mnogi astrolozi izbacili iz sustava pručavanja kao i njegovog utjecaja na čovjeka. Kako god, neosporna je činjenica utjecaja i vladavaine Plutona osobito na području mračnih strana ljudskog života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM