24sata-astro

Pitaj astrologa Njemačka

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Natalna, karmička, horarna astrologija, kako napraviti pravi izbor? Iako mnogi ljudi znaju za razne vrste grana astrologije, pitanje mnogih korisnika je kako dobiti detaljne informacije za astralne teme u pravom kontekstu. Pitaj astrologa telefonom jedan je od načina da se analizira obilje planetarnih aspekata na individualnom planu. Sveobuhvatno veliki broj različitih tehnika daju vrijedna saznanja, samo ukoliko se grafikon protumači na pravi način. Zbog toga, pitaj astrologa telefonom telefonom spada u jednu od najčešćih opcija unutar astroloških konzultacija.

Ono što je najčešće prisutno u savjetovanju na opciji pitaj astrologa telefonom je natalna astrologija, čije tumačenje podrazumijeva analizu natalne karte, odnosno horoskopa. Zbog svojih brojnih prednosti, ovaj koncept konzultacija – pitaj astrologa, može pomoći svakome da dobije odgovor na mnoga pitanja na najbolji mogući način. No, kako najbolje iskoristiti prednosti opcije pitaj astrologa? U tom smislu, potrebno je dati točan datum, vrijeme i i mjesto svog rođenja. Nakon toga detaljno opisati što se trenutno događa, stavljajući askcenat na ona područja gdje su se dešavale važne promjene ili gdje postoji težnja da se sazna kada će doći do razvoja događaja. Na taj način kroz opciju pitaj astrologa biće predočeni svi oni važni aspekti koji ukazuju na nove okolnosti, iznenađenja, neočekivane situacije ili pomak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK