24sata-astro

Pitaj astrologa Njemačka bilo koje pitanje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Iako danas, astrologija koja je svima dostupna, veliki fokus stavlja na mnogobrojne detalje bilo da je riječ o natalnoj ili nekoj drugoj vrsti tumačenja, u davnim vremenima, pitaj astrologa bila je prožeta drugačijom formom u smislu određenih saznanja. Kao primjer toga, može se navesti da je u antičko vrijeme prednost kroz tumačenje najprije stavljano na osnovne osobine i karakteristike, ali i specifična pitanja da će doći do pobjede nad neprijateljima.

Kroz svoju evoluciju, astrologija kao moćna disciplina se razvijala u smislu tehnika, medotologije, što je doprinijelo da u suvremenom svijetu imamo mogućnost izbora određenog astrologa ili odabir opcije pitaj astrologa telefonom. Zato danas prilikom postavljanja pitanja imamo mogućnost da saznamo koji je dan najbolji za vjenčanje, koju boju odjeće izabrati određenog dana, je li povoljno putovati u inozemstvo u izabranom terminu, kada su najbolje mogućnosti da dođe do pozitivnih preokreta, itd. Sve ovo daje brojne prednosti svim korisnicima.

Svako tumačenje natalnog grafikona ili odabira neke druge vrste astrološke konzultacije na opciji pitaj astrologa telefonom zahtjeva profesionalan pristup, veliko znanje i stručnost odabranog konzultanta. Budući da natalni grafikon identificira točnu poziciju planeta u “prijevodu” tumačenja aspekata spajaju se sve važne činjenice koje daju prave smjernice osobi za dalje. Ukoliko na opciji pitaj astrologa telefonom osoba želi samo odgovor na pitanje vezano za pojašnjenje detalja, onda se koristi horarna astrologija u kojoj se tumači karta u trenutku kada je određeno pitanje postavljeno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM