24sata-astro

PARE KOD NJIH NIKADA NISU PROBLEM! Horoskopski znakovi koji NAJVIŠE ZARAĐUJU

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovi znakovi koriste svoju urođenu inteligenciju, kreativnu crtu ličnosti i snalažljivost, kako bi zaradili basnoslovne iznose novca ….

Astrolozi su na temelju odgovora i plaća koje zarađuju pripadnici različitih horoskopskih znakova došli do zanimljvih otkrića i tako se ispostavilo da Bikovi, Škorpioni, Lavovi i Rakovi u prosjeku zarađuju više od 100 tisuća dolara mjesečno, što je više od bilo kojeg prosječnog primanja.

Mnogi astrolozi povezuju novac s drugom i osmom astrološkom kućom kojom vladaju Bikovi i Škorpioni, tako da ne čudi što su se ova dva znaka našla na listi najbogatijih.

Bik

Mnogi Bikovi pod utjecajem Venere razviju profinjeni okus, te je luksuzan život za njih potreba koja će im stvoriti osjećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vrijedni Bikovi imaju smisla za upravljanje svojim novcem, te neće sebi dozvoliti nepotrebno rasipanje.

Škorpion

Škorpion također traga za udobnim životom, što im urođene sposobnosti investiranja najčešće i omoguće. Zbog moćne energije čak i najskrivenije želje Škorpioni mogu postati stvarnost.

Lav

Lavovi žele ih primijete i poštuju i vrlo često to i postižu. Njihov energični nastup je nešto što će svi zapamtiti i zbog čega će ih prosto obožavati. Ovakav društveni ugled ih često iziskuje mnogo novca jer će Lavovi ulagati velike svote kako bi financirali svoju garderobu, poklone i raskošne večere za bliske osobe. Međutim, prirodne liderske sposobnosti koje posjeduje ovaj horoskopski znak će mnogim Lavovima osigurati visoke pozicije u različitim tvrtkama, te se njihovo bogatstvo često brže uvećava nego što se rasipa.

rak

Požrtvovane Rakove pokreće želja da osiguraju svoju obitelj i brižno urede svoj dom. Kako bi to postigli, oni će razviti svoju radnu etiku i ambiciju, te će ova želja uskoro postati stvarnost. Vrijedni i uspješni Rakovi će najčešće nastaviti svoj život skromno, uživajući u blaženstvima i sigurnosti koje su sebi obezbijedili.
Sajt CareerBuilder je u svojoj studiji došao do saznanja koji horoskopski znaci uglavnom najmanje zarađuju. Na vrhu liste znakova kojima zvijezde i nisu nešto naklonjene se nalaze Vodenjaka i Jarčevi koji u prosjeku zarađuju ispod 35 tisuća dolara.

Vodenjak

Maštovite Vodenjaka često slijede svoje ideale, ne pristaju na kompromis između želja i stvarnosti, a taj raskorak se uočava i na njihovom financijskom polju. Zbog svoje želje za idealima, ovi znakovi će često pronaći posao u javnom servisu ili humanitarnom radu koji će ih činiti zadovoljnima, ali će im donijeti i plaće koje su nešto ispod prosjeka.

Jarac

S druge strane Jarčevi teže priznanjima i ugledu u društvu, pa se često mogu naći na čelu mnogih neprofitnih organizacija. Ovo naravno ne znači da će svi Jarčevi i svih Vodenjaka biti potpuno neuspješne na svom financijskom planu, jer na svjetskoj sceni možemo vidjeti i mnoge uspješne pripadnike ovih horoskopskih znakova.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM