24sata-astro

OVO JE najsebičnije PRIPADNIK ZODIJAKA, a evo kako se slaže s ostalim znakovima

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mnogi astrolozi tvrde da je Ovan najsebičniji znak u horoskopu! Međutim, kompatibilni partneri uživat će u njegovoj strasti i energiji … a evo s kim će se Ovan najbolje složiti.

Ovan i Ovan

Kada se vas dvoje nasamo sretnete, vi nikako ne gubite vrijeme! Istog trenutka vas obuzima strast jer niste spremni za platonske veze. Ako se odlučite na dugu vezu ili brak, sigurno se nećete dosađivati ​​u spavaćoj sobi. Vas dvoje ste dva plamena koji jedva čekaju da se spoje i gore zajedno. Nije dobro ako radite u istoj tvrtki, jer je za vas ključno da neko vrijeme budete razdvojeni pa da se opet sretnete. Desiće se i da se posvađate samo da bi se u krevetu brzo pomirili. Dok oboje gorite, dobro je. Međutim, ako strast počne jenjavati kod samo jednog partnera, drugog će početi muči ljubomora.

Ako su loši aspekti Marsa, svađe počinju ranije i obično slijedi raskid. Zato u početku treba dogovoriti podjelu rada, usmjeriti zanimanja, obaviti recipročne akcije, posebno u upravljanju domaćinstvom. Držite se tog dogovora – ako je kuhinja “njena”, “on” ne treba da njuška po njoj. I obrnuto. Vi ste uvijek vruća tema – do te mjere da treba dobro isplanirati romantični kutak – neka spavaća soba uvijek bude svježa pa čak i prohladna!

Ovan i Bik

Ovdje je problem u tome što vi sve volite raditi brzo, dok vašem partneru više prija jedan sporiji tempo. Da biste mogli živjeti zajedno, morate se prilagoditi jedan drugom. Ali to može biti vrlo teško, zato što su vaši temperamenti sasvim različiti. Stvar se može popraviti ako je muškarac Ovan, a žena Bik. U seksu se također razlikujete jer vi više žustru strast, dok je vašem partneru potrebna nježnost i taktičnost. Vi, kao plamen, treba gorite dugo da bi zagrijali partnera kao grudvu zemlje.

Topla grudva će tada još dugo poslije toga zadržavati toplinu. Razlike među vama su velike i treba ih dobro proučiti da bi se nekako usaglasile. Vi kao plamen ste brzi i idealni, dok vaš partner kao grudva zemlje je spor i materijalan. Međutim, za praktični život to se da lijepo iskoristiti: vama čekić, a partneru blagajna. Vi radite i štedite, a partner pametno i umjesno troši. Vaš erotski spoj može biti odličan ako se vi suzdržavate a partner forsira, jer inače vrhunac seksualnog odnosa najčešće nije istovremen, ili ga uopće nema. Vi ste nježni i vreli, a partner može biti spor i hladan. Horoskop Bika će u ovoj vezi trpjeti.

Ovan i Blizanci

Vi se nikada nećete dosađivati ​​u društvu sa svojim partnerom. I jedan i drugi volite da flertujete. Ako muškarac Ovan a žena Blizanac, zajedno možete učiniti mnogo stvari. Ako je obrnuto, radi se o dobroj kombinaciji, zato što vašem partneru odgovara tako aktivna i prodorna žena, kakvi ste vi. Oboje uživate u borbama kako intelektualnim tako i erotskim. Vi se kao plamen na vjetru razgor pa ugasite, a postoji opasnost i od požara. Znači, treba paziti na mjeru. Ali gdje ima vaš vatre postojat će i partner u vidu dima. Vaša dva tipa se brzo otkriju i povjere, a ljubav na prvi pogled nije bez opasnosti. Vi nećete biti zadovoljni u toj vezi, a nestabilnom je najviše čini brzopletost i površnost vašeg partnera.

Za održavanje ovakve veze dobro je da raspodijelite posao: vi stvarate, okretni partner sve evidentira, uspostavlja veze i rukuje dokumentacijom. Vaša će veza biti često na rubu raskida – ali ako je riječ o istinskoj ljubavi, čeka vas sretna zajednička starost.

Ovan i Rak

Vi ste izuzetno privlačni svom partneru, ali, na žalost, postoji realna mogućnost da ta veza ipak ne bude uspješna. Vaš partner nikada neće preći preko vaših flertova, a vi, s druge strane, niste u stanju podnosite česte partnerove suze. Vi biste možda i mogli živjeti zajedno samo kad bi uspjeli pobijediti svoje prirode. A to je, ipak, suviše veliki zahtjev.

Vaš uporedni horoskop govori da se u seksu izvrsno slažete ali, na žalost, partner od vas traži mnogo više: vjernost i nježnost. Vi mu to baš ne možete pružiti. Vas dvoje ste kao vatra i voda na izvoru! Ali vaša vatra se tom vodom ne da ugasiti. Osjećaji su vam neusklađena i trpite oboje. Nemate iste stavove ni po pitanju kuće ili stana, roditelja i domovine, tako da su sukobi neminovni. Izvana to izgleda dobro, kao osvijetljen izvor. Iznutra se može pomoći ako vas vežu djeca. Sreća je što vaš partner ume dugo trpjeti pa stvar među vama još nekako funkcionira Strast vas ne veže, jer se nejednako zagrijavate. Vaši vatreni osjećaji i vodeni, dubinski osjećaji vašeg partnera nikako da se iznutra usaglase, i na kraju lonac prekipi. Ako su erotski potencijali kod vas jače naglašeni, vi ste taj koji će prvi izdati.

Ovan i Lav

Ovo je idealna kombinacija. Sjajno se slažete u svemu: u seksu, u načinu zabavljanja, u mišljenju i ambicijama. Vaš partner voli sve što ima bude najbolje – zbog toga je i odabrao vas. Ukoliko vas izabere, neće pogriješiti. Vaš seksualni život će biti uzbudljiv, ali i harmoničan. Brak koji sklopite mogao bi dugo trajati. Vas dvoje, kao plamen i svjetlo, svuda idete zajedno i bojazni nema. Imate zajedničke akcije i ambicije i sve to unapređuje brač] ni život, jedan drugog gurate na viši stupanj svjetla i časti.

Eros je kod vas dvoje uredan i čist, postoji međusobna nenametnuta vjernost, postigli ste jasan poredak u poslovima i odnos u polovima. Ljubljenje i seksualni čin su kod vas dvoje pravi prirodni fenomeni a međusobna veza postaje prirodna dužnost. Nema među vama previše ljubljenja, seksualni odnos vam je intenzivan i istovremen, do kraja dovršen, pa iako kratak ostavlja dugi osjećaj ugode i lijepe uspomene. Kako je vaš uzajamno povjerenje podjednako i čvrsto, brzo prelazite na dnevne zadatke.

Ovan i Djevica

Ova kombinacija nije baš idealna, ali nije ni tragična. Iako će vaš prilaz u principu nervirati vašeg partnera, ni vi baš nećete biti prezadovoljni svojim izborom: nećete partneru oprostiti stalnu kritičnost i cepidlačenje. Vi u seks ulazite srcem i svim osjetilima, dok je partner i tu promišljen. Idealna kombinacija bi bila kada bi se partner malo raskravio i pokušao potisnuti svoju stidljivost. Vi kao vatra slabo zagrijavate morski žal, malo pijeska će ugasiti vatru sigumije od vode.

Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da je odnos kod vas dvoje je delikatan, postoji intelektualni nesklad i teško usaglašavaju međusobne poglede i htijenja, često zbog nervoze ili bolesti. Vi ste osjetljivi na prigovore vašeg partnera, koji to potkrepljuje dokazima. Ako Djevica muškarac, lako će podleći volji Ovna i postati papučar, koji će dosadno zabadati nos u kuhinju. U intimnim odnosima teško je među vama usuglasiti brzinu i toplinu.

Ovan i Vaga

Vaš odnos bi mogao izgledati kao odnos između Tarzana i Jane. Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da se vas dvoje međusobno prepoznajete po snažnom erotizmu kojim zračite. Kada se nađete, vi ćete uživati ​​u svakom zajedničkom trenutku. Ali, ako je vaš seksualni odnos sjajan dok traje, to se ne bi moglo reći za vaš zajednički život. Pošto ste vi sebični, nećete biti u stanju ispunjavate sve želje razmaženom partneru. U svakom slučaju, kada je ovakva veza u pitanju, bolje je da je muškarac Ovan.

Vašem plamenu može biti ugodno na partnerovom lakom vetrići – jedan potiče drugoga. Međusobna igra je laka, emotivna i erotska veza su zanimljive. Međusobni kontakti su vam usmjereni i među vama postoji nježna pažnja i povjerenje. Vi ste osjetljivi na prigovore a vaš partner na provokacije, vi ćete lako stvar dramatizirati, a vaš partner će teže stvar zataškati. Zato vam je veza u mladosti kritična ali zato u starosti sigurna. Maženje i predigra su vam važniji su od glavnog čina, a kraj se može opisati kao spoj vatre i slame.

Ovan i Škorpion

Ovdje je jedno sigurno: kada se vas dvoje sretnete – vi vatreni, a partner vodeni znak – ili će se vatra ugasiti ili će se voda pregrijati. Vas dvoje imate jednu zajedničku stvar: vaš vladalac je Mars. Vaš uporedni horoskop govori o tome da je vaša veza puna strasti, uživanja, ali i perverzija u seksu. Vaš seks, također, može biti brutalan. Problem je u tome što je partner rafiniran u svojim željama i postupcima, dok se to ne bi moglo reći za vas. Da bi ova veza bila

uspješna, morate oboje posvećivati ​​pozornost željama partnera. Bolje je kad je žena Škorpion a muškarac Ovan, nego obrnuto. Vatra plamti uzbrdo, rijeka nadire nizbrdo kakav tu može biti spoj i suglasnost ?! Strasti imate na pretek, to je u mladosti kao željezo i magnet. Tek kasnije se ispolje dva zla, vatra i voda, oba silovita i svaki hoće da on dirigira, ne podnoseći diktat drugoga. Zbog dokazivanja jačine strasti, u mladosti se nadmećete do iznemoglosti, pa to vodi do lošeg seksa, a prigovori u spavaćoj sobi brzo će razoriti brak. S puno međusobne smirenosti ovdje bi se razigrao divan odnos akt, ali uvijek se jedan plaši šta će reći onaj drugi. Od požara ispari potok, a rijeka ugasi vatru.

Ovan i Strijelac

Ova veza je astrološki odlična, jer vašem temperamentu izvrsno odgovara partnerova kondicija. Partner je miroljubiv i lako će podnijeti mnoge vaše zahtjeve. Sve što budete radili zajedno, biće s mnogo entuzijazma i optimizma. Idealna je varijanta muškarac Ovan i žena Strijelac. Ni obrnuta kombinacijama nije loša, zato što je žena Ovan jedna od rijetkih koja može nositi s muškarcem Strijelcem. Ona će mu dodati malo svoje energije i žustrine.

Kako u seksu, ovi znaci, također, mogu ostvariti, sjajnu i punu razumijevanja, dugotrajnu bračnu zajednicu. Vi kao plamen i partner kao žar ne možete jedan bez drugoga. Vezuju vas međusobna toplina i sjaj, idealizam, optimizam i oduševljenje. Oboje cijenite ljudski poredak, nadopunjavaju se duševno i shvaćate tjelesno.

Ovan i Jarac

Vas dvoje možete dobro funkcionirate, ako je, primjerice, vaš partner direktor poduzeća, a vi njegov podređeni! Nevolje, međutim, počinju u spavaćoj sobi: i jedan i drugi imate “rogove”, pa bi vaš seks prije mogao ličiti na borbu rivala nego na vođenje ljubavi. U seksu, horoskop vašeg partnera govori o tome da je on na neki način konzervativan, dok ste vi stalno skloni eksperimentiranju. Na kraju ni jedan od vas neće biti do kraja zadovoljan!

Stvar se može nekako popraviti ako je muškarac Jarac, a žena Ovan, obratno, bilo bi opasno. Vi kao plamen i partner kao kamen, to je rima, ali opasna. Kao staviti lako i toplo na tvrdo i hladno? To su toliko značajne razlike da se na prvi pogled ne preporučuju. Međusobnu vezu ćete inače teško ostvariti, a još teže je održavati; odnosi vam mogu biti zadrti, jedan drugom ćete htjeti nametnuti svoju volju i može doći i do teroriziranja, i djeca će vam biti svojeglava. Vi se obično prvi odlučujete da dokrajčite tu situaciju. Vaše ljubljenje je kao kamen u plamen.

Ovan i Vodenjak

Vašem inteligentnom partneru odgovaraju vaša vitalnost i energičnost. Kada se sretnete, nećete nikada imati tajni jedan pred drugim. U vašem odnosu vladaju iskrenost i povjerenje. Ovaj odnos ne traži ljubomoru ni s jedne strane. Vas će zabavljati i privlačiti partnerova avanturistička priroda. Vaš seksualni odnos je zadovoljavajući, ali bez velikih uzbuđenja. Na prvi pogled vaš spoj je veličanstven. Kao munja, jer ste vi plamen u partnerovom oblaku.

Ali isto se tako taj spoj brzo i gasi. Nakon prvog djeteta vatru će oblak pokriti, a odnos među vama može ponekad očuvan jedino radi djece i svijeta, na umjerenoj distanci. Još jedan razlog može dovesti do raskida: ako vam partnerom bude nevjeran. Međutim, vaš uporedni horoskop pokazuje i da veza može ostati trajna, utemeljena na istinskoj bliskosti i obostranoj spremnosti da se oduprete predrasudama.

Ovan i Ribe

Iako na prvi pogled vaša veza izgleda nezamislivo, vas dvoje se ipak možete složiti. Horoskop vašeg partnera ukazuje da on obožava erotiku i često se predaje egzotičnim i seksualnim fantazijama, a vi ste, kao što je poznato, osoba koja se najviše zanima za seks. Međutim, konflikti među vama nastaju zato što vi niste u stanju zadovoljiti potrebu partnera za romantikom. U odnosu na tananu duševnost partnera, skoro da vas mogu opisati kao grubu osobu. Uspjeh ove veze ovisit isključivo o vrsti vašeg partnera: ukoliko je više prizeman, moći će lakše pratiti vašu energičnost.

Vaš plamen na partnerovom moru je živa romantika. Vi niste u stanju dostignete kontrolu duševne dubine vašeg partnera, as druge strane, partner se posvećuje nekom nejasnom idealu. Ako među vama postoje, opasne su vjerske i ideološke razlike. Vi obično prigovarate zbog neurednosti, a partner zbog pedanterije. Sreća je što partner ume da trpi, čak i kad je odvojen u postelji ili od stola. Ako nježna Riba uspije sagleda duboke emocionalne potrebe i nesigurnosti Ovna, oprostit će mu sve, pa čak i emocionalno zanemarivanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM