24sata-astro

Ovnovima poslovnu priliku iz snova, Vagama nezadovoljstvo

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Blizance očekuje buran mjesec, dok slobodne Škorpioni mogu pronaći partnera na nekim javnim mjestima!

Ovan

posao

Ako ste do sada samo maštali o velikim poslovnim promjenama, tijekom ovog razdoblja bit ćete u prilici da svoje snove i ispunite. Sreća je na vašoj strani, naročito na polju financija. Mjesec vladavine Ovna počinje velikim vatrenim trigonom, Marsa i Saturna sa Suncem i Mjesecom, što znači da vas očekuje mnoštvo pozitivnih događaja. Okolnosti će naročito biti naklonjene onima koji imaju privatne poslove, jer će moći svoje usluge podići na neki viši nivo. Ako niste te sreće da imate privatni biznis, onda imate šanse da napredujete, da se pokažete i dokazati svoje kvalitete. Ovih dana imate šansu promijeniti svoj život na bolje, pokrenuti neki nov projekt čije pozitivne rezultate ćete vidjeti već tijekom proljeća. Ne sumnjajte u svoje ciljeve, budite im dosljedni i idite ka njima. Zaboravite na izgovore, prihvatite savjete bliskih osoba. Moguće je da će neki od prijatelja imati veliki utjecaj na vaš poslovno-financijske rezultate!

ljubav

Zaljubljeni ovog mjeseca mogu opustiti, uživati ​​u svojoj ljubavi i da izbace sve nepotrebne sumnje iz glave. Moguće je da će u vašim vezama biti nekih sitnijih promjena. Ne brinite, nećete promijeniti partnera, daleko bilo, nego ćete uspostaviti bliskiji, dublji odnos i otvoreniju komunikaciju. Ne bojte se toga, te promjene će se dogoditi kada zvijezde požele u vašu vezu unesu malo dinamičnosti, a ishod će sigurno biti pozitivan po vas. Slobodno se prepustite emocijama, ne dopustite da vas bilo što ograničava u ljubavi! Ako ste sami, ovo i nije baš najbolje razdoblje za pronalaženje srodnih duša, pa se koncentrirajte na druženje s bliskim prijateljima i obitelji. Moguće je da tijekom ovog mjeseca upoznate nekoga s kim ćete kasnije ostvariti vezu. Sve u svemu, i ako ljubavi nema, ne brinite. Uživajte sa prijateljima, radite stvari koje volite.

Zdravlje

Ožujak vas ostavlja u dobrom zdravlju a ni tijekom travnja nećete imati neke ozbiljnije zdravljstvene probleme. Sitnije tegobe ćete brzo i učinkovito uspjeti riješiti. Izbjegavajte stresne situacije, ugodite sebi, slušajte glazbu koju volite, mislite pozitivno.

Bik

posao

Početak razdoblja vladavine Ovna je interesantan zbog boravka Venere u znaku svoje egzaltacije. To “u prijevodu” znači da imate velika očekivanja, ali ne i dobre rezultate. Mnogi vaši planovi nisu realni, bar ne u ovom momentu, a idealizam i maštanje o uspjehu nisu dovoljni. Tijekom ove faze budite oprezni prilikom sklapanja novih poslova, jer biste u protivnom mogli da se suočite s promašajima. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je prvi tjedan travnja i najbolje bi bilo da se strpite sa donošenjem važnih odluka. Ako tražite novi posao, ni slučajno ne napuštajte staro radno mjesto krajem mjeseca, a ukoliko imate ispitne rokove, dajte sve od sebe da se za ovaj period pripremite što je bolje moguće. Samo velikim zalaganjem uspjet ćete uspješno prebrodite ovaj krizni period i izbjegnete loše rezultate i ocjene. Financije, također, neće biti na zavidnoj razini tijekom ožujka, pa prištedite na čemu god možete i ne ulazite u nepotrebne troškove.

ljubav

Pošto ste u prethodnom periodu riješili sve ljubavne probleme i dileme, sada možete odahnuti i uživati ​​u harmoničnom odnosu. Jake emocije, obostrano razumijevanje i slaganje, glavne su karakteristike ove faze. Muški pripadnici znaka bi trebalo da obraduju svoje ljepše polovne čak i ako nemaju specijalan povod. Damama rođenim u ovom znaku savjet je da poljubac uzvrate poljupcem, na zagrljaj zagrljajem, na ljubav ljubavlju. Ponašajte se prema vašem partneru onako kako se i on ophodi prema vama ili budite bolji ako je to moguće. Ne ustežite se u iskazivanju pažnje. To se osobito odnosi na one koji nikako ne uspijevaju obiteljski život organiziraju na harmoničan način. Ako ste po prirodi čangrizavi ili nedovoljno autoritativni, potrudite se da svoju poziciju sagledate iz drugog kuta.

Zdravlje

Ojačajte imunitet na vrijeme ako ne želite kasnije imate probleme s virusnim infekcijama. Tijekom ovog razdoblja mogući su zdravstveni problemi izazvani pojavom pijeska ili kamenčića u bubrezima ili žučnim kanalima. Može se dogoditi da se nešto pokrene i izazove akutne napade.

Blizanci

posao

Svi koji su tijekom prošlih mjeseci imali neka burnija dešavanja sada mogu odahnuti i uživati ​​u mirnijem razdoblju na što ukazuje prisustvo vladajuće planete, Merkura u znaku Riba. Ali kad za par dana prijeđe u znak Ovna, mogući su novi konflikti, svađe s kolegama i ravnateljima, pa čak i veći problemi. Srećom, sve neugodnosti prestaju početkom travnja. Ovo će biti dobar period da se opustite na poslu, da ne razmišljate o stvarima za koje tu nema mjesta, i da se koncentrirati samo na ono od čega živite. Dajte sve od sebe da ovo bude samo početak jednog dobrog poslovnog razdoblja na koji već dugo čekate, a koji će vam itekako dobro doći. U vrijeme do 31. ožujka netko vas može nagovoriti da pristanete na nešto od čega nećete imati mnogo materijalne koristi i zato nemojte biti naivni. Mnogi će se okoristiti o vas ili će pokazati želju za zajedničkim radom da bi od toga profitirali. Što se tiče financija, situacija je nepromijenjena. Osobe u znaku Blizanaca koje se bave privatnim poslovima biće u prilici da sklope nove poslove. Ako sve ne ide onako kako želite, budite strpljivi.

ljubav

Ovo bi mogao biti vrlo buran mjesec. Tijekom ovog razdoblja mogli biste se suočite s kompliciranim emotivnim situacijama koje ne mogu tako lako riješiti. Za sve je kriva Venera u znaku Riba, pa će ovaj mjesec biti negativniji na emotivnom planu. Možda ćete i vi postati zahtjevniji u odnosu prema partneru, ali svejedno, ishod može biti problematičan. Morat ćete donesete nekoliko teških odluka koje bi mogle imati presudan utjecaj na budućnost vaše veze. Sve u svemu, tijekom ovog razdoblja bit ćete vrlo izbirljivi. Vrijeme je da preispitate svoje želje i budete realniji. Slobodni pripadnici znaka će imati priliku da nađu skoro idealne osobe, ali zauzete.

Zdravlje

Moguće su uobičajene sezonske tegobe, ali to nije nešto oko čega bi trebalo da se brinete. Pazite na prehranu, unosite što je više moguće vitamina, budite fizički aktivniji. Nema razloga da se brinete za budućnost.

rak

posao

Ovo je razdoblje za brze poslovne odluke ali i za veliki oprez. Razdoblje počinje Mjesecom u znaku Lava, što je svim Rakovima polje financija, pa će i vaš angažman biti usredotočen na novac. Moguće je da ćete tijekom ovog razdoblja morati preuzeti i tuđe obveze, što će vas dodatno opteretiti. Vi ste inače sasvim fer timski igrač, i uglavnom ste uvijek spremni pomoći drugima, ali već ste na izmaku snaga. Financijski ne stojite loše, mada uvijek može biti bolje. Ako imate poslove “sa strane”, potrudite se da sve što radite bude legalno, pošto je moguća provjera poreza. Iskoristite priliku za usavršavanje. Imat ćete mogućnosti da svoje kvalifikacije podignete na višu razinu. Mars i Venera pozitivno utječu vašu karijeru i potiču vas da budete ambiciozniji. Ipak, računajte na konkurenciju, na odnose koji imaju formu nadmetanja. Poslovni uspjesi će pratiti i dobre financije tijekom ovog mjeseca, posebno do kraja druge dekade mjeseca.

ljubav

Na ljubavnom planu sve vam ide od ruke. Voljena osoba čini sve što može sačuvati haermoniju u vezi, a vi uživate u njenom trudu. Čini se da vas je previše uljuljkali i razmazila, pa kad bi vas pitali da li ste zaljubljeni, ne biste znali što odgovoriti. Normalno je da zaljubljeni ljudi skidaju zvijezde s neba za svoje voljene, ali i druga strana mora malo da se potrudi. Već sredinom travnja bit će jasnije da li je to veza o kakvoj ste maštali. Budite spremni na kompromise, to je jedini način da svoj ljubavni život držite pod kontrolom. Sa Ribom, Lavom, ili Vodenjakom možete imati kompliciran odnos. Strijelac vam je trenutno jedini zaista lojalan znak koji će biti spreman da svoje planove i želje podredi vašim. Ako ste sami, više izlazite, družite se, usavršavajte komunikaciju, jer uskoro slijedi razdoblje kada nećete moći se obranite od udvarača. Pazite koga birate.

Zdravlje

Pomalo ste bezvoljni, energija vam se spustila na opasno nisku razinu. Zapostavili ste zdrave navike, jedete što stignete, a pritom ne uzimate suplemente. Ožujak je izuzetno prevrtljiv mjesec, a ni travnja nije bolji, zato ojačajte imunitet na vrijeme.

Lav

posao

Očekuju vas velike promjene na poslovnom planu, pa bi bilo dobro da se psihički pripremite za drugačiji ritam rada. Budući da niste zadovoljni trenutnim položajem, promjene su svakako dobrodošle. Moguće da će vam u početku sve izgledati teže, ali vremenom ćete se naviknuti. Financije su vam trenutno zamrznute, a sav novac ide na osnovne troškove. Inače niste od onih kojima novac lako klizi kroz prste. Pomračenje u vašem polju karijere moglo bi vas potaknuti da budete borbeniji. Uostalom svaka kriza je ujedno i šansa. Pazite samo da ne zakomplikujete sebi život bez potrebe. Nikakva improvizacija ili površnost neće se tolerirati. Suradnja sa strancima, posebno s onima iz dalekih prekooceanskih zemalja donijet će vam satisfakciju kako profesionalnu tako i moralnu ali će vas to koštati. Oko 2. travnja možete dobiti primamljivu poslovnu ponudu koju ne bi trebalo olako odbaciti. Ipak, prije nego što bilo što potpišete, konzultirajte se sa iskusnijima od sebe. Pažljivo proučite dobre i loše strane novog poslovnog aranžmana.

ljubav

Romantična osoba poput vas teško podnosi samoću. Važno vam je da uvijek imate pored sebe nekoga tko će vas gledati zaljubljeno i uživati ​​da s vama dijeli nježnosti. Vaša neutaživa potreba za bliskošću tjera vas da se borite čak i za vezu bez budućnosti jer se svemu predajete bezrezervno. Nada je vaša vodilja. Ipak, morate priznate da vas trenutna veza ne ispunjava srećom. Dok se vi trudite da na svaki način udovoljite partneru, on samo uživa u vašoj pažnji i ne pada mu na pamet da i sam nešto poduzme. Možda on ni ne sluti da nešto nije u redu. Bilo bi dobro da iskreno porazgovarate o svemu i otvoreno mu kažete što vam smeta. U protivnom, bit ćete frustrirani i nezadovoljni.

Zdravlje

Nestabilno proljetno vrijeme negativno djeluje na vas, čini vas neraspoloženim i troši Trošt vašu snagu. Ako se uskoro ne trgnete i ne poradite na sebi iznutra i izvana, bit ćete izloženi svakakvim boleštinama koje će vas zarobiti u krevet. A to je ono što najmanje želite. Zato ojačajte obrambeni sustav. Nakon 10. travnja bit će bolje.

Djevica

posao

Početak travnja nagovještava povoljan razvoj financijske situacije. Imate mnogo korisnih ideja za nove projekte, pa bi bilo dobro da iskoristite trenutnu “dobru konstelaciju” za ostvarenje većih ciljeva. Razgovarajte sa svojim suradnicima i nadređenima o eventualnim promjenama koje bi mogle poboljšati kvalitetu vaših usluga ili proizvoda. Budite otvoreni i za dobronamjernu kritiku. Ako ste u svijetu trgovine, posao donosi dobar prihod, ali bilo je i boljih dana. Prelaskom Merkura u znak Ovna, inače vašu osmu kuću, na vidiku je dobra zarada, i to ozbiljna suma. U svakom slučaju, bez obzira na profesiju, možete se nadate većem priljevu novca. Tempo posla će mnogo ovisiti od vaše želje da se financijski stabilizujete. Povećanje zarade motivirat da više radite, ali pazite da se ne pretvorite u stroj. Bilo kako bilo, svari će krenuti na bolje. Tijekom ovog razdoblja bit će naglašeni kontakti s inozemstvom, kao i poslovi vezani za kulturu i obrazovanje.

ljubav

Niste od onih koji vole voditi glavnu riječ u vezi, ali ne odgovara vam ni potčinjen položaj. Najviše bi vam odgovaro netko sličan vama. Iako bi to bila naprosto ubojita kombinacija, bilo bi lijepo da je ponekad doživite. Trenutno ste u finoj vezi, sve je slatko i sve ide glatko. Ali vi želite pojačan izazov i pomalo dramatike. Ipak, nema razloga da bilo što mijenjate. Vaš partner ispunjava većinu vaših kriterija, ai sami znate da idealna osoba nema. Ovog mjeseca ništa značajnije se neće događati na ljubavnom planu, ali uskoro će doći vrijeme da odlučite što dalje. Budite iskreni prema sebi i partneru. Ako ste se umorili od nećkanja, razvlačenja i nejasnih signala, napravite pauzu. Godit će vam samoća. Uživajte u svom miru.

Zdravlje

Žalite se na bolove u donjem dijelu kralježnice, koji trpi pritisak jer previše sjedite. Ojačajte leđne i mišiće stražnjice jer oni drže kralježnicu. Prijala bi vam i masaža cijelog tijela.

Vaga

posao

Trenutni položaj planeta ukazuje na to da bi trebalo da se urazumite i naučite skromnosti. Neće biti ni povišica plaće niti bilo kakvih drugih dobitaka neko vrijeme. Vladaće zatišje na financijskom planu i to do sljedećeg mjeseca. Zato budite oprezni jer postoji opasnost da se slučajno povrijedite i odete na bolovanje što bi još više umanjilo vaš prihode. Damama se savjetuje da izbjegavaju previsoke potpetice, a muškarcima da paze na prvi ili posljednji stepenik. Ukoliko ste u škripcu možete dobiti neočekivanu financijsku potporu od nekog tko je duže vremena oklijevao da vam izađe u susret, ali sada je riješio da promijeni stav. Loš aspekt Saturna i Merkura ne ojačava vaš pozicije u društvu i stanje na bankovnom računu, posebno bez pomoći poslovnih partnera. Sa prelaskom Merkura u znak Ovna, aspekt dobiva na kvaliteti, a vama stiže pomoć. Budite strpljivi.

ljubav

Sujetni ste i neugodni, pa voljena osoba polako gubi strpljenje s vama. Progonite je i ispitujete o svakom koraku. Vaše nezadovoljstvo leži duboko u vama. Moguće je da ste potajno zaljubljeni u vrlo blisku osobu. Sve to se konfrontira s vašim stavovima, ali buja u vama i ne da vam mira. Ta osoba je i duplo mlađa ili duplo starija od vas. Uskoro ćete imati susret s njom, i vaš nekontrolirano držanje bit će vrlo upadljivo. Poljubac na rastanku mogao bi izazvati plimu emocija. Osoba s kojom ste u vezi neće ništa primijetiti. Čak i ako ste slobodni, situacija nije nimalo veselija. Dok čekate da se netko pojavi u vašem životu, vrijeme trošite na internet chata, kako bi ojačali samopouzdanje i popravili formu za zavođenje. Tijekom travnja usavršite taktiku prilaska i komunikacije, a kad sretnete onu pravu, prepustite se emocijama i uživajte. Kemija će biti vidljiva golim okom.

Zdravlje

Muče vas glavobolje zbog vremenskih promjena i oscilacija u temperaturi, pa nerijetko pribjegavate kofeinu, ali učinak bude suprotan. Muči vas nesanica i zbog kave i zbog bolova u glavi. Više se krećite, pazite na prehranu i pijte čajeve za detoksikaciju i bit će vam bolje.

Škorpion

posao

Mars je u Strijelcu, ide ka Saturnu. To bi mogao biti dobar znak za nove prilike na poslovnom planu. Ako ste na nekoj rukovodećoj poziciji ovo bi moglo predstavljati potpisivanje nekog ugovora ili početak nove suradnje, rada na novom projektu. Bez obzira kojim poslom da se bavite, ovo bi mogao biti dobar, miran i stabilan mjesec a vaš rad će sigurno biti zapažen. Ukoliko uspijete da se nametnete, moguća su unapređenja, bonusi ili povišice. Iskoristite sve prilike koje vam se pružaju, čak i one za koje mislite da nisu pretjerano interesantne. Svaka šansa za promjenu je dobrodošla, a najmanji pomaci i pozitivni rezultati uskoro bi mogli porastu u ogromne. Isto vrijedi i za studente, sad možete početi spremate teže ispite, one od kojih bježite već duže vrijeme. Dobre ocjene će sigurno biti zagarantirane uz malo truda. Što se financija tiče – tijekom ovog razdoblja, situacija će biti manje-više standardna. Izbjegavajte kupnju bilo čega na kredit, čekove, rate. Do kraja ožujka smanjite troškove.

ljubav

Ako ste planirali ove godine unijeti promjene u vezi, da stupite u brak ili planirate proširenje obitelji, sada je pravo vrijeme da o tome razgovarati s partnerom. Parovi koji još uvijek nisu u braku, a već dugo su zajedno, mogli bi isplaniraju budućnost i započnu život pod istim krovom. Oni koji su u braku, mogu planirati potomstvo. Vrijeme je idealno za opuštanje i uživanje u ljubavi. Ne dozvolite da obiteljske ili poslovne obveze utječu na vašu vezu. Izlazite što više, duge šetnje će vam itekako prijati. Slobodni pripadnici znaka mogu iskoristiti ovaj period pronaći partnera na javnim mjestima, u kafićima, klubovima. Tu su najveće šanse za otvorenu komunikaciju, razgovore i upoznavanje. Provodite što više vremena s prijateljima, postoji šansa da oni poznaju osobu o kakvoj maštate.

Zdravlje

Ako ste bili depresivni od početka godine ili ste konstantno neraspoloženi, krajem mjeseca pokušati očistiti dušu najboljim lijekovima – šetnjama po prirodi ili pored vode. Pripazite se ozljeda u gornjim ekstremitetima.

strijelac
posao

Imate mnogo želja, ali ne i dovoljno volje da ih ostvarite. Trebalo bi da malo više zapnete ukoliko želite da vaš rad bude cjenjeniji i bolje plaćen. Izgleda da ste izgubili motivaciju. Potrebna je promjena načina rada, više kreativnosti, da biste malo ispraznili mozak, a “napunili mišiće” i onda svom snagom krenuli ka svojim ciljevima. Saturn je u vašoj prvoj kući, a to znači da morate dobro isplanirati sve kombinacije ka vašim ciljevima, i da pritom držite sve konce u rukama kako biste napredovali željenom brzinom. Tijekom ovog razdoblja, ozbiljnom i restriktivnom SATRUN pridružit će se i vatreni Mars, pa će naredni period biti vrlo zahtjevan. Ako imate neka potraživanja morat ćete se potrudite više nego inače da to izvučete pošto druga strana sigurno neće da se javi da vam izmiri dugovanja. Ekonomisti i oni koji se bave privatnim biznisom trebalo bi da budu oprezniji prilikom ulaganja novca u nove poslove.

ljubav

Ako ste u dužoj vezi ili braku, opustite se i uživajte u ljubavnoj idili. Tijekom ovog razdoblja partner će se truditi da vam ugađa više nego inače, ne štedeći pažnju i nježnosti. Naravno, nemojte dopustiti da partner ostane bez nagrade za takvo ponašanje. Potrudite se da mu ispunite neku neostvarenu želju ili fantaziju o kojoj već dugo mašta. Oni koji su u kraćim vezama trebalo bi iskoristiti slobodno vrijeme za bolje upoznavanje i zbližavanje. Razgovarajte, dijelite nježnosti i male slatke tajne koje će produbiti vaše povjerenje i bliskost. Slobodni pripadnici znaka su u iščekivanju novih događaja. Postoji velika šansa da neka osoba koju poznajete duže vrijeme, s kojom radite ili zajedno studirate probudi u vama ljubavna osjećanja. Doći ćete u iskušenje da riskirate vaše prijateljstvo ili poznanstvo ne znajući da li ta osoba dijeli iste osjećaje. Poslušajte svoje srce i učiniti prvi korak. A ako budete odbijeni, okrenite situaciju na šalu. Bit će vam lakše.

Zdravlje

Umjesto što samo pričate o zdravlju, pripazite na prehranu i više se krećite. Bilo bi dobro da u jelovnik obogatite ribom, povrćem, voćem i orašastim plodovima. Slatkiše i peciva pokušati zaobići. Mogući su manji problemi s mišićima.

Jarac

posao

Travanj je mjesec koji bi vam mogao donijeti dugo očekivanu stabilizaciju na poslovnom planu. Zaboravite na napetosti i nerviranja zbog teških riječi ili misli koje ste imali tijekom prethodnog razdoblja. Iskoristite ovaj period da se odmorite i napunite energijom za nove poslovne pobjede. Tijekom travnja ne očekujte nikakve dobitke na poslovnom planu. Ako ste imali probleme u komunikaciji ili poslovanju s partnerima, kolegama, ili članovima obitelji, slijedi faza primirja. Razdoblje je povoljan za rješavanje problema na najbolji način – otvorenim razgovorom. Ako ste student ili đak, smirite se tijekom ožujka i riješite sve probleme koji vas muče u učenju razgovorom i konzultacijama s profesorima. Financijska situacija je najbolja tijekom sredine mjeseca, početak i kraj biće standardni. Ako vas sustignu neki neplanirani troškovi, potrudite se da ih pokrijete tijekom travnja ili svibnja. Izbjegavajte posudbu.

ljubav

Buran period početkom mjeseca mogao bi zakomplicirati odnos s partnerom, a sve to može biti u vezi s trećom osobom ili nekim događajem koji nije izravno povezan s vašom familijom. Neke teške riječi koje bi vi ili partner mogli izgovoriti na račun prijatelja, familije ili neke bitne događaje (za jednog od partnera) mogle bi prerastu u burnu raspravu i veliko neslaganje, pa čak i poremetiti vaš odnose. Zato, ovog mjeseca izbjegavajte kritike, a ako je partner taj koji kritizira – smirite strasti i pokušati na miran način do kraja razjasniti stvar i smirite situaciju. Najbolje je da nesporazume odmah riješite, nikako ih ne ostavljajte nedorečene i nerazrešene pošto bi mogle u budućnosti skupo da vas koštaju.

Zdravlje

Oni koji su u prethodnom periodu imali lošu krvnu sliku trebalo bi pod hitno da odrade još jednu kontrolu i pravodobno reagiraju ako imaju problem. Čuvajte stresnih situacija i ne dozvolite da bilo kakvi životni problemi utječu na vaše zdravlje.

Vodenjak

posao

Imate li ponekad osjećaj da nitko ne razumije što želite učiniti, što ste zamislili i kako to namjeravate provesti? Ako vam se to nekada dogodilo, ovaj mjesec iskoristite za rad na sebi i poboljšanje komunikacije i vještine izražavanja. Izvucite posljednji atom snage iz sebe i na jednostavan, ali razumljiv način, objasnite sve što drugi ne shvaćaju. Ovo je definitivno dobar mjesec za sve one koji se bave bilo kakvim “komunikativnim” poslom. Ukoliko radite u marketing službi ili prodaji, možete se nadate dobrim rezultatima. Sredinom ili krajem mjeseca moguće su greške na poslu, ali nema razloga za paniku. Ipak, ako se to dogodi, priznajte da ste pogriješili i dajte sve od sebe da to ispravite. Nemojte ih svaljujete na druge, jer bi to skupo vas moglo košta. Što se financija tiče, prva polovica razdoblja je bolja od druge, pa onda ekonomiše, kako već znate. Ako za utjehu, druga polovica će biti manje stresna.

ljubav

Prva polovica mjeseca biće burnija od druge, što je možda i bolje, lijepo se ispraznite u prvih 10-15 dana, pa ćete onda biti smireniji. Moguće je da se pojave neki nesporazumi, da neke neraščišćene stari iz prošlosti sada isplivaju na površinu pa je pravo vrijeme da sva neslaganja koja ste već duže imali sa partnerom sada razjasnite. Kada to prebrodite ide mirniji period u kome ćete uživati. Ako ste u mogućnosti, početkom proljeća s partnerom isplanirajte zajednički odmor, pogledajte ponude i rezervirajte vaš odmor iz snova. Slobodni bi mogli da obrate pozornost na osobe iz svoje blizine rođene u znaku Ovna, Bika ili Vodenjaka. Ovog mjeseca bit ćete u prilici da “smuvate” nekoga iz tog znaka, ili bar da se nametnete toj osobi kao partner o kome bi definitivno trebao razmisliti. Iskoristite svoj šarm u igri zavođenja i biće vaša.

Zdravlje

Borite se protiv stresa. Definitivno morate shvatiti da nerviranjem ništa nećete postići, već ćete samo sebi da naškodite i takvi nećete moći se izborite sa problemima koje imate. Smirite se, kada ste napeti ili nervozni izađite iz svoja četiri zida i izduvajte se, bit će vam lakše.

ribe

posao

Tijekom travnja, trebalo bi da povedete više računa o vašoj poslovno financijskoj sigurnosti. Problemi koje ste imali na poslu, prvenstveno nerazumijevanja od strane kolega i nadređenih, kao i loši međuljudski odnosi sada počinju se rješavaju i stabiliziraju. Možda neće biti zauvijek riješeni, bit ćete u prilici da malo odahnete, barem ovog mjeseca. Stjecajem okolnosti, svi oni s kojima ste u sukobu više će se baviti sobom te vas neće opterećivati. Ako želite napredovati, učiniti nešto veliko što će vam donijeti dobre rezultate, učinite to u prvih 15-ak dana, jer će u vam tom periodu biti dobri aspekti u polju financija. To je također dobar period za sklapanje ugovora, za učenje, za razgovore s poslovnim partnerima. Potrudite se da ne ulazite u nepotrebne troškove, naročito posljednjih dana ožujka mjeseca. Sve u svemu, dobar period što se posla tiče, dajte sve od sebe da ga iskoristite na najbolji mogući način!

ljubav

U prvoj polovici ovog razdoblja vaša ljubavna veza bit će na testu. Ako položite “ispit” uspjet ćete sačuvate dobar odnos s partnerom. Bez obzira na to da li se radi o sitnici ili nekoj krupnijoj stvari, poželjno je da malo “spustite loptu” i popustite kada vidite da vam sreća okreće leđa. Ne dozvolite da dođe do razmirica koje bi mogle prerasti u ozbiljnije svađe s dugoročnijim posljedicama. Sve što na taj način uložite u vašu vezu, sigurno će vam se vratiti tijekom narednih mjeseci, pa zato prijeđite preko ponosa, istrpite tvrdoglavost partnera i pregurajte krizu. Usamljene Ribe su nestrpljive da uđu u vezu. Već s prvim danima proljeća bićete u prilici da svoje želje ostvarite. Moguće je da ćete upoznati neku osobu koja vam se na prvi pogled i neće mnogo svidjeti, ali na drugi hoće, a na treći ćete biti na sedmom nebu. Dakle, posljednjih 10-ak dana ožujka otvoriti oči …

Zdravlje

Čuvajte se da ne obolite od nekih stomačnih virusa koji vladaju u našim krajevima, pošto vam oni najviše prijete. Pazite na higijenu, kao i na prehranu. Budite fizički aktivniji, ojačate imunitet.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM