24sata-astro

Ovi horoskopski znakovi najviše lažu

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Po horoskopskim znakovima može se odrediti tko je i koliko naklonjen lažima. Pa, evo kako se koji horoskopski znak ponaša kada su laž i istina u pitanju.

OVAN – Ljudi rođeni u ovom znaku su previše impulzivni i neposredni da bi mogli sebi dozvoliti luksuz laganja ili prikrivene istine. Ovnovi govore ono što misle, a posljedice toga uočavaju tek kada se sve završi. Gotovo uvijek zaključe da nisu stvoreni ni za političare, niti za diplomate, ali zato barem uvijek govore istinu. Ako se kojim slučajem dogodi da time pogode nekog drugog, biće im žao, ali neće uspjeti suzbiti svoj nagon za spontanim i neusiljenim ponašanjem, jer im tako sugerira njihova marsovska priroda.

Latentna egocentričnost, koja je vodilja ovnovskih misli i njegovih akcija, kreira mu vrlo osobnu viziju realnosti, koja predstavlja njegovu istinu. Zbog toga se vrlo lako suočava s poteškoćama, ako se usmjeri na nekoga tko potpuno drugačije od njega misli. Teško se prilagođava društvenim običajima u kojima vladaju poluistine, jer smatra da svi moraju biti iskreni i spontani, baš kao što je on.

BIK – Tipičan Bik je naučio da prvo dobro sažvaće ideje i misli, baš kao što to sa hranom čini životinja koja simbolično predstavlja ovaj znak. Osim toga, Bikovi pripadaju prvom fiksnom znaku, koji iskazuje poteškoće u prilagodbi na različite mentalitete. Radije će se držati svojih ideja koje za njih predstavljaju pravu pravcatu vodilju, od koje teško odustaju. Bikovi izbjegavaju laži i dobro je što tako čine, jer, samo bi im još falilo da se uvale u probleme!

Međutim, ma koliko netko bio dobar, može mu se dogoditi da ponekad svjesno ili nesvjesno bude uvučen ili natjeran u laž. Znajući da im se tako nešto može dogoditi, Bikovi na sve načine nastoje izbjeći situaciju koja bi ih dovela do laži. Istinu izbjegnu ili je prikriju samo u slučajevima kada im je sudbina u pitanju. Dakle, moglo bi se reći da se lažima više koriste u obrambene, nego u svrhe napada. Teško podnosi tuđe gafove koji druge dovode u nezgodne situacije, pa tako uvijek nastoji situaciju isčupa, što mu uglavnom i uspijeva, zahvaljujući mudrosti koju posjeduje.

BLIZANCI – Po prirodi stvari ili po vokaciji, kako vam se sviđa više, Blizanci su poznati glumci koji svoj lik pošteno tumače i drže se uloge koju su sebi zadali. Nikada ne zapadaju u neke drastične situacije, jer su vrlo elastični, sposobni da se prilagode i da se uklope sa okolinom u svakom smislu. Sve zavisi od situacije u kojoj se nalaze. Inteligencija i senzibilnost koje posjeduju, sugeriraju im da se, kada je to potrebno, svrsishodno ponašaju.

Zato se i događa da Blizanci znaju da slažu kao nitko, bilo u svrhu obrane ili napada. O tome ne vode baš mnogo računa i tada za njih i ne vrijede neka opće prihvaćena pravila. Vrlo su sposobni kao političari, diplomati, predstavnici i kao takvi mogu postići zavidne uspjehe, naročito kada rade za neke više ciljeve. No, za Blizance je granica između besplatnih laži i neophodne diplomacije vrlo često maglovita, tako da se u njih ne može baš imati mnogo povjerenja.

RAK – Poznata emotivna nestabilnost koja krasi pripadnike ovog znaka čini da Rakovi vrlo lako upadaju u velike laži, što im život još više komplicira i stvara im dojam da je cijeli svijet tako okrutan. Zaslugu ili krivnju za sve to snosi Mjesec, vladar ovog vodenog znaka. Mjesec upravlja raspoloženjem i reakcijama Rakova, koje su više ili manje instinktivne. Dakle, ne može se kod Rakova računati sa nekom stabilnošću. Ipak, senzibilnost i intuicija koji krase naše Račiće, uvijek ih navedu na to da izaberu najbolji put. Ako istinom neće povrijediti svoga bližnjega, Rak će je izreći, kao što će se ponekad poslužiti malim lažima da ne bi poremetio nečije blagostanje ili ponos. Pošto jako poštuju porodične veze i uopće familiju kao pojam i status, dobro će paziti da ne pokvare sentimentalne relacije.

LAV – Pošteni, odani, konstantni. Ovo su sve osobine koje se vezuju uz ličnost Lava koji će riskirati i da sebe iskompromituje, ali istinu će u svakom slučaju reći. Na sreću, njegova širokogrudost je takvog karaktera da će se u laži upuštati samo onoliko koliko je zaista neophodno.

Ako je u pitanju nešto do čega mu je izuzetno stal, u stanju je da se pretvori u izvrsnog lažova i tada nije čak spreman ni na kakve kompromise. U stanju je da ih potpuno zbriše sa lica zemlje makar zbog toga bio omražen i nesimpatičan. Samo oni koji znaju da poštuju njegovu lojalnost i iskrenost, mogu računati na Lavovu naklonost. Dakle, zbog svega toga, nemaju baš puno prijatelja, jer i nije lako naći ljude koji će se u potpunosti slagati da njegovim ocjenama i stavovima.

DJEVICA – Pošto nose pečat Merkura, Djevice su i te kako sposobne slažu, pogotovo onda kada su izložene kritici koja se odnosi na njihovu poslovnu kompetentnost. S druge strane, pošto strahuju od mogućnosti da budu otkrivene, Djevice znaju malo i da prikoče, jer ne bi mogle podnijeti situaciju koja bi se povodom otkrivanja laži iskonstruisala. Kada se suoči s ovom mogućmošću, Djevica reagira tako što koristi duboke motivacije koja inače i proishode iz njene dvolične prirode. Posjeduju snažna uvjerenja, ali se istovremeno mora boriti s antikomformizmom koji joj sugerira njezina planeta – vladalac. Potreba da zadobije simpatije tjera ih da se ponašaju na adekvatan način i da lažu kada je to potrebno, da ne bi izgubile tlo pod nogama.

VAGA – Kao što je stalno naklonjena uspostavljanju ravnoteže, Vaga se na isti način ponaša i sa naklonošću prema lažima. Želi postigne mir sa samom sobom i sa drugima, u bilo kojoj prilici. Njezina žeđ za istinom i pravdom je odlučujuća kada se radi o ozbiljnom prihvaćanju moralnih načela. Baš u ime tih moralnih načela, Vage su spremne da malo i otmjeno slažu. To čine iu ime plemenitih ciljeva, ai zbog toga da bi pomogla onima koje voli. istinu inače saopštava na sva zvona, tako da bi svima moglo biti jasno kakvi su njezini stavovi.

Vage su pored ostalog inspirisane prirodnom društvenošću, što im omogućava da skoro sa svima budu u dobrim odnosima. Ako zaključe da će jedna laž donijeti dobro svima, Vage će slagati, ali će svima dati do znanja da to čine vrlo nevoljno, jer o lažovima imaju najgore mišljenje.

ŠKORPION – Da li zbog Plutona, gospodara podzemnog svijeta, pa tako i svih prikrivenih stvari ili zbog Merkura, koji je u zviježđu Škorpiona vrlo utjecajan, tek, Škorpion jedan od najsposobnijih lažova među svim horoskopskim znakovima! Instinkt za laž je kod Škorpiona toliko jak da rijetko uspijeva ga obuzda, pošto ga zabavljaju tuđe reakcije.

Može se dogoditi da se toiliko užive u laži, da ispred svojih bližnjih stvore o sebi potpuno drugačiju sliku. U svakom slučaju, vrlo su rezervirani, pa tako uspijevaju vrlo efikasno sačuvaju tajnu koja im je povjerena. Potpuno vladaju svojim jakim instinktima i stoga i znaju da šute kada je to potrebno, a sve zbog toga da ne bi naudili sebi i drugima. Najviše zbog toga, Škorpioni imaju vrlo lijepe perspektive kao političari.

STRIJELAC – S obzirom da u druge imaju puno povjerenja, Strijelci su svakako možda i najiskrenije ličnosti među horoskopskim znakovima. Ipak, oni su skloni da misle kako su i drugi poput njih, u čemu naravno griješe, pa se tako izlažu riziku od stradanja bilo koje vrste. Strijelci ne znaju da lažu, a kako su inače vrlo često i brbljivci, može se dogoditi da u svojim pričama malo pretjeraju i da neku riječ ili situaciju preuveličaju. Zbog toga se poslije kaju i upadaju u drugu krajnost, želeći da poprave ono što su poremetili.

Razumljivo je to što Strijelci kao vrlo dobroćudni i širokogrudni ljudi, uspijevaju iznude ili dobiju oproštaj za ono što eventualno zabrljaju. U svakom slučaju, da bi se izbjegle bilo kakve nesuglasice, najbolje je ne provocirati Strijelce i ne tražiti od njih osobno mišljenje, pogotovo ne o stvarima koje ih diraju. Od njih je teško dobiti objektivno mišljenje, lišeno emocija i osjećaja. Na taj način bi se našim prijateljima Strijelcima stvorili samo poteškoće i nedoumice.

JARAC – Pošto su Jarčevi vrlo ambiciozni, normalno je da ne poznaju i ne priznaju nikakve prepreke na putu do ostvarenja cilja koji su sebi odredili. U stanju su prešute svaku istinu koja bi na bilo koji način poremetila njihove planove. Što se samih laži tiče, Jarac će slagati onda kada je to njemu zaista potrebno i korisno, jer, on je političar kome ne mogu tako lako promaći određene strategije u ponašanju.

Posebno su pažljivi i oprezni da sebi ne stvore neprijatelje koji bi im mogli zasmetati u njihovom usponu ka vrhu karijere, bilo da se radi o društvenom, profesionalnom ili ekonomskom planu. U svakodnevnom životu, kao i u obitelji, Jarac poštuje moralne norme i ne laže ili barem to izbjegava, te se ponaša na iskren i lojalan način. Kada jednom upoznate njegove slabosti, moglo bi se reći da se u Jarca čovjek može pouzdati, što je u odnosu prema samom sebi vrlo postojan.

VODENJAK – Karakteristično je za rođene u ovom znaku, da će pažljivo izbjegavati da kažu istinu koja bi mogla naškoditi njihovim bližnjim ili osobama s kojima su riješili održavati dugoročne odnose. Vodenjaci dakle, funkcionalno lažu, odnosno lažu onda kada uvide da će takva laž biti korisna za opće dobro i odnose. Vodenjaka, također, u dušu poznaju umjetnost diplomacije, koja im je vrlo srodna i koja im omogućava da obavljaju funkciju posrednika između dvije struje suprotnih mišljenja. Sposobni su daju za pravo istovremeno i jednoj i drugoj strani. Naravno, sve to poslije njima pravi svojevrsne probleme iz kojih samo oni znaju da se ispetlja i to visoko uzdignute glave. Da nisu inspirirani idealizmom, Vodenjaci bi zbog njihovog ponašanja bilo vrlo lako optužiti za oportunizam.

RIBA – Ako pripadnik ovog znaka slaže, onda je to zbog toga da bi se nekako izvukao iz nemilosrdnih životnih obveza koje ga okružuju, a za koje nije spreman. Ribe lete na krilima idealizma i mašte, one se zabavljaju zamišljanjem drugačije realnosti, fantastičnih situacija koje ih odvajaju od banalnosti, od kojih inače ribe bježe kao od kuge!

Ponekad su skloni lažu o svojoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i to u takvoj mjeri da i sami povjeruju u vlastitu laž. U svom izlaganju imaju tendenciju da uljepšavaju stvari, da ih preuveličavaju i izvrću, da ponekad čak steknu opće simpatije i blagonaklonost. Tko ih dobro poznaje i cijeni ih u pravoj mjeri, nikada neće biti zatečen ili neugodno iznenađen. Bilo kako bilo, svojim lažima, Ribe ne žele bilo koga ozljede, prije bi se moglo reći da će svakako nastojati da pomognu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM